• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Ayında Buz Bebeklerini Alacaklar

evet ben bugun diger topiklerde de gördüm seherin pozitifini insallah darisi bize
inşallah canm allahım tum ısteyenlere helede böyle tedavı görenlere öncelıkle versınn:52::52:

Selam herkese..
Hepimiz aynı durumdayız birbirimizi anlarız sizlere umut olması açısından yazmak istiyorum.2.tüp bebek denememde 5 tane blastokist embriyom vardı (eylül 2013 ) bunun 2 tanesi transfer edilmişti ve ne yazıkki 12.gün negatifi almıştım dünyam başıma yıkılmıştı çünkü 2 tane ve 5.gün olmalarına rağmen tutunma olmamıştı,kalan 3 ü dondurulsa bile kaliteleri düşer diye düşünüyordum,29 nisanda bu 3 dondurulmuş embriyom çözüldü ve 2 tanesinde hiç bir bozulma yok çok kaliteli denildi ve transferin 11.günü bhcg 830 çıktı Allahıma şükürler olsunki şu an 6 haftalık hamileyim 😊 şu an tek mi ikiz mi bilmiyoruz fakat dr ikiz ihtimali yüksek dedi haftaya görüncem.demem o ki tazeyle olmamıştı ama dinlenmiş bir rahim ve dinlenmiş bir vücutta tutunma oldu,kesinlikle olumsuz şeyler düşünmeyin hep pozitif olun kızlar,herşey Allahın elinde o dilediği vakitte oluyor dondurulmuş,taze farketmez güzel düşünün herşey güzel olsun.. 😘

hayırlı ugurlu olsun canmmm allah kucagna almayı nasıp etsınn
Bak valla belirti arama canım son güne kadar hiç belirtisi olmayan oluyor. Ben de seninle aynıyım şuan benim de göğüslerimin acısı falan gitti ara ara kasıklarımda ağrı oluyor o kadar. Belirti olmuyo diye düşünürsek daha çok stres yaparız. Bekle zamanını ama bence illa bakacaksan hassas testlerden al bari.

Seherrr sen de belirti var mi kuzum?

valla canmm yok yaa belırtı melırtı yok yanıı

Selam herkese..
Hepimiz aynı durumdayız birbirimizi anlarız sizlere umut olması açısından yazmak istiyorum.2.tüp bebek denememde 5 tane blastokist embriyom vardı (eylül 2013 ) bunun 2 tanesi transfer edilmişti ve ne yazıkki 12.gün negatifi almıştım dünyam başıma yıkılmıştı çünkü 2 tane ve 5.gün olmalarına rağmen tutunma olmamıştı,kalan 3 ü dondurulsa bile kaliteleri düşer diye düşünüyordum,29 nisanda bu 3 dondurulmuş embriyom çözüldü ve 2 tanesinde hiç bir bozulma yok çok kaliteli denildi ve transferin 11.günü bhcg 830 çıktı Allahıma şükürler olsunki şu an 6 haftalık hamileyim 😊 şu an tek mi ikiz mi bilmiyoruz fakat dr ikiz ihtimali yüksek dedi haftaya görüncem.demem o ki tazeyle olmamıştı ama dinlenmiş bir rahim ve dinlenmiş bir vücutta tutunma oldu,kesinlikle olumsuz şeyler düşünmeyin hep pozitif olun kızlar,herşey Allahın elinde o dilediği vakitte oluyor dondurulmuş,taze farketmez güzel düşünün herşey güzel olsun.. 😘

Hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişlerini :) PEki özellikle dikkat ettiğin bir şeyler var mıydı? Ne bileyim hep yattın mı ya da günlük hayatına mı devam ettin?

Selam herkese..

tebrikler canim insallah darisi bize

Demekki ne yapmıyormuşuz belirti aramıyor muşuzz:))
Sehercim yarın mutlaka haber ver bize sonucunu.

Sağolun kızlar Allah hepimize tattırır inşallah bu duyguyu.transfer günü çok pozitif gittim bu kez olacak diye düşündüm hep,masada 35 dk yattım idrar için sonda takıldı çok büyük rahatlık oldu,sonra odama geçip 2 saat daha yattım sonra kalkıp eve gittik,3.katta oturuyorum ve asansör yok 3 kat merdiven çıktım sonraki 3 gün evden dışarı çıkmadım genelde uzandım arada bir ev içinde dolandım ama yemek falan yapmadım,yormadım kendimi.sonraki günler dışarıya çıkmaya başladım normal hayatıma döndüm,ama hala yormuyorum kendimi.yeme içme konusunda özel bir şey yapmadım normal hayatım devam etti.belirti aramayın hiç takılmayın,olumsuz denemelerimden biliyorum bir sürü belirti yaşardım ve sonuç negatif olurdu Oyüzden sadece dua edin ve pozitif olun

kokohantes canım ankarada yaptırıyorum tedavimi.centrum tüp bebek merkezinde.4 dondurulmuşum var.buarada az önce adet oldum :) uzun zamandan sonra ilk defa ilaçsız adet oldum :) ama bu sefer de transfer günü açıköğretim sınavına denk geldiği için gelecek aya bırakıcaz :( her şeyde vardır bir hayır.napalım nasip

yok canim ne yatmasi bende sürekli evle ugrasiyorum hatta bir tane halimi bile sildim sadece tam anlamiyla banyo yapmadim bir yerde okumusdum sicak su rahim agzini gevsediyor diye onun haricinde dikkar ettigim birsey yok ama sanirim bu seferde olmadi gögüslerim birazcik aciyordu oda gecti hicbirseyim yok gecen seferde böyle olmusdu ben pazar kesin idrar testi yapacagim

Idrar yapacagina kan testi yaptirsan daha iyi..ya da bekle...tek cizgi cikarsa moralin bozulur strese girersin..test gunun ne zamanki

Back