• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Ayında Buz Bebeklerini Alacaklar

Sağol canım 32 yaşındayım sorun bende sürekli kist oluşuyodu eşimindi sperminde hareketlilik problemi vardı bide ben 3 kez bormal yolla hamile kaldım düşük yaptım hep

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

insallah bu sefer annesine siki siki tutunacak ikizlerin

Sonuç negativ olmadı rabbim size yardım etsin..

sözün bittigi yer allahim neyi taktir ederse o olur cok istiyoruz caba harciyoruz takdiride allahtan
ne diyeyim bilemedim insallah birdahaki sefere cok uzuldum canim senden pozitifi bekliyorduk

sözün bittigi yer allahim neyi taktir ederse o olur cok istiyoruz caba harciyoruz takdiride allahtan
ne diyeyim bilemedim insallah birdahaki sefere cok uzuldum canim senden pozitifi bekliyorduk

Aynen öyle taktir allahtan sizlerden güzel haberler alırız inşallah..

merhaba kızlar bende dondurmuş embriyo transferi yaptırıcam. ilk tüp bebek denememde tek embriyo koyuldu 5. gün embriyosuydu ve tuttu hamileydim 7 yıl sonra ama 5 aylıkken kaybettim oğlumu.. şimdi dondurulmuşları deniycem şans oranı nedir? tedavi süreci nasıl? az çok biliyor ve okuyorum ama sizden de dimlemek isterim ilk transferde tutmuş olması şimdiki şansımıda yükseltir mi?

Sonuç negativ olmadı rabbim size yardım etsin..

Canım yaaa çok üzüldüm. Sana üzülme diyemem içinin nasıl yandığını tahmin edebiliyorum. Son olsun inşallah. İnşallah bir dahaki sefere yavrunu kucağına alırsın.Lütfen pes etme.

merhaba kızlar bende dondurmuş embriyo transferi yaptırıcam. ilk tüp bebek denememde tek embriyo koyuldu 5. gün embriyosuydu ve tuttu hamileydim 7 yıl sonra ama 5 aylıkken kaybettim oğlumu.. şimdi dondurulmuşları deniycem şans oranı nedir? tedavi süreci nasıl? az çok biliyor ve okuyorum ama sizden de dimlemek isterim ilk transferde tutmuş olması şimdiki şansımıda yükseltir mi?

Canım öncelikle hoş geldin. Şans oranının düşük olmadığını söylüyorlar. Çünkü rahim dinlenmiş oluyor. Ben kendi transferimden bahsedeyim sana. 2 ay önce taze embriyolarla denedik 5. gün tek emriyo konulmuştu tutmadı. Şimdiki transferimde ise adetimin 2. günü estrofeme başladım son günlere doğru progestan kullandım günde 3 tane. Sonra adetin 18. günü sanırım ya da 19 tam emin olamadım şimdi :) bebelerimi koydular hiç sıkıntısız. Çok çok rahat dondurulmuşlarla denemek. sonrası bildiğin transfer sonrası ilaçlar. Şimdi 4. günüm beklemedeyim.

Valla gün geçirmeye çalışıyorum ya 4. günüm bugün. Sadece bel ağrım ve adet sancım var :) onlar da olsun tabi:) Sen napıyosunn.

hımmmm güzel güzel..bende napıyım canım yaa deli gibi hamile kalan varmı die bakınıyorum..var bi kaç tane heralde..iki sevindim ikide kıskandım derken baktım saatt 8e gelmiş..koca gelcek yemek yok..amannnnnnn koy kapının önüne derim napıyım..adetim yakın eşimin tabiriyle hallerim ve cinlerim gelmek üzere :)

Back