- 11 Mart 2014
- 213
- 12
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canlarım merhaba;
Yusuf Eymen'in 3 dişi patladı 1 tanesi de patlamak üzere çok zayıf bir bebek anca 9.2 kilo olmuştu dişler nedeniyle bir şey yemedi yine 8.7 ye düştü buna da şükür sağlıklı olsun da kilo çok önemli değil. Bazı nedenlerden dolayı doğum gününü geç kutladık ama her şey çok güzeldi darısı diğer bebişlerin başına. Sizi çok seviyorummm
Bizimde üçüncü dişimiz yeni çıktı 1 haftadır acayip iştahsızdı zorla bir kaç lokma veriyodum kilo kaybı da oldu biraz.. Doğum günü üç gün önceydi daha kutlayamadık
Kutladınız mı canım, güzel bir anı oluyor. Yusuf kaç gündür hasta ne yemek yiyor ne de doğru düzgün duruyor çok huysuz çok sinirli göz altları çöktü yavrumun
Boğaz iltihabı maalesef ilaç da almıyor ilerlemesinden korkuyoruzDün kutladık canım çook güzel geçti..geçmiş olsun canım dişlerden mi kaynaklı acaba iştahsızlığı
Boğaz iltihabı maalesef ilaç da almıyor ilerlemesinden korkuyoruz
Aaa canım çok üzüldüm o nasıl bir hemşireymiş hareket ettikçe daha az alır hatta verir persentilde normal aralıklarda çıkıyorsa sorun olmaz bence ama normal bir hastaneden sen tahlil falan yaptırabilirsin kilolu bebekler için diyet de uygulanıyor gidip araştırabilirsin için rahat etsin diye bizimki de tam tersi 74 cm boyu 9 kg çok zayıf çiroz bebek bu aralar iştah da yok bakalım napıcazBiz 1 yaş aşımızı bir hafta önce olduk şükür ateş olmadı ama hemşire bîzi çok korkuttu boyuna kilosuna baktı boy 85 kilo 15 obeziteye doğru gidiyo tahlil yaptırın hastadır bu normal değil dedi şeker mi veriyosun dedi.. Hiç bişey yemiyo dedim dedi bu yememiş haliyse eğer.. Dalga geçer gibi konuştu son üç aydır aynı kilo da defterine bakıp birde iki kilo almış dedi(salladı heralde)
Ben eve gelip 1 saat ağladım eşime söyledim çok kızdı bir daha gitmeyelim dedi
Deniz Ozanın d.gününü yapmış hafta sonu, face'de paylaştı fotoğraflarını gördüm çok güzel olmuş her şey cute dan ben de haber alamıyorumAllah şifa versin canım ya inşallah iyileşir yusufun..
Denizle cuteheart çoktandır yazmıyolar haberin varmı
Aaa canım çok üzüldüm o nasıl bir hemşireymiş hareket ettikçe daha az alır hatta verir persentilde normal aralıklarda çıkıyorsa sorun olmaz bence ama normal bir hastaneden sen tahlil falan yaptırabilirsin kilolu bebekler için diyet de uygulanıyor gidip araştırabilirsin için rahat etsin diye bizimki de tam tersi 74 cm boyu 9 kg çok zayıf çiroz bebek bu aralar iştah da yok bakalım napıcaz
Evet boylu poslu olacak belli maşallah eğer gelecek hafta kilosu artarsa götürmeyi düşünebilirsin Hande Ataizi 9 aylık bebeğini diyete sokmuşEşime dedim götürelim gerek yok hemşire saçmalamış dedi.. Kilosu çok ama boyuda uzun sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil ben sağlıklı beslemeye çalışıyorum
Evet boylu poslu olacak belli maşallah eğer gelecek hafta kilosu artarsa götürmeyi düşünebilirsin Hande Ataizi 9 aylık bebeğini diyete sokmuş