son 5 gündür çook kötüyüm normalde yağmur 11 de yatar bi 2 de bide 5 de emmeye kalkardı şimdi 1de anca uyutabiliyoruz ama her yarım saatte bi uyanıyo ama emmek için değil yine saatinde emiyo yani açlıktan diil haftasonu gittik sallanan beşik aldık şu katlayınca mama sandalyesi olan elektirikli uzaktan kumandalı ayarlıyorum 10 dk sallamaya uyuyo ama benim kız çook hareketliii düşer falan diye benim gözüme uyku girmiyo
geçen sabah ütüyle kolumu yaktım dün akşamda parmağımı kestim karnımıda masaya çarptım dikiş yerim çok acıyo aslında sakar bi insan hiç diilim ama uykusuzluk felemi şaşırttı sürekli başım dönüyo eşim diyoki sen kendini çok yoruyosun bu çocuk düşe kalka eninde sonunda büyüycek her şeyi kontrol edemezsin rahat ol biraz diyo ama ne biliyim yaaaa
geçen eşimin bi arkadaşına gittik 2 aylık kızları var onu görmeye küçücük bebişi oturtuyolar tv nin karşısına yatırıyolar ayaklarını yere bastırıyolar inek sütüyle bisküviden mama falan yediriyo dehşetle izledim sadece eşimde bak insanlar ne kadar rahat dedi ama oda çok şaştı kaldı bu arada 2 aylık bebek 7 kilo bizim 4 aylık 6 bucuk kilo hani KÖŞEDAN ya bunalıma girdim diye bende o gün girdim ama hemen çıktım :)
pskloganne dün hep o bebişi düşündüm şimdi napıyo acaba diye şuan bile tutamıyorum kendimi allahım inşallah çokk güzel bi ailesi olur hiç bi bebek yalnız doğmayı haketmiyooo
.(
bide bibeğini evde bırakıp tatile giden kadını düşündüm o bebek ne kadar ağlamıştır çok üşümüşmüdür zaten pskolojim yerlerde annelerimiz hep der ya anne olunca anlarsın diye anne oldum ve anlıyorum