• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Ayında Buz Bebeklerini Alacaklar

güya be de bu ay dondurulmuşlarımı alacaktım :( adetim gecikti yine :( söktürücüye başlıcam.15 gün ileri atıyo adetimi. taa ramazandan sonraya kalıcak :(

Kizlar ben dondurulmuslarimi aldim beklemedeyim.belimde agri olmaya basladi.kendimi dinliyorum ya illa bisiy bulcam;)

mrb canim hosgeldin kacinci günün bugun kaca bölünmüs embriyoydu kac yasindasin sorununuz neydi
cok soru sordum sanirim benim bugun 6. günüm hicbir belirtim yok

Canım seni okadar iyi anlıyorumki,anlatamam:)senle bi araya gelebilsek ne oooo ne dedikodu çıkar:1:takma kuzumm ya valla rahat olbende artık tartışma oldugunda susuyorum oda bisüre sonra vazgeçiyo:)napim anlatmaya çalışırken daha çok sinirleniyorum:)öpüyorum seni sen ve bebişlerin rabbim e emanetsiniz...

Ben de susmaya çalışıyorum artık napayım anlatsam da anlamıyor ki :) Sağol tatlım ben de çok öpüyorum seni.

Kafami karistiran bi soru var benim ilk denemem tutundu fakat degerim dustu yani doktorum bir yerlesme olmus dedi..blastti kalan 6blast var acaba transfer ettirsem sagliksiz mi olur kimyasal olandan kalan embriyolar sonucta..akakasi var midir

Her embriyo aynı değildir canım ya... Sonuçta benim ilki tutmadı şimdi dondurulmuşlarla denedim. Kaliteleri bile farklı oluyor. Hİç öyle düşünme. Ama çok takılıyorsa aklına embriyologla bi görüş bakalım ne diyecek?
günaydin kizlar ne durumdasiniz aranizda idrar testi yapmayi düsünen varmi pazar günü 9. günüm oluyor ben idrar testi yapmayi düsünüyorum
gecen ayda 9. gün yapmistim malesef negatifi görmüsdüm bu sefer insallah pozitifi görecegim

Valla canım ben geçenkinde 10.gün idrarda bakmıştım negatifti hoş sonra da negatif çıktı ama inanılmaz gardımı düşürmüştü benim.
Hatta bi arkadaşla aynı dönemde transfer olmuştuk kaç tane test yaptı pozitif çıktı idrar testlerinde ama kan tahlili günü gelince negetif çıktı. O yüzden ben idrara cesaret edemiyorum. Hatta eşimle bugün karar aldık pazartesi yani 11. günü kanda baktıracağız. 1 günden çok bir şey farkedeceğini sanmıyorum. Şehir dışına gidecek gitmeden öğrenelim dedik.
İnşallah pozitifi görürsün canım ama bence idrarda bakacağına kanda baktır.

Bende iyiyi hamdolsun canım,yok daha yapılmadı adet oldum yarın arıcam dr u gel derse gidicem degilse öbürgün gidecegim,bakalım hayırlısı artık,insanın görmrdiği tanımadıgı bi kardeşinin duasında olmak ne güzel bi duygu benim için çokk kıymetli allah senden razı olsun,rabbim senin için gönlündekini hayra çevirip versin inşallah,

Canım ne yaptın aradın mı doktoru? Ne zaman başlıyorsun ilaçlara?

güya be de bu ay dondurulmuşlarımı alacaktım :( adetim gecikti yine :( söktürücüye başlıcam.15 gün ileri atıyo adetimi. taa ramazandan sonraya kalıcak :(

Hayırlısı olsun canım. Geç olsun da güç olmasın. Söktürücüyle en erken 10 gün içinde olursun dediğin gibi ramazana denk gelir.Nerde yaptırıyorsun tedavini kaç dondurulmuşun var?
Kizlar ben dondurulmuslarimi aldim beklemedeyim.belimde agri olmaya basladi.kendimi dinliyorum ya illa bisiy bulcam;)
Ohh sıkı sıkı tutunsunlar inşallah annesine. KAç tane koyuldu canım? Bel ağrısı 3. gün bende de oldu ama geçti şimdi. KEndimizi dinlersek öyle çok belirti buluruz ki:)) Test günün ne zaman?

mrb canim hosgeldin kacinci günün bugun kaca bölünmüs embriyoydu kac yasindasin sorununuz neydi
cok soru sordum sanirim benim bugun 6. günüm hicbir belirtim yok

Benim de 7 belirtiler iyice azalıyor. İlk başta sol tarafımda ağrı oluyordu. Sonra sağda ağrı batma olmaya başladı şimdi iki tarafta da var:) belirti ararken kafayı yemezsek iyidir:52: ya ben bugün çok ayakta kaldım dolandım hatta evi sildim falan çok yormadım kendimi ama ya bi şey olursa diye de korkuyorum. Sen yatıyor musun?

