• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Ayında Buz Bebeklerini Alacaklar

hımmmm güzel güzel..bende napıyım canım yaa deli gibi hamile kalan varmı die bakınıyorum..var bi kaç tane heralde..iki sevindim ikide kıskandım derken baktım saatt 8e gelmiş..koca gelcek yemek yok..amannnnnnn koy kapının önüne derim napıyım..adetim yakın eşimin tabiriyle hallerim ve cinlerim gelmek üzere :)

O haller cinler gelmese bebek nasıl yapıcaz peki :) Gelsinler gelsinler bir an önce. Az daha dayan transferden sonra acısını çıkartırsın ondan şimdilik yap basit bir şeyler:56:

O haller cinler gelmese bebek nasıl yapıcaz peki :) Gelsinler gelsinler bir an önce. Az daha dayan transferden sonra acısını çıkartırsın ondan şimdilik yap basit bir şeyler:56:

valladoğru canım yaaaa bekarken adet olmak çok iğrenç bişi gelirdi bana..şimdi anlıyorumki rabbimin kadına verdiği en büyük nimetlerden biriymiş..ben hep söktürücü içerek oluyorum..bu ay yasmin kullandım iki gün sonra bitio..arkasına olucam inşallah..mutlaka haber veririm tedavimde neler olup bitio..inşallah bende bi umut olurum birilerine

üzme kendini canim 1 sfer olsun temiz olsun
ama ben anlamadigim olay benim doktorum tüp bebek denememde de bu dondurulmuslarda da hic kan alip tahlil yapmadi
acaba benim doktorumdami bir sorun var

sağol canım dediğin gibi olsunda bekemeye razıyım artık:18::18: tahlile gelince gittiğim merkez sürekli tahlil yapıyor kan vermekten kolum delik deşik oluyor. ama herkese yapıyorlar bunu ve bütün değerler istediği gibi olmazsa yapmıyorlar kesinlikle. e2-progestron ve endometrium kalınlığına mutlaka bakıyorlar. mesela benim e2 düştüğü için yapmadılar yapsakta tutmaz dediler. ama merkezden merkeze değişiyor olabilir...bir bakımada içim rahat transfet yapmış olmak için yapmıyorlar ve etik davranıyorlar...

Bende adet olmayı beklıyorum canım ,bana bu sefer lucrıyn verdi onu kullanıyorum 9 gündür.benimde progestoron yüksek çıkmıştı,bizim bebişler nazlanıyo birazcık:)hele ben aralıktan beri gidiyorum .hakkımızda hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın inşallah,benim dr um erbil bey senin dr un kim?

hayırlısı artık canım. sen neden bekliyorsun,progestron geçen ay bende de yüksek çıkmıştı ama toplama zamanı olduğu için ilaçlara bağlıydı ve bu ay düzelmişti. bu seferde e2 düştü işte. sizde sorun ne. benşm doktorum mustafa bey. ama erbil beyle tanıştım be ve herkes çok memnun.eşim ile aynı dönem ve aynı üniversiteden mezun. inşallah tutarsa onda devam edicem :16::16::16: benim adet 1-hafta 10 gün içinde senin ne zaman. ben erbil bey hastalarınada yazıyorum ve orda 2 kişiyle tanıştım. seninlede tanışırız belki. fulyamla tanıştım nerdeyse hergün telefonlaşıyoruz.sen ne zaman gideceksin bahçeciye

hayırlısı artık canım. sen neden bekliyorsun,progestron geçen ay bende de yüksek çıkmıştı ama toplama zamanı olduğu için ilaçlara bağlıydı ve bu ay düzelmişti. bu seferde e2 düştü işte. sizde sorun ne. benşm doktorum mustafa bey. ama erbil beyle tanıştım be ve herkes çok memnun.eşim ile aynı dönem ve aynı üniversiteden mezun. inşallah tutarsa onda devam edicem :16::16::16: benim adet 1-hafta 10 gün içinde senin ne zaman. ben erbil bey hastalarınada yazıyorum ve orda 2 kişiyle tanıştım. seninlede tanışırız belki. fulyamla tanıştım nerdeyse hergün telefonlaşıyoruz.sen ne zaman gideceksin bahçeciye

Merhaba canım ,hep sorunlar çıktı ocak ayında biz gidemedik iki ay zaten toplama oldu derken bu zamanı buldu.geç olsun güç olmasın inşallah.bende bi sıkıntı yaşamadım çok şükür erbil bey le bakalım hayırlısı.benim de bugün yarın olmam gerek.bugün olmadı. Yarın olursa öbür gün ordayım bakalım.inşallah canım bende tanışmak isterim çok.belkide karşılaşmışızdır.hatta bigün su sebil inin orda oturuyordum.bi kadın vardı ikizlerine hamile oldugunu söylemişti.orda tebrik etmiştik2 hanım vardı biri poko lu oldundan bahsetmişti digerini hatırlamıyorum birlikte çıkmışlardı belkide onlar sizdiniz:)) bende takip ediyorum o topik i ama hiç yazmadım:)

İyilik canım ya nolsun beklemedeyiz işte. Şu iki gündür biraz sıkıntılıydım ama şimdi iyiyim.Sen nasılsın?

