2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?


  • Ankete Katılan
    513
Biberon bu,cam ve kaucuk uclu,hizli degil akisi..
Ben mama verdim canim biara ama biberon aliyor diye emmesinde bir degisiklik olmadi..Hem emdi hem biberonuda aldi..Simdi sadece emiyor..

Canım çok teşekkür ederim, bugün hemen alacağım. Aventin maşallahı var valla, foşur foşur akıyor. Sözümona anne memesi gibi diyorlar..
 
Biberon bu,cam ve kaucuk uclu,hizli degil akisi..
Ben mama verdim canim biara ama biberon aliyor diye emmesinde bir degisiklik olmadi..Hem emdi hem biberonuda aldi..Simdi sadece emiyor..

Canım çok teşekkür ederim, bugün hemen alacağım. Aventin maşallahı var valla, foşur foşur akıyor. Sözümona anne memesi gibi diyorlar..
 


Reddedilme psikolojisine bende alışamadım, hatta tamam buray kadarmış bu emme olayımız demekki gibi karamsar düşüncelere bile daldım dr pesetme dedi, çığlıkları komşuları uyandırıyor bizimkinin. Ayakta emzir dedi,
 
Canim aboneyim de bu cok garip olmus eskisi benim de talpack uygulamasi gibi di mavi kucuk kutular wardi profil mesajlar oyle yaziodu aynen gogle de kaliodu girip cikip ayni yerden dewam ediodum.....bu suan sanirim pc modu cok yawas cinku uffff yaaa nie ugrastiriolar ki boyle yaaaa hadi pc de arar bulur onsan koca ekran tel de napicam ya..... Direk konu yazip hatir sorup bisiler anlatamadim bile iki gundur ya hu
 
Canım çok teşekkür ederim, bugün hemen alacağım. Aventin maşallahı var valla, foşur foşur akıyor. Sözümona anne memesi gibi diyorlar..

Ben bunu dik tuttugumda asagiya dogru mesela akmiyor,insallah isinize yarar bosuna almis olmazsin..Kaucukla oturdugu kulp arasinda gaz icin ufak bir bosluguda var onuda ayarladiginda gaz yapmaz,eger dogru yerlestirirsen icerken icte baloncuklar oluyor anlarsin..



Tesekkur ederizz :)
Cok aldigina sevinmedim ama yettigini dusunmek cok sevindirdi..Boyuda bayagi atmis genlerine bagliyorum artik onuda benden uzun olacagi kesin,bosnak kizi :)
Muhtemelen gecen aylarda birden uzamadiysa sizinde bu ay uzamistir..
 
Sitenin yeni halinde alıntı yapmak ne kadar zor olmuş değil mi?

Papatyaorj, yarınki randevuda çok iyi haberler alacaksınız inşallah, bize de hemen yaz gelince, umarım geçici birşeydi geldi geçti bitti... Pekii göz randevusu ne zamandı? Bir de kilo olayını yazmışsın galiba her ölçüte göre biraz az almış. Sütünün yetmediğini de sanmıyorum, memeyi reddetme dönemini abartıyor herhalde. Sağıp biberonla versen içmiyor mu, kaç saatte bir kaç içiyor takip etme şansın var mı 1-2 gün?
Ek gıda dönemine de az kaldı, mama yerine meyve püreleri yoğurt muhallebi başlarız yavaş yavaş. Deren'de de benzer bir durum var biliyorsun. İnek sütü ürünleri rejimi iyi geldi gibi ama bir ölçütü yok tabii ki... Doktor inek sütü ve ya laktoz alerjisi olan bebeklerde emmeyi erken bırakma, sütten sıkılmış gibi davranma hareketlerinin gözlendiğini söyledi. Toplumun %50'sinde inek sütü ve laktoz alerjisi varmış meğer. Yani her iki bebekten biri emse de, sonra emdiği sütü tölare edemiyor.

Sugar234, canım yeni gördüm durumunu. Daha önce bahsetmiştin ama bu kadar sıkıldığını öğrenince çok üzüldüm. Ne oldu böyle Ayşeciğe, ne sıkıntısı var acaba? Aslında bir sıkıntısı olmayabilir de... Benim yiğenim de çok ağlayan bir bebekti. Çarşafa koyar yarım saat sallardık, 15 dk sonra ağlayarak uyanırdı. Uyuma sorunu çok vardı. Ablam çok çok zor günler geçirdi. Sonra "ağlatma yöntemi" gibi birşey vardı kitabını okuyup onu uygulamıştı, 3 günde çözdüm der uyku-ağlama olayını ama bikmiyorum. İstersen konuşmanızı sağlayabilirim, aynı zamanda dr kendisi.

Plojovic, maaşallah Sezen'ime, çok güzel büyümüş boncuğum:) Doymadı diye düşünüp mama verdiğine göre iştahlı galiba...

