- 26 Kasım 2014
- 46
- 6
amin canım benim cimcime almıyo emzik bundan biraz zorluk çekiyorum ama şimdi bi metod denedim uykusu yoktu devamlı oyun istyo kucakta durmuy oturturuyorum yok yatıryorum oyuncak veriyorum yok uyku saatini bekledim neyse o meşhur an geldi ama ayaga koyup sallamaya başlayınca hanımfendi çıglıgı bastı tabi ardından aglama krizleri bende ışıgı kapadım sadece pc ışıgı yataga yattık ben hiç kıpırdamadım biraz yatakta debelendi sıkıldı bu sefer uyku geldi aklına snra ayagıma aldım uyudu bakalım yarın bu yöntem işe yarayacakmı hergün başka şekilde uyuyoAllah yardımcınız olsun kızlar zor gerçekten uyumayan bebek benim kızımda gündüz 3 kez uyuyor 30 40 dk kadar gece uykumuz çok iyiydi bu ara biz de sapittik tabi sizin gibi değil benim kızım benle uyumaya alıştı yanına yatmami istiyor yine gecemezse uykuya ya sırtustu yatıp üzerime yatiriyorum -Bebekliçinden Jalan alışkanlık- en kötü ihtimal salliyorum saklamaya hiç alistirmadim son çare olarak onu kullanıyorum beni emerken uyuduğu da oluyor eğer uyku zamani geldiyse.ama asıl numara emzikte emzik alıyor mu
Canim bebisler tatlı şeyleri tercih ediyorlar tavsiyem tatlıya çok alıştırma özellikle dışardan bene biskuvisi falan pek verme suyu ne yap ne et için biberonla içiyorsa kaşıkla ver benim kızım da icmiyor du kabiz oldu inan çok zor oluyor sırf bu yüzden 4 gündür ek hicbirsey vermiyorum emzırıyorum sadece biraz kendine gelince devam edeceğim ek gıdaya diyeceğim ama kabiz olduğu dönem soğudu yemekten şimdi teklif edince başını çeviriyor