- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
- Konu Sahibi kokohantes
-
test günüm carsamba ben pazar günü idrar testi yapmak istiyorum ben yurtdisindayim öyle istedigim zaman gidip yaptiramam ayin 28´ine randevu verildi
hayırlı ugurlu olsun cannımmmm benımmm inşallah bebişlerin sana tutunsunlar sımsıkı
Hayırlısı olsun canım. Geç olsun da güç olmasın. Söktürücüyle en erken 10 gün içinde olursun dediğin gibi ramazana denk gelir.Nerde yaptırıyorsun tedavini kaç dondurulmuşun var?
Ohh sıkı sıkı tutunsunlar inşallah annesine. KAç tane koyuldu canım? Bel ağrısı 3. gün bende de oldu ama geçti şimdi. KEndimizi dinlersek öyle çok belirti buluruz ki:)) Test günün ne zaman?
Benim de 7 belirtiler iyice azalıyor. İlk başta sol tarafımda ağrı oluyordu. Sonra sağda ağrı batma olmaya başladı şimdi iki tarafta da var:) belirti ararken kafayı yemezsek iyidirya ben bugün çok ayakta kaldım dolandım hatta evi sildim falan çok yormadım kendimi ama ya bi şey olursa diye de korkuyorum. Sen yatıyor musun?
inşallah canm allahım tum ısteyenlere helede böyle tedavı görenlere öncelıkle versınn
hayırlı ugurlu olsun canmmm allah kucagna almayı nasıp etsınn
valla canmm yok yaa belırtı melırtı yok yanıı
Cok ilginc ya burda gidiyosun istedigin hastanede kan verip yaptiriyosun garipmis iyi ki bu ulkedeyiz ya...
Carsambaya epeyi varmis ama idrarda cikar mi cts bari pazartesi idrar yap
ben dogru buluyorum aslinda iyi yapiyorlar ben bircok yaziyi okuyorum türkiyede bircok insan yeni adet olmus adetinin 13. günü daha yumurtlama döneminde acaba ben hamilemiyim diyip gidip kan tahlili yaptiriyor ben bunu cok yanlis buluyorum milli paramizi toplumsal olarak bosa harciyoruz bu benim düsüncem
Kizlar ben birsey sorucam size.bende oncedende kabizlik vardi simdi transfer sonrası daha bi fazla tabi.sizdede aynı problem var mi neler yaptiniz
kokohantes canım ankarada yaptırıyorum tedavimi.centrum tüp bebek merkezinde.4 dondurulmuşum var.buarada az önce adet oldum :) uzun zamandan sonra ilk defa ilaçsız adet oldum :) ama bu sefer de transfer günü açıköğretim sınavına denk geldiği için gelecek aya bırakıcazher şeyde vardır bir hayır.napalım nasip
Saol amin canim inşallah sen nasilsin
Kizlar ben birsey sorucam size.bende oncedende kabizlik vardi simdi transfer sonrası daha bi fazla tabi.sizdede aynı problem var mi neler yaptiniz
Canim hayirli olsun simdi gordum cok sevindim ay super gercekten:))
E canım doktorunla konuşursun ilaç dozunu ona göre ayarlar. Açıköğretim sınavı 31 mayıs 1 haziran değil mi ama bu açık liseydi pardon. ya bak benim dondurulmuşlarımı ertesi güne götürselerdi bir gün sonra yani adetimin 20. gününde olacaktı. Bence bi doktorunla konuş boşuna 1 ay bekleme. Tabi sen bilirsin önemli olan kendini ne zaman hazır hissettiğin.
Cok ilginc ya burda gidiyosun istedigin hastanede kan verip yaptiriyosun garipmis iyi ki bu ulkedeyiz ya...
Carsambaya epeyi varmis ama idrarda cikar mi cts bari pazartesi idrar yap
benim ilk transferimde çok olmuştu şimdi çok şükür yok ama transfer gününden beri duphalac şurup içiyorum sağolsun çok işime yaradı valla. Bir dene istersen doktorum da hemşire de sadece bunu içebilirsin ilaç olarak dedi.
bende ıyıyım canmm saollll
Canım ne yaptın aradın mı doktoru? Ne zaman başlıyorsun ilaçlara?
Bende olmamisti canim ilk denedigimde bol su ic sebze yemegi tuket...gecer ins..
test günüm carsamba ben pazar günü idrar testi yapmak istiyorum ben yurtdisindayim öyle istedigim zaman gidip yaptiramam ayin 28´ine randevu verildi
Kizlar ben dondurulmuslarimi aldim beklemedeyim.belimde agri olmaya basladi.kendimi dinliyorum ya illa bisiy bulcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?