- 8 Kasım 2013
- 2.612
- 631
merhaba arkadaşlar ben nur. 29 mayıs 2014 annesiyim. burda sizlerle ben de paylaşımda bulunmak istiyorum. tanışabilir miyiz
Merhaba hoşgeldiniz. Güle güle büyütün. Bebeğiniz kız mı erkek mi, adı nedir?
İnşallah canım, oğlum hiç yememişti ama bakalım bu kuzum ne yapacak?Teşk ederim cnm
Liste içinde saol
İnş kısa zamanda listenize yogurtta eklenir...
Maaşallah tombişe, 8.2 kiloyu taşıyan hangi kolada kuvvet kalır canım?Merhaba arkadaşlar bugün 5 aylık olduk. 8200 kilomuz boyumuz 72. Ama bizimkide bugünlerde çıldırdı. Uslu bir bebekti şimdi tam tersi gündüz hic bir is yapamiyordum su bile icemiyorum.yatmak istemiyor kesinlikle .yatarken oyun oynatayim şarkı söyleyeyim bayilirdi şimdi hep ayakta olmak istiyor. Kollarimda kuvvet kalmadı. Mayis bebeklerine bir haller oldu.
Off offf yakında elimden tut yürütler başlayacak, bellere kollara kuvvet...
kızlar benim hala çok huysuz bir bebeğim var hiç birşeye vakit bulamıyorum yemeği bile eşim yapıyor sırayla yiyoruz bütün gün kucağımda gaz derdimiz bitmedi maalesef hiç birşeyle oyalanmıyor herşeyin ömrü 5 dk. Hepinizi çok özledimm
Evet resmen tükendim ama her sabah aynı gücü nasıl buluyorum kendimde bilmiyorum her gören Allah sabır versin diyor. Eşim bile. Kimseye gidemiyorum kimse gelmiyo dışarda durmuyo evde durmuyo çok bunalmış durumdayım.
İnanamıyorum kaseker nerlerdesin? Geçen gün aklımdaydın...O kadar mı yaramaz kuzucuk, hiç yoksun artık?