Canım çok geçmiş olsun son durumunu da okudum Demir'in, inşallah en kısa zamanda atlatacak yavrun, nasıl atlatmasın böyle annesi varken
Maşallah yavruşuna annesi :)
Senşn yavruşuna da maşallah annesi :)
Canım çok geçmiş olsun yaaa, sen kendine dikkat et lütfen bir de sen hasta olursan işte ikisi de o zaman rezil olur.
Canım kanayan yarama parmak bastın maalesef sütüm olmadı, bugüne kadar sağdığım en fazla süt miktarı 60ml dir, ondan sonra da bir gün içerisinde kesildi zaten. Şimdilerde Rengin'de iştahsızlık var o yemedikçe ben resmen kahroluyorum, o uyuyunca hemen kalkıp ona mama hazırlıyorum hatta bazen kaşık maması ile normal mamayı karıştırıp kombo yapıyorum ki kızım eksiklerini daha çabuk kapatsın diye bazen akşam saat 18.00 oluyor bakıyorum ki ben daha ağzıma lokma yemek sürmemişim ne yapayım yavrum için işte, bu moral bozukluğu bende ki tüm kiloları aldı. Keşke sütüm olsaydı da etlerim fışkırsaydı, ama kaldım 55 kilo gören ne olmuş sana diyor.
Canım bizim kız da öyle komşunun kızı doğum yapmıştı kendisinde kalıyordu 2 saatliğine kendilerine geçtim, 25 dakika felan uyudu ama evde yalnız olsaydık 1.5 saat uyurdu öğlen saatinde Rengin, dediğin gibi acaba biz mi çok sıkıcı geliyoruz bu kuduruklara :)