Insallah düzelir alerji niz canım. 1 yaş dönünce geciyormus genelde. Bizimde pekmez alerji mız varya 1 yaş üstü tekrar deniycem. Kilo hantal yapmış biraz senin kızı sanırım. Ondan geç kaldı heralde oturmak için. Yürüyemeyen çok bebek var Benimkide daha yürüyemiyor.Bizim alerji sorunumuz devam ediyo hala veremiyorum bir çok şeyi.. Doğum gününe iki hafta var düzelir mi bilemiyorum dişlerimiz iki tane üçüncü de yeri şiş.yürüme emekleme yok daha ancak kendi kendine oturabiliyor iki gündür..kilomuz 15.100 boyumuz 78. Doktorumuz 3 yaş kilosu dedi korkuttu biraz bizi inşallah normale döner.
Insallah düzelir alerji niz canım. 1 yaş dönünce geciyormus genelde. Bizimde pekmez alerji mız varya 1 yaş üstü tekrar deniycem. Kilo hantal yapmış biraz senin kızı sanırım. Ondan geç kaldı heralde oturmak için. Yürüyemeyen çok bebek var Benimkide daha yürüyemiyor.
Canım ben yasaklı olanlardan birtek tuz veriyorum. Henüz yumurta beyazı çilek bal gibi yasaklılara başlamadım. Onun dışında herseyi veriyorum. Hatta bizim yemeklerden veriyorum artık.İnşallah sağol canım. Evet canım bende kilodandır diye düşünüyorum ama benim bebekliğim de öyleymiş annem yürüyünce zayıfladın diyor ..
Sen değişik olarak neler veriyosun canım ben hala pirinç çorbası tek veriyorum
Cok saolun kizlar.lilasofia ofertaya bestekiza kasekere ve tum adinu hatirlayamadigim kizlara slmlar.ilki sezaryandi..ikinci m2cburen normal oldu.gittigimde acilmam coktu..drum illa sezaryan olcak diye kural yok.aciklik fazla suyun gelmis..yarim saat surdu hastaneye ulasmamiz ben acidan ikindim durdum meger bebegi itmisim..esim cok panik oldu..resim koymama esim kiziyor..ilkinde cok sac vardi gerci simdi sarisin kivircik dacli oglum..eymenim keltos ve daha beyaz bir de tombisMiracle merhaba;
Eymen Ege'miz dünyaya hoş gelmiş keşke ikisinin fotoğrafını atsaydın görseydik kuzuları whatsapp daki grup seni soruyor özellikle @Lilacsofie buraya yazmana çok sevindim Rabbim yardımcın olsun senin sezaryan değil miydi ilki ben yanlış hatırlıyorum sanırım. Çok öpüyorum seni ve yakışıklı bebeklerini
Yazını whatsapp daki grupta paylaştık herkes çok heyecanlandı bebişlerinle beraber sağlıklı huzurlu nice yıllar geçirmen dileğiyleCok saolun kizlar.lilasofia ofertaya bestekiza kasekere ve tum adinu hatirlayamadigim kizlara slmlar.ilki sezaryandi..ikinci m2cburen normal oldu.gittigimde acilmam coktu..drum illa sezaryan olcak diye kural yok.aciklik fazla suyun gelmis..yarim saat surdu hastaneye ulasmamiz ben acidan ikindim durdum meger bebegi itmisim..esim cok panik oldu..resim koymama esim kiziyor..ilkinde cok sac vardi gerci simdi sarisin kivircik dacli oglum..eymenim keltos ve daha beyaz bir de tombis
Maşallah tosunumuzaBizim alerji sorunumuz devam ediyo hala veremiyorum bir çok şeyi.. Doğum gününe iki hafta var düzelir mi bilemiyorum dişlerimiz iki tane üçüncü de yeri şiş.yürüme emekleme yok daha ancak kendi kendine oturabiliyor iki gündür..kilomuz 15.100 boyumuz 78. Doktorumuz 3 yaş kilosu dedi korkuttu biraz bizi inşallah normale döner.
Kizlar 20 mayis olan asi tarihimizi ebemiz izne cikacak diye bugüne aldık ve aşı olduk geldik şimdi. Iki koldan 1 bacaktan yaptı ve çooook ağladı. Kucağıma aldım sustu kendimi ağrı kesici olarak hissediyorum81 cm boy 13.300 kilosu ama kıyafetleri vardı üstünde 47 cm baş ve bingildak açık.
Teşekkür ederiz teyzesi.Günaydın kızlar:
Yusuf Eymen'in hafif ateşi vardı üst dişler bi gelmek bilmedi c.tesi günleri çalışmaktan nefret ediyorum eşim evde ben iştebuna da şükür ne diiyim...
Yasaklı yemekler konuşulmuş biz artık yumurtanın beyazını veriyoruz iyi bir bal bulsam ondan da vereceğim arada inek sütü de veriyoruz başlayan çok kişi var
Yazını whatsapp daki grupta paylaştık herkes çok heyecanlandı bebişlerinle beraber sağlıklı huzurlu nice yıllar geçirmen dileğiyle... Arada buraya yazmayı unutma
Maşallah tosunumuzadüzelir inşallah bu arada hoşgeldin uzun süredir yoktun
Denizim maşallah boylu poslu Ozan'ımızgeçmiş olsun bal surata
Günaydın kızlar:
Yusuf Eymen'in hafif ateşi vardı üst dişler bi gelmek bilmedi c.tesi günleri çalışmaktan nefret ediyorum eşim evde ben iştebuna da şükür ne diiyim...
