- 25 Mart 2008
- 1.782
- 23
- 358
- Konu Sahibi kokohantes
yarın kana gıdecem canm vallaa
Git canım git belirti var mı belirti :)))) bizde yok da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın kana gıdecem canm vallaa
inşallah canm allahım tum ısteyenlere helede böyle tedavı görenlere öncelıkle versınnevet ben bugun diger topiklerde de gördüm seherin pozitifini insallah darisi bize
Selam herkese..
Hepimiz aynı durumdayız birbirimizi anlarız sizlere umut olması açısından yazmak istiyorum.2.tüp bebek denememde 5 tane blastokist embriyom vardı (eylül 2013 ) bunun 2 tanesi transfer edilmişti ve ne yazıkki 12.gün negatifi almıştım dünyam başıma yıkılmıştı çünkü 2 tane ve 5.gün olmalarına rağmen tutunma olmamıştı,kalan 3 ü dondurulsa bile kaliteleri düşer diye düşünüyordum,29 nisanda bu 3 dondurulmuş embriyom çözüldü ve 2 tanesinde hiç bir bozulma yok çok kaliteli denildi ve transferin 11.günü bhcg 830 çıktı Allahıma şükürler olsunki şu an 6 haftalık hamileyim 😊 şu an tek mi ikiz mi bilmiyoruz fakat dr ikiz ihtimali yüksek dedi haftaya görüncem.demem o ki tazeyle olmamıştı ama dinlenmiş bir rahim ve dinlenmiş bir vücutta tutunma oldu,kesinlikle olumsuz şeyler düşünmeyin hep pozitif olun kızlar,herşey Allahın elinde o dilediği vakitte oluyor dondurulmuş,taze farketmez güzel düşünün herşey güzel olsun.. 😘
Bak valla belirti arama canım son güne kadar hiç belirtisi olmayan oluyor. Ben de seninle aynıyım şuan benim de göğüslerimin acısı falan gitti ara ara kasıklarımda ağrı oluyor o kadar. Belirti olmuyo diye düşünürsek daha çok stres yaparız. Bekle zamanını ama bence illa bakacaksan hassas testlerden al bari.
Seherrr sen de belirti var mi kuzum?
Selam herkese..
Hepimiz aynı durumdayız birbirimizi anlarız sizlere umut olması açısından yazmak istiyorum.2.tüp bebek denememde 5 tane blastokist embriyom vardı (eylül 2013 ) bunun 2 tanesi transfer edilmişti ve ne yazıkki 12.gün negatifi almıştım dünyam başıma yıkılmıştı çünkü 2 tane ve 5.gün olmalarına rağmen tutunma olmamıştı,kalan 3 ü dondurulsa bile kaliteleri düşer diye düşünüyordum,29 nisanda bu 3 dondurulmuş embriyom çözüldü ve 2 tanesinde hiç bir bozulma yok çok kaliteli denildi ve transferin 11.günü bhcg 830 çıktı Allahıma şükürler olsunki şu an 6 haftalık hamileyim 😊 şu an tek mi ikiz mi bilmiyoruz fakat dr ikiz ihtimali yüksek dedi haftaya görüncem.demem o ki tazeyle olmamıştı ama dinlenmiş bir rahim ve dinlenmiş bir vücutta tutunma oldu,kesinlikle olumsuz şeyler düşünmeyin hep pozitif olun kızlar,herşey Allahın elinde o dilediği vakitte oluyor dondurulmuş,taze farketmez güzel düşünün herşey güzel olsun.. 😘
Selam herkese..
bu daha güzel bir haber canim sabirsizlikla bekliyecegim senin sonucunu insallah yüzün güler
Git canım git belirti var mı belirti :)))) bizde yok da
yok valla ıstahm acık bıraz ama o ılaçlardan aksama dogru göüslerım haff sısıyo okadar ha bıde ılk ıkı gun cok gaz vardı
Demekki ne yapmıyormuşuz belirti aramıyor muşuzz:))
Sehercim yarın mutlaka haber ver bize sonucunu.
Hımmm bunlar bende de var :))
tamam canmm neolur dua edın bana
Allah yüzünü güldürsün canımm inşallah çok güzel çıkar sonucun
inşallah ee ne duruyon sende yappp
Yok be o kadar cesaretli değilim ben pazartesi günü 11. gün oluyor direk kanda baktırıcam geçen sefer çok ağlamıştım bu sefer yasak bana idrarda bakmak:)
kızlarrr ben bugün idrar yaptımmm Eki Görüntüle 1125407 Eki Görüntüle 1125408
canım gözünaydın :) Allah tamamına erdirsin.dua et bize.ardından biz de gelelim inşallah :)
yok canim ne yatmasi bende sürekli evle ugrasiyorum hatta bir tane halimi bile sildim sadece tam anlamiyla banyo yapmadim bir yerde okumusdum sicak su rahim agzini gevsediyor diye onun haricinde dikkar ettigim birsey yok ama sanirim bu seferde olmadi gögüslerim birazcik aciyordu oda gecti hicbirseyim yok gecen seferde böyle olmusdu ben pazar kesin idrar testi yapacagim
Idrar yapacagina kan testi yaptirsan daha iyi..ya da bekle...tek cizgi cikarsa moralin bozulur strese girersin..test gunun ne zamanki