Aman maaşallah, dilini ısır, ne güzel iştahı olsun da yesin kuzucuk. Afiyet olsun.
Zaten ek gıda dönemi de yavas yavas başladı. Uykusu da daha kaliteli olur bence.
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle büyüt Talveg. Benim dikiş yerim 7-8 parmak gibi. Çok zorlarsam ama mesela oğlum zonk diye üzerimde zıplards filan başı ve sonu sızlıyor gerçekten. Zamanla geçecek sabır... İnşallah kısa sürede ayaklanır kuvvetlenirsin.
teşekkür ederim seninde bebişini Allah sana bağışlasın...senin tam ne kadar oldu doğumdan sonra 1 ay gibi mi??
Çok geçmiş olsun canım. Acaba yoğurt inek sütü müydü? İnek sütünden yapılma hiçbirşey verme, öyleyse kesin alerji olmuştur. Döküntü de görebilirsin vücudunda. İyi ki hemen çıkarmış...
Meyve vermek istiyorsan elma ve şeftali daha uygun. Önce cam rendede rendeleyip suyunu süz sadece suyundan bir iki çay kaşığı ile başla, böylece zorlanmadan alışmış olur.
Ahh canım ahhhhh yorum yok desem
((((
Sen olmayınca alışır, bu kuzular çok zeki. Emmekten sonra kaşıkla beslenmek onlar için çok yorucu ve yeni.
Kaşıkla hergün denemekten vzgeçme, fakat uykusunu aldığı ve karnının çok aç olmadığı zamanları kolla.
İnanılmaz bir ihmal ve hata... Büyük ihtimalle içilip içilemediği çok kesin olmayacak kadar az zararlıdır fakat yine de sana içebilirsin diyen doktorları bir bulsana? Çok sinirlenirdim ben de olsam.
Oğlum da öyleydi. Gerçekten de ek gıdalara geçince bayram yapmıştı. Halen de gurme bir çocuktur.
Ay maaşallah pek erken bence yoktur...
Kansızlık varsa neden tereddut ettınız kı, yazık kuzuya?
Ben başladım ama kızım hep sınırdan kilo alıyor son zamanlarda o sebepten.
Doktorunla konusmadan acele etme bence
Anne sütünü benmari usulü ısıtıp içine hııp tahıl katıyorum
Sulu bir muhallebı oluyor
Kasıkla ya da biberondan içirerek veriyorum
Henüz birkaç kez verdim