Iyi geceler kızlar.
Baş dönme şikayetim le Dr verdiği ilaçlar ANTIDEPRASAN Dr dan çıktığınlmdan beri çok Üzgünüm. Kabillenemoyirum.dr topla kendini lohusa depresyonuna girme fln dedi. Hayatımın en sade günlerini yassdigimi söyledim belki bu sadelik iyi gelmemiştir diyo. .
Alora ve 5htp verdi. Mutluluk verici diyor pridpektusde. .
Eşime neyi sorun etmisimdir diyorum. Kafayı kıza taktin diyo.
Bugün Pedagog ile görüştüm. Tlfde.gecrleri uyumafiguni gün içinde kucak istediğini sadece memede uyudugunu , ağzına götürmeye çalıştığı oyuncaklar yada elindeki her neyse onunla hırs yaptığını ikina ikina ses çıkardığını söyledim eşim teli kapadı ktan sonra bunların hepsi yalan dedi. .öyle bi anlattinki kızdan canavar gibi bahsettin dedi
çok kızdım. Bunları uyduruyir olamam. Bütün gün bunları ona yapsa nasıl topuklar kimbilir. Sonra annemle konuştuk. Annemin yaşadığı ve benimde Çok uzuldugum çok agladigim durumunu konuştuk. Beni bu hele getiren asıl sebep annemin durumu ya neyse eşim gittikten sonra başım döndü. Psikolojik olduğuna hak verdim . yazarken bile midem bulanıyor bu iç dökme olayından. Off ya olmasaaydiniz kime ağlarım. Çok şükür varliginiza kızlar.
Bugece sivri sinek uykum u kaçırdı. Malum Kızımda yarım saatte bir uyanıyor. Inatlastim oturuyorum bende.
Iyi uykular hepinize