Bizden haberler ise; Demir daha iyi sakin gibi... Deren de daha fazla değil ama daha düzenli ve sık sık emiyor sanki... Yeşil kaka devam ediyor ama bazen de sapsarı yapıyor. Sebze ağırlıklı beslendiğim için yeşil olduğunu düşünüyorum artık yine de direkt yoğurt süt ayran cacık vs yemiyorum sadece keçi peyniri yiyorum... Kilo alımını çok çok merak ediyorum.
Eylül 1'de eşim senelik iznini alıyor nihayet, sanırım Kıbrıs'a gideceğiz. Tertemiz deniz, sakin güzel bir kumsal için içim gidiyor doğrusu... Kilolarımı da takmamaya çalışıyorum. Eşimle geçen gün dertleştik bu konuda, şişkonun teki olmama rağmen bana yok canım yavaş yavaş veriyorsun demez mi? Nasılsa emzirme dönemi sınırlı bir süreymiş, emzirmene keyfine bak, sonra verirsin dedi:) Moral vermeye çalışması çok hoşuma gitti...

Bir aksilik olmazsa KK'nın ikinci buluşması da bizden geliyor!!!! Bu Cumartesi Oferta, sibela85 ve Sugar234 bana çaya geliyorlar:))))) Resimleri koyarız diyeceğim ama beni kareye sığdırmak için herkesi dışarda bırakmak gerekeceğinden nasıl olur artık bilmiyorum:)))
 
Biberon olarak NUK öneririm.. Ne çok yavaş ne çok hızlı, şekil olarak ta anne memesi gibi diyebilirim. İsterseniz bir bakın?
 

Herkes kendine baksin hatta cocuk yapsinlar ona yorum yapsinlar!! Hepsinin agzina terlikle vurasim geliyor. Sizene milletin cocugundan hayir dertlesecek insan ariyoruz bazen birsey demeye korkuyorum valla. Alacagim cevap urkutuyor actir hastadir hep boyle devam eder yandin sen falan fisman cumlelerinden gina geldi. Oglum iyi ki hasta oldu cocuk duzeldi ama aglayinca arada oksuruk tutuyor cok bilmis halam kalkmis diyor ki "bu boyle gider valla kurtulamazsin vay yavrum niye hasta ettiler seni". Ölür müsün öldürür müsün. Kendi torunlarina ana babalari karistirmiyor bize sardi kadin. Ayk dolmusum kusura bakma.
Verme kimseye yavrunu esinle sen yetersin merak etme gunler boyle boyle geciyor. Saglikli olsunlar ama ssen de dikkat et Allah korusun sana birsey olursa gordugun uzere kimseden fayda gelmez yavruna. Dua et bol bol. Peygamber Efendimiz s.a.v. lohusayken hurma yiyen annenin evladi akilli uslu olur demis (oyle okudum) sen de ye. Lohusa sayiliriz hala :))[/QUOTE]

canım senın durumun benden de fenaymış, rabbım yardımcın olsun. Ben sut yapıyor dıye lohusayken cok hurma yedım ınsallah faydası olur:) hepimiz için bol bol dua ediyorum:)))
 

Neyyyy ben de gelmek istiyorummmm ben deeee :) kendi kendimi davet ettirdim ama :)
 
Biberon olarak NUK öneririm.. Ne çok yavaş ne çok hızlı, şekil olarak ta anne memesi gibi diyebilirim. İsterseniz bir bakın?Eki Görüntüle 1216194
yeni biberon almayı düşünüyordum iyi fikir oldu:)
Ayşecik eşimin tabiri ile zehirli hafiye:) cok zorluyor hattta annelik bana göre değilmiş diye düşünmeye başladım
canım sürekli okuduğum yazılarından kilo ile savaş haline girmişsin hiçte öle aman aman kilolu değilsin takılma bu kadar zaten 3 ay sonra ek gıdaya geciyoruz gelsin güzel günler diyeceğiz:) yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsun, varsın yarım kilo yağmız olsun:)))
sonra beraber zumba mı? tae bo mu? pilates mi? baktık stresimiz tavan yapmış taekwando yaparız yeter ki keyfimiz yerine gelsin:)))
 
Bu aralar bizde de var bu reddetme olayi. Ben de ayakta emziriyorum. Bir de Ali Babanin ciftligi sarkisi esligiyle emisiyoruz.:):) Bakalim persembe gunu kontrole gidiyoruz.
 
Arkadaslar sitenin bu halinde fotolara bakamiyor muyuz? Foto yuklemeye calisiyorum olmuyor.
 

Oyy nasil sevindim bulusmanizaa :)
Sezen'e mama verdigimde gun icinde sık emiyordu canim gece uyumadan oncede krize giriyordu sanki simdi gun icindeki durumumuz duzenli vermiyordum zaten yaklasik 1 haftadir..Fazla almasina sevinmedim tabii ama aklimdaki sorularin gittigine sevindim..

Alinti yapmak icinde cevapla diyorsun canim o asagiya atiyor,sonra digeri gb aralara cvplarini yaziyorsun
 

Ama toplu alıntı yapamıyorum, cevapla diyince sadece biri geliyor.
Sezen de büyüme atağındaydı belki sürekli emdiğine göre, zaten kilo alımı da büyümesi de çok iyi, sadece kilo alsa şişti derlerdi ama maasallah boyu da iyi gitmiş demek ki büyümüş, ihtiyacı varmış hem anne sütünü almış hem mamasını içmiş akıllı kuzum benim:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…