Kizlar acilden geliyorum. Bebegimin kismi kolu cikti. Cok gorulen birseymis neredeyse hicbisey olmadi diyebilirim besikte aglamaya basladi ve susmadi. 6 ay aglamadigi kadar agladi. Dr 3 saniyede kolu duzeltti dirsekten kismi cikik. Ve eve donduk asla kollarindan ellerinden kaldirmayin daima vucuttan kaldirin dedi herkese duyrulur. Uyarinellerinde askiya alan olursa. Allah tum bebekleri korusun
çok geçmiş olsun dikkat etmek lazım ama tek biz almıyoruz ki kucağımıza uyardığın zamanda kıl oluyor milletKizlar acilden geliyorum. Bebegimin kismi kolu cikti. Cok gorulen birseymis neredeyse hicbisey olmadi diyebilirim besikte aglamaya basladi ve susmadi. 6 ay aglamadigi kadar agladi. Dr 3 saniyede kolu duzeltti dirsekten kismi cikik. Ve eve donduk asla kollarindan ellerinden kaldirmayin daima vucuttan kaldirin dedi herkese duyrulur. Uyarinellerinde askiya alan olursa. Allah tum bebekleri korusun
Kizlar acilden geliyorum. Bebegimin kismi kolu cikti. Cok gorulen birseymis neredeyse hicbisey olmadi diyebilirim besikte aglamaya basladi ve susmadi. 6 ay aglamadigi kadar agladi. Dr 3 saniyede kolu duzeltti dirsekten kismi cikik. Ve eve donduk asla kollarindan ellerinden kaldirmayin daima vucuttan kaldirin dedi herkese duyrulur. Uyarinellerinde askiya alan olursa. Allah tum bebekleri korusun
Oyy cok gecmis olsun kuzuya.Kizlar acilden geliyorum. Bebegimin kismi kolu cikti. Cok gorulen birseymis neredeyse hicbisey olmadi diyebilirim besikte aglamaya basladi ve susmadi. 6 ay aglamadigi kadar agladi. Dr 3 saniyede kolu duzeltti dirsekten kismi cikik. Ve eve donduk asla kollarindan ellerinden kaldirmayin daima vucuttan kaldirin dedi herkese duyrulur. Uyarinellerinde askiya alan olursa. Allah tum bebekleri korusun
Haklisin cnm. Babamla bile kavga ediyrm. Kvgili hic demiyrm bile. Hemen kavga cikiyr. Herseyi siz biliyrsunuz biz bebek buyutmedik tabi diyrlar. Ne yapalim. Kavga etmeye devam.çok geçmiş olsun dikkat etmek lazım ama tek biz almıyoruz ki kucağımıza uyardığın zamanda kıl oluyor millet
Benimki banyo da dumduz dikiliyr. Zor zabdediyrm. Birak yuruyeyim diyr resmen. Kucagimda hala gezmeyi seviyr.Kızzzlar benim oglus kucagımda durmuyooo tobeler olsun :) Sürekli karıstırıyım, gidiyim modunda...şau anda da bıraktım yere, kendi kendine takılıyor, oynayayım diorum 2 dk sonra sıkılıyorr...bu kadar mıydı kucak faslımız yahu? doyamadım ben daha
Bir de yogurt ve kefir mayaladım...Özellikle kefirin içine, tarçın, pekmez, keten tohumu, zencefil, zerdecal ve bugday ruseymi koyuyorum pek güzel oluyor :) tatlı nşyetine 2 gündür ona basladım
Daha yapmadim ama nette soyle diyr.Bu arada nohuttan mayayimi yapmis dogrumu anladim.nasil yapiliyormus tarif biliyorsan yazarmisin.bulamazsam deneyeyim. Cok acemiyim cok
tesekkur ederim canim keci yogurdu mayasi bulamam sanirim bunu deniycem muhakkakDaha yapmadim ama nette soyle diyr.