Canım korkma o ilaçlardan jel ya da fitil kullanıyorsan ondandır ben günde 3 kere çamaşır değiştiriyorum.

Kızlar napıyosunuz? kaç gündür adam gibi giremedim. 2 gün ciddi anlamda sıkıntılı günler geçirdim. Ben kafama takmıcam stres yapmıcam dedikçe herkes tersi için uğraşıyor. Zaten bu kadar ağlamaya bebeklerim tuttuysa mucize olacak benim için. Dün akşam yine çok gergindim. Eşim sağolsun beni çıldırtmak için elinden geleni yapıyor. Tuvalete gittim tuvalet kağıdında toplu iğne ucu kadar iki tane kan gördüm. Bilmiyorum belki tahriş oldu ondandır ama korkmadım da değil. Çünkü ondan sonra regl ağrısı gibi ağrı başladı ve belim ağrımaya başladı.Hatta uzun bi süre yattım. İnşallah kötü bir şey değildir. Bazen sol tarafıma bıçak saplanıyor, sızı şeklinde ağrı oluyor. Bunları belirti olarak görmek istemiyorum ama korkuyorum da tutunmadılar diye.

Hamdolsun iyi olmaya çalışıyorum bende.aksi gibi hep böyle zamanlarda tatsızlıklar çıkıyo, sen üzme kendini ne olur bebişlerini düşün,bende 2. Tedavimde tedavinin ortasında ignrleri bırakıyodum nerdeyse.ama sanırım bunlar hsssas bi dönem yaşadıgımız için oluyo.o yüzden ne edersek kendimize ediyoruz, ne eşine nedede kim canını sıkıyosa onlara bişey olmuyor.o yüzden sende kendini düşün.öpüyorum seni allah a emanet ol:)

insallah öyledir canim aldim ikizlerimi ayin 28 inde belli olacak sen nasilsin karar verdinmi tekrardan baslamaya

Hadi bakalim hayirli olsun pozitif sonuclar gelsin ins..ben haziran sonu gidicem doktor ne onerirse artik oyle yapicam canim..stresten uzak dur ve cok takma lutfen beklerken ...bi de bol su icin oyle diyolar...

Hadi bakalim hayirli olsun pozitif sonuclar gelsin ins..ben haziran sonu gidicem doktor ne onerirse artik oyle yapicam canim..stresten uzak dur ve cok takma lutfen beklerken ...bi de bol su icin oyle diyolar...

insallah canim allah herkesin göbüsünü doldursun
evet benim doktorumda bol su ic dedi bakalim hayirlisi bu sefer nasil olacak sonuc

canım sağol hayırlısı artık. sen nasılsın inşallah tutarda moral olursun bize. sen gibi bir arkadaş daha var şu anda sizi takipteyim hayırlı haberler verceksiniz inşallah...:16::16::16:

Ben nasıl olayım canım ya beklemedeyiz vakit geçmiyo valla. İnşallah canım Allah'ım isteyen herkese versin. Hepimize inşallah.
Hamdolsun iyi olmaya çalışıyorum bende.aksi gibi hep böyle zamanlarda tatsızlıklar çıkıyo, sen üzme kendini ne olur bebişlerini düşün,bende 2. Tedavimde tedavinin ortasında ignrleri bırakıyodum nerdeyse.ama sanırım bunlar hsssas bi dönem yaşadıgımız için oluyo.o yüzden ne edersek kendimize ediyoruz, ne eşine nedede kim canını sıkıyosa onlara bişey olmuyor.o yüzden sende kendini düşün.öpüyorum seni allah a emanet ol:)

Ya canım mutlaka hassas bi dönem ama şu iki gün öyle şeyler oldu ki acaba yanlış mı yaptım transfer yaptırmakla diye düşündüm. Hatta kavganın ortasında öyle sinirlendim ki inş hamile değilimdir bile dedim. Benim çocuktan sonraki imtihanım eşim onunla uğraşıyorum işte. 1 hafta daha dayanmaya çalışıyorum şu sonuç hayırlısıyla belli olsa da artık şu gergin dönem bitse.Sen de Allah'a emanet ol tatlım:) Çok çok öptüm:38:

Kızlarr napıyosunuz? NAsıl gidiyor beklemeler? Ben çok sıkıldım artık ya yatmıyorum ama oturmaktan bile sırtım ağrıdı.
Bir de önceki günden beri öyle çok adet sancımla bel ağrım oldu ki... Şükür bugün biraz azaldı. Sizler ne durumdasınız? Beslenmeyle ilgili özel bir şey yapıyor musunuz? Özellikle yediğiniz ya da yemediğiniz bir şeyler var mı?

