Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne iğrenç insanlar var bu dünyada ne demek düşük yapmayan kadın yok resmen canilik!!! en iyisini yapıyorsun Rabbim evladını bağışlasın inşallah benim de imkanım olsaydı 1 dk durmaz istifayı basardımNefret ediyrm ozel sektorden.
Bana da "zaten dusuk yapmayan kadin yok" dediler (riskli gebeydim de. Muhendisim bu arada). 4 aylik (2 ay oncesi 2 ay sonrasi) iznini kullanirsin sonra baslarsin ucretsiz vermeyiz dediler. Ben de dr raporuyla istifa ettim. Kii ilk bebegimdi kaybettim. Birakmisken tekrar baslamayim cocuk icin dedim. Ikinciyi de kaybettim. Cok sukur 3.kucagimda yani 2 yildir evdeyim bakalim oglan bi 4 yas olsun (tabi cok onemli bir ihtiyac olmazsa) o zaman bakarim is hayatina
Saol cnm. Bende de imkan yoktu ama gozum döndü o an. Bastim ciktim. Ev kira. Inan elimize kalan para 1 ay icin 200tl filan. Hos suan da oyle kaliyr ama ev kirasi yokm.babamin diger evine gectim. Sukur buyuk borcumuz yoktu bizim. Idare ediyrs sukur.ne iğrenç insanlar var bu dünyada ne demek düşük yapmayan kadın yok resmen canilik!!! en iyisini yapıyorsun Rabbim evladını bağışlasın inşallah benim de imkanım olsaydı 1 dk durmaz istifayı basardım
Biz hiiiç uyuyamayacağiz canim. Soyle bir 24 saat araliksiz uyusam anca kendime gelirim.bizzz ne zaman uyuycazzzzEki Görüntüle 1260577
Ayy canim bugun benimki de cok zor uyudu cikinca da rahatlamiyorlar maalesef kontrol ettin mi parmaginla bak belki cikmistir.Uyumuyor bu bebekkkkk....
Her yerimi yoldu, bu huyu cikti bir de...
Allahim ne cikmaz dismis....
Sirtim boynum agridan mahvoldum.
Sabah aksam bakiyrm cnm. Eli agzinda cok cok cok... emiyr.Ayy canim bugun benimki de cok zor uyudu cikinca da rahatlamiyorlar maalesef kontrol ettin mi parmaginla bak belki cikmistir.
nUyumuyor bu bebekkkkk....
A
n
Aynı canım benimki de uyumuyo yoluyo sacimi başımı. .dişi daha çıkmadı ama istiyo göğsümu çok canım aciyo..tükürük hat safhada zaten hıc bişi yapamıyorum hep kucak istiyo hemen sıkılıyo herseyden zaten eline ne alsa kavga ediyo
benimki yuzustu donmekten surekli uyandigi icin ben torba seklindekini aldim cnm..super oldu..oh donemiyr iki kizip uyuyr gece.Konuya geç kaldım sanırım. Ben abisine tulum giydirmeye başladım. Bebeğe henüz almadığım için hırkasını tersten giydiriyorum göğsü omuzları kolları üşümesin diye. Biİm ev serin. Üstüne de elyaflı battaniye seriyorum. Henüz dönmüyor süz yatıyor. Ama alırsam ayaklı alırım. Rahatça dönsün kalkaın azıcık da büyük alırım.
Ben milkway kullaniyrm. Pek memnun degilim cnmarkadaşlar yakın zamanda işe başlıcam.manual pompa işe yaaramıyor.elektrikli pompalardan hangisini öneriyorsunuz ?
Allahtan ateş olmuyo ınss da olmaz canım.. hiç bi dişlik begendiremedik hep daha sert şeyler almak istiyo ağzına.. elini okadar sokuyo ki ağzına kusturuyo kendini..Ayni benim oglan.
Ha ha ha.. ayni bu modeller ya. Hatta ogurmekten nefessiz kaliyr.Allahtan ateş olmuyo ınss da olmaz canım.. hiç bi dişlik begendiremedik hep daha sert şeyler almak istiyo ağzına.. elini okadar sokuyo ki ağzına kusturuyo kendini..
Senin kuzu kac kilo cnm sorun olmazsa yazman...Allahtan ateş olmuyo ınss da olmaz canım.. hiç bi dişlik begendiremedik hep daha sert şeyler almak istiyo ağzına.. elini okadar sokuyo ki ağzına kusturuyo kendini..
En son eylül 8 de idi kontrolumuz 7500 dediler bakalım bu ay nası olcak bi haftam iz kaldı..ben de yoruluyorum taşırken bi de yıkarken mahvoluyorum yaa beceremiyorum heralde yoksa herkes mi ole bebek kuvetinde yikiyorum babası suyunu döküyor ama benim belim kopuyo onu kaldır indir çevir. .bebeğini tek başına yıkayan var mi bi de siz nerde nası yikiyosunuz..
Buarada maşallah senin kuzuya..
Uyumuyor bu bebekkkkk....