1 bardak sicak sute 15 tane çiğ nohut koyup agzini kapatiyrz. 24 saat sicakta bekliyr. Yogurt mayalar gibi yani. Sonra suzuyrz. Ust kisimda olusan maya kaliyrmus. Ondan 1 bardak daha sute yogurt mayaliyrz. Bu sekilde 3-4 kez sonra asil guzel yogurt olusuyrmus
Gecms olsun simdi iyi olmaniza sevindimKizlar acilden geliyorum. Bebegimin kismi kolu cikti. Cok gorulen birseymis neredeyse hicbisey olmadi diyebilirim besikte aglamaya basladi ve susmadi. 6 ay aglamadigi kadar agladi. Dr 3 saniyede kolu duzeltti dirsekten kismi cikik. Ve eve donduk asla kollarindan ellerinden kaldirmayin daima vucuttan kaldirin dedi herkese duyrulur. Uyarinellerinde askiya alan olursa. Allah tum bebekleri korusun
Tesekkurler canim biz de sizin hayraniniz :)maşallahh kuzucuğa bu arada senin oğlanın hayranıyım haberin olsunn
Guya Ül...r markasi guvenilir! Galiba ozellikle bebek mamalrinda var soya lesitini. Kacis yok gibi...Herşeyden korumak imkansız tabiki ama bildiklerimizden sakilanim bari yavrularimizi
İki tane hero baby ürünü var elimde, ikisinde de soya lesitini vardır yazıyor
Canım, benimki de iki kere uyandırdı sadece. Bi hafta 10 gündür dediğin gibi, gece uykusuna yatıyor en fazla 3 saat uyuyor, emmek için uyanıyor sonra sabaha kadar saatte bi uyanıyor
Bende doymadigindan supheleniyorum, dun hipp in iyi geceler mamasini aldım ama acaba çorba mı versem mama mı versem kararsizim suan. Arkadaşlar siz ne onerirsiniz
Evet cnm dr ona demis oda nette tarifi varmis ordan yapmis khhBu arada nohuttan mayayimi yapmis dogrumu anladim.nasil yapiliyormus tarif biliyorsan yazarmisin.bulamazsam deneyeyim. Cok acemiyim cok
Nohuttan yapmis netten bakmis ama 5 kete mayalayinca tM kivam almis ben ataturk ormanciftliginin sutunu kullaniyom ben yogurtla basladim sebze phresi ve meyveyle dvm edecegim drum asla tatli baslama yogurdu hep tek ver dedi icie Sla mryvekatma dedi eksiye ussin diye ikili tarama testi yapildi bu zmnda yapilan cinsiyet yoru.u dogru olmuyo bana kiz dedikdr erkek oldu bu seferde erkek dedi ben onemsemedim insallh kiz olur 16 haftada netlesur. Saglikli olsunda yeterBu arada nohuttan mayayimi yapmis dogrumu anladim.nasil yapiliyormus tarif biliyorsan yazarmisin.bulamazsam deneyeyim. Cok acemiyim cok
canım sen de benım gıbı gec kalanlardansın ama benım drum 6 ay ılla anne sutu dıye tutturdu ama bızımkıne artık sutum yetmıyor ben de ılk kez gecen hafta kecı yogurduna basladım. ılk gun bır kasık verdım ıkı gun bekledım alerjı yapmadı masallah cok sevdı bır de cok guzel uyku yapıyor normalde oglum ogleden sonra hıc uyumazdı sımdı masallah ıyı uyuyor .. ben de eve bıze kecı yogurdu yapmaya basladım tadını cok begendık..herkes once yogurt dıyor ılk basta meyve puresıyle agzı tatlıya alısırsa yogurdu sevmezmıs
Ben de şimdiye kadar ek gida girişiminde bulundim sadece meyveleri yaliyor :) sutum yeterse 6 ayi tamamlayacagim. Meyveyi sebzeyi herzaman bulur ama anne sütünü herzaman bulamayacak. Buara sık emmeye başladı insallah yetiyordyr. 24.unde 5 aylik olacak kizim.Ben 6. Ayi bitiricem sanirim simdilik arastirma yapiyorum. Canim keci yogurdunu dusudum sutunu buldum ama mayasini bulamadim.yogurt ve elma internette en cok onerilen.dun 5. Ayi bitirdik yarin doktorumuza gidicez bakalim o ne diyecek.
