- Konu Sahibi kokohantes
-
kizlar ben dondurulmuslarimi aldim beklemedeyim.belimde agri olmaya basladi.kendimi dinliyorum ya illa bisiy bulcam
Kizlar ben dondurulmuslarimi aldim beklemedeyim.belimde agri olmaya basladi.kendimi dinliyorum ya illa bisiy bulcam
Canım seni okadar iyi anlıyorumki,anlatamam:)senle bi araya gelebilsek ne oooo ne dedikodu çıkartakma kuzumm ya valla rahat olbende artık tartışma oldugunda susuyorum oda bisüre sonra vazgeçiyo:)napim anlatmaya çalışırken daha çok sinirleniyorum:)öpüyorum seni sen ve bebişlerin rabbim e emanetsiniz...
Kafami karistiran bi soru var benim ilk denemem tutundu fakat degerim dustu yani doktorum bir yerlesme olmus dedi..blastti kalan 6blast var acaba transfer ettirsem sagliksiz mi olur kimyasal olandan kalan embriyolar sonucta..akakasi var midir
günaydin kizlar ne durumdasiniz aranizda idrar testi yapmayi düsünen varmi pazar günü 9. günüm oluyor ben idrar testi yapmayi düsünüyorum
gecen ayda 9. gün yapmistim malesef negatifi görmüsdüm bu sefer insallah pozitifi görecegim
Bende iyiyi hamdolsun canım,yok daha yapılmadı adet oldum yarın arıcam dr u gel derse gidicem degilse öbürgün gidecegim,bakalım hayırlısı artık,insanın görmrdiği tanımadıgı bi kardeşinin duasında olmak ne güzel bi duygu benim için çokk kıymetli allah senden razı olsun,rabbim senin için gönlündekini hayra çevirip versin inşallah,
Kizlar ben dondurulmuslarimi aldim beklemedeyim.belimde agri olmaya basladi.kendimi dinliyorum ya illa bisiy bulcam
güya be de bu ay dondurulmuşlarımı alacaktımadetim gecikti yine söktürücüye başlıcam.15 gün ileri atıyo adetimi. taa ramazandan sonraya kalıcak
Ohh sıkı sıkı tutunsunlar inşallah annesine. KAç tane koyuldu canım? Bel ağrısı 3. gün bende de oldu ama geçti şimdi. KEndimizi dinlersek öyle çok belirti buluruz ki:)) Test günün ne zaman?Kizlar ben dondurulmuslarimi aldim beklemedeyim.belimde agri olmaya basladi.kendimi dinliyorum ya illa bisiy bulcam
mrb canim hosgeldin kacinci günün bugun kaca bölünmüs embriyoydu kac yasindasin sorununuz neydi
cok soru sordum sanirim benim bugun 6. günüm hicbir belirtim yok
kızlarrr ben bugün idrar yaptımmm Eki Görüntüle 1125407 Eki Görüntüle 1125408
Nasıl yaaa benim gördüğüm silik çizgi miSenin kaçıncı gündü? Ay hadi inşallahh
Hayırlısı olsun canım. Geç olsun da güç olmasın. Söktürücüyle en erken 10 gün içinde olursun dediğin gibi ramazana denk gelir.Nerde yaptırıyorsun tedavini kaç dondurulmuşun var?
Ohh sıkı sıkı tutunsunlar inşallah annesine. KAç tane koyuldu canım? Bel ağrısı 3. gün bende de oldu ama geçti şimdi. KEndimizi dinlersek öyle çok belirti buluruz ki:)) Test günün ne zaman?
Benim de 7 belirtiler iyice azalıyor. İlk başta sol tarafımda ağrı oluyordu. Sonra sağda ağrı batma olmaya başladı şimdi iki tarafta da var:) belirti ararken kafayı yemezsek iyidirya ben bugün çok ayakta kaldım dolandım hatta evi sildim falan çok yormadım kendimi ama ya bi şey olursa diye de korkuyorum. Sen yatıyor musun?
bugun 7 bıttı canmmm
Nasıl yaaa benim gördüğüm silik çizgi miSenin kaçıncı gündü? Ay hadi inşallahh
yok canim ne yatmasi bende sürekli evle ugrasiyorum hatta bir tane halimi bile sildim sadece tam anlamiyla banyo yapmadim bir yerde okumusdum sicak su rahim agzini gevsediyor diye onun haricinde dikkar ettigim birsey yok ama sanirim bu seferde olmadi gögüslerim birazcik aciyordu oda gecti hicbirseyim yok gecen seferde böyle olmusdu ben pazar kesin idrar testi yapacagim
Aynıyız yaniii ay oldu galiba bu işSabah tekrarlıcak mısın testi?Çok sevindim canım.
evet ben bugun diger topiklerde de gördüm seherin pozitifini insallah darisi bize
yarın kana gıdecem canm vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?