2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?


  • Ankete Katılan
    513
Uyku tulumu al canim. Ustunu acsa da usumez en azindan. Hem daha rahat hareket eder uyanmaz belki de. Gerci ben uyku tulumunda bile karninin ustunu orterim. Nasil bir annelik duygusuysa artik :)
 
Uyku tulumu al canim. Ustunu acsa da usumez en azindan. Hem daha rahat hareket eder uyanmaz belki de. Gerci ben uyku tulumunda bile karninin ustunu orterim. Nasil bir annelik duygusuysa artik :)
Saol cnm. Fotosu var mi?
 
Saol cnm. Fotosu var mi?

Ogluma henüz almadim kiziminki de kisliklarin icinde canim. Mothercare'dan almistim. Body ve tulumlari cok kullanisli ve kaliteli. Su siralar biraz pahali malesef ayin 15inde falan indirim yapiyor aslinda ama tulumlar sezonda oldugu icin indirim gecerli degildir buyuk ihtimal. Bir foto ekliyorum henuz cok soguk degil o yuzden polar tarzi bu inceler is gorebilir. Ayaksiz olursa da daha uzun sure kullanilir. Cok uzun oldu kusura bakma :) Bu arada Aziz bebe ve Kanz'da da bulabilirsin.

Tabi gece cok soguk oluyorsa Dalokaysmom'un tavsiyesi daha cok isine yarayabilir.
 

Eklentiler

  • e2604a87119d42698b148f510f9d8b41_300.jpeg
    15,9 KB · Görüntüleme: 63
Mesajlarınız için çok teşekkür ederim canlar. Ben sizi hiç eğlenirken unutur muyum? Yazmıyorsam okumuyorsam bilin ki, boğuşmaktayım.
Moral bozma hakkı bir gündür bende. Bugun tekrar gayet enerjik şekilde süt sağımlarına devam ettim. Demir'imin kulağında sıvı birikmesi ve geniz akıntısı var. İlaçlarını veriyorum, dikkat ediyorum. Bugun de ona okul baktım, saat üçte ebde olacağı bir okulla anlaştım. Böylece çocuğumu okulların mecbur tuttuğu kamp sistemine şimdilik sokmayacağım. Saat üçte evinde olur; meyvesini kekini evinde yer hiç olmazsa, banyo yapmaya oynamaya vaktimiz kalır, bu açıdan çok memnunum.
Bir de bugun onu Jurassicland'a götürdük, forumistanbul'un içindeki..... Çıldırdı zevktem tabii, çünkü son altı aydır dinazorlara kafayı takmış durumda:)
Deren Hanım'ım da sütleri içiyor, 700 -800 cc lerdeyiz, akşam sütlerine tahıl eklemeye başladık bile. Haftaya elma suyu ile meyveye ilk adım atılacak. Kilo alımı için 15 gün sonra gel demişti doktor ama ben haftaya gitmeyi kafaya koydum gibi...
Eşim bu hafta da izinli evde. Bugun dışarda yemek yerken sürekli iş için telefonda konustu. Ben de telefonu kapayınca, denemek için yemekte ve yol boyunca onunla hiç birşey konusmadım. Mecbur kalırsam yuzune bakmadan evet hayır vs dedim... Farketmedi bile.... Ne hoş değil mi(

Benden bu kadar canlar....
 
Ben ş
Kızlar biberon ve emzikler için strilizasyon makinesi kullanıyor musunuz? Ben kaynamış suda yapıyorum. Alsam mı diye düşündüm fikir alayım dedim.

Ben şimdiye kadar hep musluk suyuyla yıkadım bilmiyordum her seferinde mi kaynatıyorsunuz
 
Uyku tulum onerileri icin tesekkur ederim.

Ben biberonu her sagmadan sonra kaynatiyrm aritilmis su ile. Benim oglum biberon vs hic kullanmadi henuz. Gerek olmadi sukur. Arada ne olur ne olmaz diye sut sagiyrm. O zamanda kaynatiyrm ve kaldiriyrm. Emzik hic vermedim onun hakkinda bilgim yok.
 
İlk altı ay bebeğin ağzına dolaylı yoldan bile olsa giden herşey steril olmalıymış. Dolaylıdan kasıt, süt sağma pompası direkt ağzına değmiyor ama içindeki sütü veriyoruz gibi...
Bence bu uygulamada doğruluk var çünkü, musluk suları artık çok pis, dişimi fırçalamaya bile çekiniyorum o suyla. Son zamanlarda ishal salgınlarının nasıl da arttığına bakın.
Gelişimini her ay adım adım takip ettiğimiz bebeklerimizin küçücükken, ishal gibi salgın hastalıklara yakalanması gelişimlerinin birkaç ay geri atması demek (Allah korusun)
Sonra yeşil kaka, mavi kaka uğraşıp duruyoruz işte:))

Yani bence yaşamın ilk bir senesinde her anlamda hijyen çok önemli, büdükçe kademeli olarak azalarak normal bir yetişkinin bağışıklığına kavuşmaları mantıklı diye düşünüyorum.
 
Cok kaba bir soz vardir affinizi dileyerek soyliycem" kopeklerle erkeklere ayni sekilde davranin ima degil direk sozlerle iletisim kurun( komut verin)" ne yazikki dogru en hislisi bile imadan durustan tavirdan anlamiyor yahut anlamamazliktan geliyor...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…