bende seni merak ediyordum :) hosgeldinGünaydın canlarım benim Nasılsıniz telefonumdaki program silindi yeniden yüklüyorum açılmıyor mecbur internetten giriyorum. Benim kizcem neredeyse 5 aylık oldu.geceleri sadece 1 kez emmek icin uyandırdı şimdilerde 3 4 saatte bir uyanır oldu süt yetmiyor desem saginca 200 cc civarı çıkıyor bazen fazla bazen az Velhasıl zaten emmiyor beni bi iki çekip bırakıyor kucağıma alıp ayaga kalkıp geziyorum biraz öyle emiyor. ..biberonla veriyorum 20 30 cc içip bırakıyor ne yapacağımı şaşırdım artik ek gıda niyetinde meyve veriyorum ama miktarı ona bırakıyorum bi öğün olmaz yani yediği...kilo alımı birkaç aydır yavaşladi 2 haftadır 350 gr falan almış hemsire kilosu iyi diyor 8 kilo olduk şimdi sma bu kuz yemiyor icmiyor eskiden 200 luk biberonu devirirdi şimdi 1 gun boyunca ancak 200 içiyor... ne yapmalıyım normal mi bunlar
saatte bir yine iyiymis benimki 20 dkda birCanım, benimki de iki kere uyandırdı sadece. Bi hafta 10 gündür dediğin gibi, gece uykusuna yatıyor en fazla 3 saat uyuyor, emmek için uyanıyor sonra sabaha kadar saatte bi uyanıyor
Bende doymadigindan supheleniyorum, dun hipp in iyi geceler mamasini aldım ama acaba çorba mı versem mama mı versem kararsizim suan. Arkadaşlar siz ne onerirsiniz
Cok gecmis olsun.Kizlar acilden geliyorum. Bebegimin kismi kolu cikti. Cok gorulen birseymis neredeyse hicbisey olmadi diyebilirim besikte aglamaya basladi ve susmadi. 6 ay aglamadigi kadar agladi. Dr 3 saniyede kolu duzeltti dirsekten kismi cikik. Ve eve donduk asla kollarindan ellerinden kaldirmayin daima vucuttan kaldirin dedi herkese duyrulur. Uyarinellerinde askiya alan olursa. Allah tum bebekleri korusun
Canim bebek askisi dedigin sey kanguru mu ?Kizlar tesekkur ederim.
Aklima bisey daha geldi. Su bebek askilari varya bebegi disa donuk asip gezince benimki resmen mutluluktan kirildi. Tavsiye ederim varsa tasima askisi yuzu donuk geziler denenbilir cok mutlu oluyor bebekler. Oturamadigi yuruyemedigi su donemde sanirim cok ozgur hissediyor. Kucakta bu kadar mutlu olmadi
Canım hosbuldum doğumdan sonra çok sık giremedim. Arada birsürü şey kaçırdım ama takip etmeye çalışacağım artık.Ben de şimdiye kadar ek gida girişiminde bulundim sadece meyveleri yaliyor :) sutum yeterse 6 ayi tamamlayacagim. Meyveyi sebzeyi herzaman bulur ama anne sütünü herzaman bulamayacak. Buara sık emmeye başladı insallah yetiyordyr. 24.unde 5 aylik olacak kizim.
bende seni merak ediyordum :) hosgeldin
saatte bir yine iyiymis benimki 20 dkda birgece uykusu diye birseyimiz kalmadı
Cok gecmis olsun.
Canim bebek askisi dedigin sey kanguru mu ?
Evet canim bende 6. Ayi bitiricem insallah. Su an 6. Ayin icindeyiz.simdiden arastirma ve hazirlik yapiyorum bakalim hayirlusi olsun.benimii mamada aliyor ama sutum yetmiyor. Yinede 6yi bitirmeyi planliyorumBen de şimdiye kadar ek gida girişiminde bulundim sadece meyveleri yaliyor :) sutum yeterse 6 ayi tamamlayacagim. Meyveyi sebzeyi herzaman bulur ama anne sütünü herzaman bulamayacak. Buara sık emmeye başladı insallah yetiyordyr. 24.unde 5 aylik olacak kizim.
bende seni merak ediyordum :) hosgeldin
saatte bir yine iyiymis benimki 20 dkda birgece uykusu diye birseyimiz kalmadı
Cok gecmis olsun.
Canim bebek askisi dedigin sey kanguru mu ?