Dudu ço üzüldüm arkadaşım .rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.çok şükür bi prensesin var o seni teselli eder canım.

Merhaba, sağol canım dediğin gibi çok şükür bir prensesim var. Sen nasılsın transferin yapıldımı kaçıncı günündesin? Dün testimi yaptırdım hemşirenin bana haberi bir getirişi vardı merdivenleri koşarak indi ve dediki sonucunuz sıfır malasef okadar duygusuzduki anlatamam ben bu sefer gerçekten olacağına inanmıştım çünkü diğer iki transferimdede lekelenmem olmuştu bu sefer çok iyiydim hiç ağrım yoktu sadece 8. Günü ağrım oldu bazende kasıklarıma ağrı giriyordu ama şunu anladımki herşey bahane rabbim ol deyince olur kızım bana rabbimin mucizesi şimdi daha çok kıymetini biliyor onu bize verdiği için hep şükrediyorum tedavi olmuycam artık bu sayfa kapandı benim için ama inanın sizin için hep dua edicem iyi haberlerinizi bekliyorum hepinizin allaha emanet olun..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben nasıl olayım canım ya beklemedeyiz vakit geçmiyo valla. İnşallah canım Allah'ım isteyen herkese versin. Hepimize inşallah.

Ya canım mutlaka hassas bi dönem ama şu iki gün öyle şeyler oldu ki acaba yanlış mı yaptım transfer yaptırmakla diye düşündüm. Hatta kavganın ortasında öyle sinirlendim ki inş hamile değilimdir bile dedim. Benim çocuktan sonraki imtihanım eşim onunla uğraşıyorum işte. 1 hafta daha dayanmaya çalışıyorum şu sonuç hayırlısıyla belli olsa da artık şu gergin dönem bitse.Sen de Allah'a emanet ol tatlım:) Çok çok öptüm:38:

Canım seni okadar iyi anlıyorumki,anlatamam:)senle bi araya gelebilsek ne oooo ne dedikodu çıkar:1:takma kuzumm ya valla rahat olbende artık tartışma oldugunda susuyorum oda bisüre sonra vazgeçiyo:)napim anlatmaya çalışırken daha çok sinirleniyorum:)öpüyorum seni sen ve bebişlerin rabbim e emanetsiniz...

Merhaba, sağol canım dediğin gibi çok şükür bir prensesim var. Sen nasılsın transferin yapıldımı kaçıncı günündesin? Dün testimi yaptırdım hemşirenin bana haberi bir getirişi vardı merdivenleri koşarak indi ve dediki sonucunuz sıfır malasef okadar duygusuzduki anlatamam ben bu sefer gerçekten olacağına inanmıştım çünkü diğer iki transferimdede lekelenmem olmuştu bu sefer çok iyiydim hiç ağrım yoktu sadece 8. Günü ağrım oldu bazende kasıklarıma ağrı giriyordu ama şunu anladımki herşey bahane rabbim ol deyince olur kızım bana rabbimin mucizesi şimdi daha çok kıymetini biliyor onu bize verdiği için hep şükrediyorum tedavi olmuycam artık bu sayfa kapandı benim için ama inanın sizin için hep dua edicem iyi haberlerinizi bekliyorum hepinizin allaha emanet olun..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende iyiyi hamdolsun canım,yok daha yapılmadı adet oldum yarın arıcam dr u gel derse gidicem degilse öbürgün gidecegim,bakalım hayırlısı artık,insanın görmrdiği tanımadıgı bi kardeşinin duasında olmak ne güzel bi duygu benim için çokk kıymetli allah senden razı olsun,rabbim senin için gönlündekini hayra çevirip versin inşallah,

Kafami karistiran bi soru var benim ilk denemem tutundu fakat degerim dustu yani doktorum bir yerlesme olmus dedi..blastti kalan 6blast var acaba transfer ettirsem sagliksiz mi olur kimyasal olandan kalan embriyolar sonucta..akakasi var midir

Kafami karistiran bi soru var benim ilk denemem tutundu fakat degerim dustu yani doktorum bir yerlesme olmus dedi..blastti kalan 6blast var acaba transfer ettirsem sagliksiz mi olur kimyasal olandan kalan embriyolar sonucta..akakasi var midir

bennce alakasi yoktur canim bircok insan taze transfer ediyor tutmuyor bir sonrakinde dondurulmuslarla devam edip pozitifi gören bircok insan var

günaydin kizlar ne durumdasiniz aranizda idrar testi yapmayi düsünen varmi pazar günü 9. günüm oluyor ben idrar testi yapmayi düsünüyorum
gecen ayda 9. gün yapmistim malesef negatifi görmüsdüm bu sefer insallah pozitifi görecegim

Back