Hayırlısı olsun canım. Geç olsun da güç olmasın. Söktürücüyle en erken 10 gün içinde olursun dediğin gibi ramazana denk gelir.Nerde yaptırıyorsun tedavini kaç dondurulmuşun var?

Ohh sıkı sıkı tutunsunlar inşallah annesine. KAç tane koyuldu canım? Bel ağrısı 3. gün bende de oldu ama geçti şimdi. KEndimizi dinlersek öyle çok belirti buluruz ki:)) Test günün ne zaman?

Benim de 7 belirtiler iyice azalıyor. İlk başta sol tarafımda ağrı oluyordu. Sonra sağda ağrı batma olmaya başladı şimdi iki tarafta da var:) belirti ararken kafayı yemezsek iyidir:52: ya ben bugün çok ayakta kaldım dolandım hatta evi sildim falan çok yormadım kendimi ama ya bi şey olursa diye de korkuyorum. Sen yatıyor musun?

yok canim ne yatmasi bende sürekli evle ugrasiyorum hatta bir tane halimi bile sildim sadece tam anlamiyla banyo yapmadim bir yerde okumusdum sicak su rahim agzini gevsediyor diye onun haricinde dikkar ettigim birsey yok ama sanirim bu seferde olmadi gögüslerim birazcik aciyordu oda gecti hicbirseyim yok gecen seferde böyle olmusdu ben pazar kesin idrar testi yapacagim

Selam herkese..
Hepimiz aynı durumdayız birbirimizi anlarız sizlere umut olması açısından yazmak istiyorum.2.tüp bebek denememde 5 tane blastokist embriyom vardı (eylül 2013 ) bunun 2 tanesi transfer edilmişti ve ne yazıkki 12.gün negatifi almıştım dünyam başıma yıkılmıştı çünkü 2 tane ve 5.gün olmalarına rağmen tutunma olmamıştı,kalan 3 ü dondurulsa bile kaliteleri düşer diye düşünüyordum,29 nisanda bu 3 dondurulmuş embriyom çözüldü ve 2 tanesinde hiç bir bozulma yok çok kaliteli denildi ve transferin 11.günü bhcg 830 çıktı Allahıma şükürler olsunki şu an 6 haftalık hamileyim 😊 şu an tek mi ikiz mi bilmiyoruz fakat dr ikiz ihtimali yüksek dedi haftaya görüncem.demem o ki tazeyle olmamıştı ama dinlenmiş bir rahim ve dinlenmiş bir vücutta tutunma oldu,kesinlikle olumsuz şeyler düşünmeyin hep pozitif olun kızlar,herşey Allahın elinde o dilediği vakitte oluyor dondurulmuş,taze farketmez güzel düşünün herşey güzel olsun.. 😘

yok canim ne yatmasi bende sürekli evle ugrasiyorum hatta bir tane halimi bile sildim sadece tam anlamiyla banyo yapmadim bir yerde okumusdum sicak su rahim agzini gevsediyor diye onun haricinde dikkar ettigim birsey yok ama sanirim bu seferde olmadi gögüslerim birazcik aciyordu oda gecti hicbirseyim yok gecen seferde böyle olmusdu ben pazar kesin idrar testi yapacagim

Bak valla belirti arama canım son güne kadar hiç belirtisi olmayan oluyor. Ben de seninle aynıyım şuan benim de göğüslerimin acısı falan gitti ara ara kasıklarımda ağrı oluyor o kadar. Belirti olmuyo diye düşünürsek daha çok stres yaparız. Bekle zamanını ama bence illa bakacaksan hassas testlerden al bari.

Seherrr sen de belirti var mi kuzum?

Back