Merhaba arkadaşlar,
Uzun zaman oldu giremedim, özledim buraya yazmayı.... Bebişler büyüdü artık değil mi:) Biraz bizden bahsedeyim:
Deren çook uslu, akıllı ve güleryüzlü bir bebek. Uykuyu genel olarak seviyor ama zayıf ve küçük bir bebek. Geçen ay 7 kiloydu düşünün. Herhalde en zayıf Mayıs bebeğidir. Sağlığı genel olarak iyi ama bir de abimiz var biliyorsunuz. Okuldan bütün hastalıkları getiriyor. Geçenlerde ikisi birden hasta oldu, Demir 5 gün/ bir haftada toparladı ama Deren'de müthiş bir iştahsızlık oldu. O kadar zayıfladı ki, gece uykularım kaçtı, bir deri bir kemik kalmıştı resmen... Şimdi yine toparlıyor umarım yine hastalık gelmez eve
(
Demir, kardeşini çok seviyor, ikisi birlikte çok eğleniyorlar. Kardeşiyle hiç bir sorunu yok ama bana karşı artık çok farklı...Zaman zaman bana vuruyor, bağırıyor. Genelde söylediklerime ya da istediklerime karşı çıkıyor. Babayla zaten hiç anlaşamıyor.Onu mutlu etmek için çok dikkatliyim ama tabii ki sadece ikimiz olduğu zamanlardaki gibi olamaz hayatımız...Ondan çalınan zamanın acısını benden çıkarıyor sanırım. Başbaşa dışarı çıktığımız, eğlendiğimiz özel günlerimiz var ama yine de eskisi gibi değil hiç. Ona hak veriyorum düşününce...
Deren halen anne sütü alıyor. Ek gıdalara 4.5 aylıken ufak ufak başladık ve artık ev yemeklerinden yiyor. Bir süre muhallebi püre vb severek yedi ama şimdi artık asla ağzına koymuyor. Köfte makarna pilav sebze yemekleri vs biz ne yersek az az veriyorum onlardan, inşallah kilosunu olumlu etkiler.
Bana gelince...... Halen hiç kilo veremedim; 76 kiloyum. Hayatım Demir ve Deren arasında denge dağlamaya çalışmakla geçiyor. Günlerce evden çıkmadığım, insan yüzü görmediğim oluyor. Burada büyük bir market var, oraya gidip evin eksiklerini aldığım günleri iple çekiyorum. Arada eşimle de dışarı çıkıyoruz; geçenlerde sinemaya gittik. Yine de doğumdan sonra, iki çocuklu hayatta onunla da aramız eskisi gibi değil. O yine sinirli stresli tahammül seviyesi düşük ve mükemmelliyetçi. İdare ediyorum işte:)
Artık bilgisayarı elime alıp okumak yazmak hayal gibi oldu. Zaten ipad'e Demir el koydu, kendi pek kullanmasa da başkasının kullanmasına da pek izin vermiyor. Elinize aldığınız anda atlayarak kendine bir iş uyduruyor. Maksat çatışmak... Whatsup'ta bir kk grubumuz var, telefondan iletişim kurmak çok daha kolay oldu benim için. Sanırım bana ait tek dünya orada oldu artık. Grupça birkaç kez buluştuk; çok güzel dostluklarımız hatta kardeşlerimiz oldu. Girebilenleri bekleriz