Yasaklı yemekler konuşulmuş biz artık yumurtanın beyazını veriyoruz iyi bir bal bulsam ondan da vereceğim arada inek sütü de veriyoruz başlayan çok kişi var
Yazını whatsapp daki grupta paylaştık herkes çok heyecanlandı bebişlerinle beraber sağlıklı huzurlu nice yıllar geçirmen dileğiyle... Arada buraya yazmayı unutma
Günaydın kızlar:
Ne obezi denizim tedavi gördüğün için kilo almışsın ki inşallah vereceksin bebekken tosun olan sonra manken gibi olan sayısız örnek hepimizin çevresinde mevcutTeşekkür ederiz teyzesi.boy tamamdır postan biraz korkuyorum ben. Annesi gibi obez olacak .
Teşekkür ederiz hoşbulduk.. Yusufa da maşallah üst dişkeri de sorunsuz çıkar inşallah bizim iki alt dişimiz var
vay be bebişlerinizi 1 sene önce aldınız kucağınıza. zaman işte
amin canımEvet öyle zaman çabuk geçiyo Allahın izniyle ..Allahım kaderlerini güzel eylesin
Cnm. Biz yasaklardan salça, bal, tuz, zeytin, inek sütü yedik. Cok sukur sorun olmadi.Canım ben yasaklı olanlardan birtek tuz veriyorum. Henüz yumurta beyazı çilek bal gibi yasaklılara başlamadım. Onun dışında herseyi veriyorum. Hatta bizim yemeklerden veriyorum artık.
masallah Ozanimaaaa...Kizlar 20 mayis olan asi tarihimizi ebemiz izne cikacak diye bugüne aldık ve aşı olduk geldik şimdi. Iki koldan 1 bacaktan yaptı ve çooook ağladı. Kucağıma aldım sustu kendimi ağrı kesici olarak hissediyorum81 cm boy 13.300 kilosu ama kıyafetleri vardı üstünde 47 cm baş ve bingildak açık.
Masallah. Hayirli olsun. Saglikla buyutun.Cok saolun kizlar.lilasofia ofertaya bestekiza kasekere ve tum adinu hatirlayamadigim kizlara slmlar.ilki sezaryandi..ikinci m2cburen normal oldu.gittigimde acilmam coktu..drum illa sezaryan olcak diye kural yok.aciklik fazla suyun gelmis..yarim saat surdu hastaneye ulasmamiz ben acidan ikindim durdum meger bebegi itmisim..esim cok panik oldu..resim koymama esim kiziyor..ilkinde cok sac vardi gerci simdi sarisin kivircik dacli oglum..eymenim keltos ve daha beyaz bir de tombis
Bizimkiside gece bi veya sab karsi bi kere daha kalkiyo emiyo uyuyo aksamda 10.30 11 gbi uyuyo sabah 9 10 da kalkiyo bizimki iyice duzene girdi sanki pek yorulnuyorun acikcasi bizimkinin oyun sanip vurma ve oyuncaklarini firlatma huyu var aglasada her istedgini yapmiyoruz haklisiniz sonra onunu alamamaktan korkuyoruzGecmisi tam okuyamadim arkadaslar. Cok yoruluyrm cunku oglum sabah 5.40da kalkiyr. Aksam 21.00de yatiyr. Gunduz 2 kez 30dk filan uyuyr. Gece de en az 4kez kalkip emiyor. Disardan da eve girmek istemiyor. Istedigini yaptirmak icin aglamalarda basladi. Ben de aglayabilirsin diyrm sadece. Yapmiyrm o an istedigini yoksa başa cikamayacagim.
Her sabah ve aksam inek sütü veriyrm. Pastörize günlük süt. Ceyrek cay bardagi sütü suyla yarim bardak yapiyrm. Vucudu alissin agir gelmesin diye sulandiriyrm. Gundu 1 cay bardagi simdilik.
Mutlaka diş firçası almanizi tavsiye ederim. 0-2yas icin olanlardan. Sabah aksam kuru kuru fircalamaniz yeterli. Kuzen diş hekimi. O tavsiye etti.
Ama hala yerde en ufak bisey gorse agzina atiyo i kadar supuruyorum bazen esim yemek yedikten snra bile supuruyo ama mutlaka ufak bisey bulup atiyo agzina buna nasil cozum bulcam bilemiyorum doyumsuz desem surekli biseyler yiyo hic biseye hayr demiyo ama yerdeki en ufak seyi yemekyen de vazgecmiyo galiba kesfetmek amacGecmisi tam okuyamadim arkadaslar. Cok yoruluyrm cunku oglum sabah 5.40da kalkiyr. Aksam 21.00de yatiyr. Gunduz 2 kez 30dk filan uyuyr. Gece de en az 4kez kalkip emiyor. Disardan da eve girmek istemiyor. Istedigini yaptirmak icin aglamalarda basladi. Ben de aglayabilirsin diyrm sadece. Yapmiyrm o an istedigini yoksa başa cikamayacagim.
Her sabah ve aksam inek sütü veriyrm. Pastörize günlük süt. Ceyrek cay bardagi sütü suyla yarim bardak yapiyrm. Vucudu alissin agir gelmesin diye sulandiriyrm. Gundu 1 cay bardagi simdilik.
Mutlaka diş firçası almanizi tavsiye ederim. 0-2yas icin olanlardan. Sabah aksam kuru kuru fircalamaniz yeterli. Kuzen diş hekimi. O tavsiye etti.
Ama hala yerde en ufak bisey gorse agzina atiyo i kadar supuruyorum bazen esim yemek yedikten snra bile supuruyo ama mutlaka ufak bisey bulup atiyo agzina buna nasil cozum bulcam bilemiyorum doyumsuz desem surekli biseyler yiyo hic biseye hayr demiyo ama yerdeki en ufak seyi yemekyen de vazgecmiyo galiba kesfetmek amac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?