Benim kızım da 6. Ayı dün bitirdi; 6720 kilo, 68,5 cm
Bu ay 500 gr almış olduk...
Doktor kimi insanlar herseyi yer ama ince kalır ki böyle insanlar sağlıklıdır,
Kimi insanlar su içse yarar; ki böyle insanlar sağlıksız olur dedi...
Anne olarak yediklerinden tatmin oluyorsanız, çeşitli ve yeterli yiyip gerken besinleri alıyorsa, boyu da uzuyorsa üzülmek yerine sevinin dedi...
Ne yiyip ve içersek içelim sütün mayası uyku ve dinlenmek biliyorsun canım...
Sen de iki çocukla, bir taraftan iş, bir taraftan ev koşturuyorsun... Üzülüp sıkıldığımız şeyleri hiç saymıyorum bile artık... Sonra süt ne gezer?
Hayırlı olsun annesi:)
Ben çift durulama yaptırarak normal deterjan ve leke çıkarıcı kullanıyorum...
Birgün markette bebek ve yetişkin deterjanlarının içeriklerini oturup incelemiştim. Hiçbir fark bulamayınca sinir olmuştum ve kızıma da bizim deterjanlardan almıştım....
Geçmiş olsun
Doktor kullanılması iyi değil derken bir formül önerseymiş keşke,,,
Vitamin eksikliği nasıl çıktı, kanda mı, çok merak ettim? Ne vitamini eksikmiş?
D vitamini de içeren bazı vitaminler var, sanırım adı "multitabs" idi, aynı işe yarar mı bir sor istersen?
Üç çocuk mu? Yok ben de hayal edemiyorum.
Böyle durumlarda teselli vermek mümkün değil ama başın sağolsun, Allah geride kalan tüm sevdiklerine uzun ömürler versin arkadaşım...
Babanın hatalığını hatırlıyorum, biz belki torununu sadece 2 ay görebildi diyoruz ama belki de o iki ay için ömrü uzamıştır kaderimizde yazılanı bilemeyiz.
Evlat sevgisi de bambaşka, umarım sana teselli olacaktır...
Demir ilacı kullanıyorum ben, önemli olduğunu düşünüyorum.
Bu kremler bildiğin anestezik krem Bestekız. Çok huysuzlandığı, mecbur kaldığın bir zaman dene istersen, pek iyi olmadığını biliyorum.
Emzikle diş mi kaşıyor, kıyamam Duru'ya, canım ya
Elma püresi ara öğün, doyurup kilo aldırmıyor ama başlNgıç için ideal bir besin demişti doktor.
Yoğurdu inek sütünden sonra mama ve anne sütüyle denedim. İnek sütü yoğurdu hiç sevmedi. Doğal yogurt mayası epey ekşi tat oluyor hiç sevmedi...Bebelac bebek yoğurdu ile mayaladığımı ilk kez yedi bugun. Süt olarak mama ve anne sütü kullanıyorum ben de.
Hayırlı olsun, bizim de azılar bile şişmiş.
Çok geçmiş olsun. İnşallah düzelince telafi eder annesi.