- 22 Mart 2013
- 4.675
- 2.639
@meyraa gurme bebek diye bir site var , orda çok çeşitli tarifler var.
Tek gecerim gurmeyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@meyraa gurme bebek diye bir site var , orda çok çeşitli tarifler var.
Ilk defa duydum devam sutu olarakmi kullanacaksin canim. Aptamil 2 yerine falan gibimi6. Aydan itibaren golden goat keci sütlü mamaya başlayacağız cok övüyor herkes.
Kızlar şimdi bebişlerimize ek gıda vericez ya hergün yeni bir sebze ekleyip püre yapıyoruz hani bugün tracy hogg un kitabını okurken dikkatimi çekti. Kimi anneler herşeyi bir arada püre haline getiriyo böyle bebeklerin tat duyuları nasıl gelişebilir, neden hoşlanıp hoşlanmadığını nerden anlayabilirsiniz..kendilerine tavuk pilav sebze yapan ama bebeklerine verirken el robotundan geçiren o kadat aile tanıyorum ki bebeklerin beslenmesinden bahsediyoruz köpeklerinkinden değil... Yazıyo biraz ağır konuşmuş ne kadat haklı tartışılır
yineyeniyeniden2 maşallah nazar değmesin. Gun için de beslenme saatlerini nasıl duzenliyorsun canım.
Ilk defa duydum devam sutu olarakmi kullanacaksin canim. Aptamil 2 yerine falan gibimi
Kızlar şimdi bebişlerimize ek gıda vericez ya hergün yeni bir sebze ekleyip püre yapıyoruz hani bugün tracy hogg un kitabını okurken dikkatimi çekti. Kimi anneler herşeyi bir arada püre haline getiriyo böyle bebeklerin tat duyuları nasıl gelişebilir, neden hoşlanıp hoşlanmadığını nerden anlayabilirsiniz..kendilerine tavuk pilav sebze yapan ama bebeklerine verirken el robotundan geçiren o kadat aile tanıyorum ki bebeklerin beslenmesinden bahsediyoruz köpeklerinkinden değil... Yazıyo biraz ağır konuşmuş ne kadat haklı tartışılır
Kızlar Merhaba, uzun zamandır giremiyordum foruma umarım Bebisler iyidir. Benim oğlum 23 Mayıs doğumlu. Daha ek gıdaya geçmedi. Ben 6. Ayın dolaşımı bekliyordum. Şimdi burayı okuyunca geç kaldım sanırım Siz ne ile başladınız? Ek gida konusunda faydalandiginiz bir websitesi var mı?
Kizlar slm bise daniscam..ek gidalara basladik sayilor ufaktan elma puredi arada yogurt pirinc unndan muhallebi ama cok az yiyo kizim tatma seklinde ..elma rendesini biraz fazla yiyo ..ikigunden beridirde kakasi macun gibi kati ve yesilimsi normalmi acaba..yada bnm yediklerimdenmi ..sizin bebelerde boylemi..endiselenmelimiyim..onceden siviydi baya noluyoboyle acaba
Gunaydin anneler. Umarim nohuttan yogurt konusuyla sikmadim sizi. 4.cu de tam yogurt oldu. Kokusu ve tadi. Kivami da
6-7kez yapinca olur yazyrdu, 4te tuttu benim. Artik buyuk miktarda yapacagim. Umarim isinize yarar sizin de..
ellerine sağlık süper görünüyorGunaydin anneler. Umarim nohuttan yogurt konusuyla sikmadim sizi. 4.cu de tam yogurt oldu. Kokusu ve tadi. Kivami da
6-7kez yapinca olur yazyrdu, 4te tuttu benim. Artik buyuk miktarda yapacagim. Umarim isinize yarar sizin de..
Rondoya mi karsi sebzelerin karismasina mi? Ilk aylarda ne verirseniz verdiniz valla. Dokuzuncu aydan sonra damak tatlari gelisiyor ve secmeye basliyirlar. Herseyi karistirmaya ben de karsiyim benim midem almiyor zaten. Ama corba yaparken az az herseydne koyuyoruz. Sonra tavuk da veririz pilav da :) Bidiklar size söylüyor ne istedigini zaten.
Deneyimli anneler ya da arastiran anneler yaziyor burada birkac da site var oyle karisik takiliyoruz :)
Gidaya gecince kakalar biraz macun sekline donuyor. Baska bir sıkıntısı yoksa endiselenmene gerek yok canim. Yine de takip et sen. Kan ilaci da yapıyormuş bu arada.
Daha ek.gidaya gecmedim cnm.Yaptığında kaç gün yediriyosun brbeğine dolaptan çıkarıp hemen mi veriyordun yoksa ısıtıyo musun biraz çok soru sordum ama aynı şeyi ek gıdalar için de merak ediyorum
Fotolari rahatlikla acip goruntuleyebiliyor musunuz? Bir arkadas acilmiyr demis de.Anneler. 6 ve 7.aya ait ek besin listesi ekledim. Abimin bebeginin dr.unun verdigi. Albumlerimde. Bebek bakimi album ismi.
Fotolari rahatlikla acip goruntuleyebiliyor musunuz? Bir arkadas acilmiyr demis de.