Bende english home dan almıştım hamileyken.. Bugün sizden aldığım gazla giydirdim şu anda uyuyor ama kollarını napıcam tulumun içine soksam mı? Kolları üşümez mi? :/
Ic sesim gb olmussun :)
Bizimde tulumumuz bu bide ayakli kollu var ama bu daha rahat simdilik..
Tarhanayada hazirlik yapiyorduk icindekiler bi fikir olmus
Kizlar ewet kollari usur gibi yaaa bi seler ortesim gelsi o resme enimde cutecim....kollularda war daha mi az giyer kollu olursa acaba ...
Hapsirio oksuruo sanki masus yapio 3 gundur yikicam erteliyorum ew buz gibi yakiorum sicak ama o sogukluk hissi bide hapsiup tiksirinca korkuom yikamaya..bu gun hawa almaya ciktik aksam ustu...yarin aksam da yikayim diorum bole olmucak nasil alisirsa ole gide diolar...
Ben yine de ince bi battaniye daha orttum. Kollarini aciyr herhalukarda. Bizim gibi dusundum, bisi olmaz bence. Icine atlet ve kollu body, bluz giydirdim. Ben kisa kolla yatiyrm ona gore dusunun.
Beste cnm. Sen ic sesine bak. Bana da hava sogudu haftada bir yika dediler ki hergun yikiyrdum. Baktim kombiye ragmen serin geliyr bana (belki psikolojik), ya gunasiri yada iki gune bir yikiyrm. Milletin demesi bitmez cunku. Bosver onlari