Haha bizimkide öyle tek tek çıkartıyor ama takmiyor sanırım onu daha beceremiyor.cee yi ve saklama oyunu bizde oynuyoruz.bu aralar bir oyuncak var böyle topu üstten atıyorum alttan geri veriyor. Top döne döne aşağıya düşüyor. Onu ogrettim top atıp duruyor.evet ben de tekrar ettirmesem uzun süre unutuyor
mesela uzun zaman çak dememiştim unutmuş,çok üzülmüştüm
sizinkiler nasıl kızlar
bir de ne etkinlikler yapıyorsunuz bu aralar
biz ce e,eşya saklama,resimli kitaplara bakma yapıyoruz,halkaları çıkartyor ama inatla geri takmıyor
Masallah cnmKizlar bugün oğlum bir ilk daha yaptı.Yerde yatarken kalktı oturdu.normalde ben oturur hale getiriyordum.cok hızlı oluyor bu gelismeler
Ooo yusuf büyümüş artık annesiBiz ce-e, vs bayadir oynuyrz. Halkalari cikariyr. Takiyr. Ama yavas yavas :).
Tum karton kutulari darbuka olarak acaliyrz. Normal darbuka ve tefi de var. Onlarla oynuyrz. Araba suruyrz. Yapboz yapiyrz. Kitap hep vardi bizde. Legolarla oynuyrz. Takip cikariyrz. Aklima gelenler...
Disarda yurume calismalarimiz varkus tavuk kedi kopek kovaliyrz. Agac seviyrz. Salincaga ve kaydiraga biniyrz.
Canım adını bilmiyorum ama foto atayim inşallah becerebilirsem. Olmadı bakarım adına yarın yazarım yinedenizicm oyuncağın ismini yazabilir misin
bizimki de değişik şeyler istiyor artık
Canım hediye bize o fiyatını bilmiyorum ama e bebekte baktım şimdi 39 liradenizcim ne kadara aldınız acaba
3 topu var canım. Toplar aynı zamanda cingirak gibi ses çıkarıyor. birini eline verdim diğerlerini hep attım durdum atarken attı dedim. Şimdi ben attı dediğimde oda atıyor aşağıdan tekrar alıyor tekrar atiyorevet cnm ben de oradan baktım fiyatına
uygun bulursam alıcam inşallah,çok güzel görünüyor
bebekten bebeğe değişir. Bizim mesela 6 dış aynı anda çıktı.iki ay oldu neredeyse başka çıkmadı.Kizlar bisey sorucam benim oglum gecen hafta ilk disini cikardi digerinin cikmasi ne kadar alir acaba
bebekten bebeğe değişir. Bizim mesela 6 dış aynı anda çıktı.iki ay oldu neredeyse başka çıkmadı.[/QUOT vay valla cok sanslimisiniz desem bilemedim allahtan bizimkinin gec coktigi icin agrisi sizisi olmadi hic ama insalah biran omce cikar ya yemek yerken ister istemez zorlaniyo cigmeme konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?