• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Ayında Buz Bebeklerini Alacaklar

test günüm carsamba ben pazar günü idrar testi yapmak istiyorum ben yurtdisindayim öyle istedigim zaman gidip yaptiramam ayin 28´ine randevu verildi

Cok ilginc ya burda gidiyosun istedigin hastanede kan verip yaptiriyosun garipmis iyi ki bu ulkedeyiz ya...
Carsambaya epeyi varmis ama idrarda cikar mi cts bari pazartesi idrar yap

Hayırlısı olsun canım. Geç olsun da güç olmasın. Söktürücüyle en erken 10 gün içinde olursun dediğin gibi ramazana denk gelir.Nerde yaptırıyorsun tedavini kaç dondurulmuşun var?

Ohh sıkı sıkı tutunsunlar inşallah annesine. KAç tane koyuldu canım? Bel ağrısı 3. gün bende de oldu ama geçti şimdi. KEndimizi dinlersek öyle çok belirti buluruz ki:)) Test günün ne zaman?

Benim de 7 belirtiler iyice azalıyor. İlk başta sol tarafımda ağrı oluyordu. Sonra sağda ağrı batma olmaya başladı şimdi iki tarafta da var:) belirti ararken kafayı yemezsek iyidir:52: ya ben bugün çok ayakta kaldım dolandım hatta evi sildim falan çok yormadım kendimi ama ya bi şey olursa diye de korkuyorum. Sen yatıyor musun?

Canim 2 tane koyuldu nasipse.Allahim dualarimizi kabul etsinde tutunsunlar bize:))

Cok ilginc ya burda gidiyosun istedigin hastanede kan verip yaptiriyosun garipmis iyi ki bu ulkedeyiz ya...

ben dogru buluyorum aslinda iyi yapiyorlar ben bircok yaziyi okuyorum türkiyede bircok insan yeni adet olmus adetinin 13. günü daha yumurtlama döneminde acaba ben hamilemiyim diyip gidip kan tahlili yaptiriyor ben bunu cok yanlis buluyorum milli paramizi toplumsal olarak bosa harciyoruz bu benim düsüncem

Kizlar ben birsey sorucam size.bende oncedende kabizlik vardi simdi transfer sonrası daha bi fazla tabi.sizdede aynı problem var mi neler yaptiniz

ben dogru buluyorum aslinda iyi yapiyorlar ben bircok yaziyi okuyorum türkiyede bircok insan yeni adet olmus adetinin 13. günü daha yumurtlama döneminde acaba ben hamilemiyim diyip gidip kan tahlili yaptiriyor ben bunu cok yanlis buluyorum milli paramizi toplumsal olarak bosa harciyoruz bu benim düsüncem

Sanmam ya kac insan yapar bunu tek tuk cikar bence onlar de deli gibi isteyen delilerdir:))ona gelene dek ohooo ne gereksiz paralar harciyoz zaten yok kozmetik yok giysi yok dekor...neyse canim sen de idrar yap iyi onu satiyolarmis orda:)

kokohantes canım ankarada yaptırıyorum tedavimi.centrum tüp bebek merkezinde.4 dondurulmuşum var.buarada az önce adet oldum :) uzun zamandan sonra ilk defa ilaçsız adet oldum :) ama bu sefer de transfer günü açıköğretim sınavına denk geldiği için gelecek aya bırakıcaz :( her şeyde vardır bir hayır.napalım nasip

E canım doktorunla konuşursun ilaç dozunu ona göre ayarlar. Açıköğretim sınavı 31 mayıs 1 haziran değil mi ama bu açık liseydi pardon. ya bak benim dondurulmuşlarımı ertesi güne götürselerdi bir gün sonra yani adetimin 20. gününde olacaktı. Bence bi doktorunla konuş boşuna 1 ay bekleme. Tabi sen bilirsin önemli olan kendini ne zaman hazır hissettiğin.

Kizlar ben birsey sorucam size.bende oncedende kabizlik vardi simdi transfer sonrası daha bi fazla tabi.sizdede aynı problem var mi neler yaptiniz

benim ilk transferimde çok olmuştu şimdi çok şükür yok ama transfer gününden beri duphalac şurup içiyorum sağolsun çok işime yaradı valla. Bir dene istersen doktorum da hemşire de sadece bunu içebilirsin ilaç olarak dedi.

E canım doktorunla konuşursun ilaç dozunu ona göre ayarlar. Açıköğretim sınavı 31 mayıs 1 haziran değil mi ama bu açık liseydi pardon. ya bak benim dondurulmuşlarımı ertesi güne götürselerdi bir gün sonra yani adetimin 20. gününde olacaktı. Bence bi doktorunla konuş boşuna 1 ay bekleme. Tabi sen bilirsin önemli olan kendini ne zaman hazır hissettiğin.

tamam canım konuşuyum.oluyorsa öyle yaptırıyım.zaten dondurulmuşlarda pek bi ilaç kullanılmıyo.

benim ilk transferimde çok olmuştu şimdi çok şükür yok ama transfer gününden beri duphalac şurup içiyorum sağolsun çok işime yaradı valla. Bir dene istersen doktorum da hemşire de sadece bunu içebilirsin ilaç olarak dedi.

Canim bende içiyorum o suruptan zarari yok dediler aldik hemen amabiraz gaz sorunu yapti bende:/

Back