Nasıl geçiyor hamilelik canım? Okudum biraz yazdıklarını ama bir sıkıntın yoktur inşallah daha rahat geçirirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl geçiyor hamilelik canım? Okudum biraz yazdıklarını ama bir sıkıntın yoktur inşallah daha rahat geçirirsin.
iyi geceler kizlar.size birkac sorum olacak.bugun oglumun 4ay kontrolunu yaptirdikasi olduk saglik ocaginda.cok sukur degerlri iyi hatta genetige bagli biraz ilerde.ben iglumu simdiye kadar pek saatli emzirmedim.ne zaman isterse verdim.yaklasik 1,5 2 saatte bir falan oldu bu durumda.gunduz her deferinde tek gogus seklinde emzirdim.ama gece yatmadan ve sabah ilk kalkisinda iki gogusu de emzirdm.bi de ben gece uykusuna yaklasik 9-10 gibi yatiriyorum.dokunmayinca sabaha karsi 5-6gibi uyaniyor.ben de dokunmuyorum uyusun diye.hemsireye sordum gece kaldirmiyorum deyince sok oldu.3saatte bir kaldir dedi.bi de gun icinde tek gogusle doymuyodur ikisini 3 saatte bir ver dedi.ama ben ikincisini verince tam bitirmiyor.bana yetiyor gibi geliyor.bi de gece uyuyan cocugu uyandirmak da gariip geliyor.ama buyume hormonu salgiliyo icmeli sut dedi.daha nereye buyusun diyesim geldi.ama kararsizim.sizce ne yapmaliyim??tutturmusum duzen gideyim mi hemsirebi dediklerini mi yapayim??
ben varım canım ızmırlı mayıs anası.. hamıle olmasam arabaya atlar gelırdım ama bu ara bulantım cok ders esnasında bıle bogure bögure bır oluyorum. ılkınde hıc boyle degıldım.
Ben oldum tam 5 Ay donumunde. Oncesinde 1 litre dondurmayi lupledim ama sonra az agrili eski dostum geri geldi sisen vucudum azicik indi rahatladim.
tez zamanda iyileşsin geçmiş olsun, inşallah geçmemiştir Deren'eAcildeyiz kızlar... Demir ilaca rağmen sürekli kusmaya devam etti. Daha doğrusu birden tekrar arttı. Geldik serum takıldı, yatıyor canımın yarısı...
Fakat burası bebek ve çocuk dolu. Hepsi ishal, kusma...Yan yatakta 5.5 aylık bebek var, iki gecedir buraya taşınıyorlarmış. Allah yardımcıları olsun. Sizler de çok dikkat edin. Korkunç bir salgın var, AVM'lere girmeyin, sterile herzamankinden daha dikkat edin, kalabalığa girmeyin, başka çocuklara yaklaşmayın....
Deren'im evde... Aklımda korkunç düşünceler ya ona da geçmişse? Ne yaparım? Dua edin benim için, oğlum iyileşsin, kızıma da geçmemiş olsun...
Eveeeettt...Ve ikinci kez hasta olmayı basardık...Bu kez de babamız hastaydı ve yine Cana bulastı...Kuzucum bütün gün huysuzdu, akşam olunca öksürük, geniz akıntısı ve nefes alamama basladı...10 dkka da bir uyanıyor kuzum...Bu gece uzun olacaaaakkk besbelliiii biliyorummmmm :))
Internette ne iyi gelir şöyle bir aratayım dedim, sonuc hep aynı, anne sütüüüü.... Ulan yok arkadasım yokk işte.... Dayandım humanaya, kızlar dua edin, sabaha kadar kuzumun bir öğününü cıkartabileyim barii
Belki de kuzumun bagısıklıgı anne sütü yeteri kdr alamadıgı için böle
Ben de regl olmadim daha. Ben de cok tatli yiyorum ama emzirmeye bagliyorum insallah oyledir. Yoksa ucuncu bir cocuga yetecek gucu bulamiyorum kendimde. Allah korusun olursa hunileri takarim artik Benim karnimda sanki kalp atiyormus gibi oluyor heralde dikisler iyilesmemistir diyorum
Acildeyiz kızlar... Demir ilaca rağmen sürekli kusmaya devam etti. Daha doğrusu birden tekrar arttı. Geldik serum takıldı, yatıyor canımın yarısı...
Fakat burası bebek ve çocuk dolu. Hepsi ishal, kusma...Yan yatakta 5.5 aylık bebek var, iki gecedir buraya taşınıyorlarmış. Allah yardımcıları olsun. Sizler de çok dikkat edin. Korkunç bir salgın var, AVM'lere girmeyin, sterile herzamankinden daha dikkat edin, kalabalığa girmeyin, başka çocuklara yaklaşmayın....
Deren'im evde... Aklımda korkunç düşünceler ya ona da geçmişse? Ne yaparım? Dua edin benim için, oğlum iyileşsin, kızıma da geçmemiş olsun...
Gercekmi peki kac aylikti kesildiinde
Bence duzeni bozma. Cocuk kendine gore bir rutin olusturmus. Masallah hersey de yolunda. Yani dort aaylikbebek gece ne kadar uyumali bilmiyorum ama tek gogusle doyuyorsa aynen devam et. Bizim de bugun dort aylik kontrolumuz vardi. Masallah oglumun gelişimi normal duzeyde. Hemsire sadece anne sutu mu aliyor diye sordu. Yani gece uykusuydu tek gogustu cift gogustu bise demedi. Degerler normal olunca ihtiyac duymadi galiba. Ben de tek gogus seklinde devam ediyorum cunku yetiyor. Ikincisini verince ya kkusuyor ya da iki cekipp oyuna basliyor.iyi geceler kizlar.size birkac sorum olacak.bugun oglumun 4ay kontrolunu yaptirdikasi olduk saglik ocaginda.cok sukur degerlri iyi hatta genetige bagli biraz ilerde.ben iglumu simdiye kadar pek saatli emzirmedim.ne zaman isterse verdim.yaklasik 1,5 2 saatte bir falan oldu bu durumda.gunduz her deferinde tek gogus seklinde emzirdim.ama gece yatmadan ve sabah ilk kalkisinda iki gogusu de emzirdm.bi de ben gece uykusuna yaklasik 9-10 gibi yatiriyorum.dokunmayinca sabaha karsi 5-6gibi uyaniyor.ben de dokunmuyorum uyusun diye.hemsireye sordum gece kaldirmiyorum deyince sok oldu.3saatte bir kaldir dedi.bi de gun icinde tek gogusle doymuyodur ikisini 3 saatte bir ver dedi.ama ben ikincisini verince tam bitirmiyor.bana yetiyor gibi geliyor.bi de gece uyuyan cocugu uyandirmak da gariip geliyor.ama buyume hormonu salgiliyo icmeli sut dedi.daha nereye buyusun diyesim geldi.ama kararsizim.sizce ne yapmaliyim??tutturmusum duzen gideyim mi hemsirebi dediklerini mi yapayim??
Acildeyiz kızlar... Demir ilaca rağmen sürekli kusmaya devam etti. Daha doğrusu birden tekrar arttı. Geldik serum takıldı, yatıyor canımın yarısı...