2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?


  • Ankete Katılan
    513


Genelde bu aylarda anneler bu yanlisa dusermis,cok kafana takiliyorsa saglik ocaginda kilosuna baktir,1 hafta sonra tekrar baktir..Eger az aliyorsa o zaman gerekeni yaparsin canim..
 
birebir aynı şeyleri yaşıyoruz,sürekl bir şişme hali:))umarım ben de senin gibi verip ikinciye öyle hamile kalırım. zira böyle kalırsam artık sittin sene de geçse zayıflayamam gibi geliyor:))
 

Size de masallahh..
10 mayis dogumlu kizim..
Bende iyi beslenemedigimi sutumun zaman zaman azaldigini dusunuyordum ve biara mama verdim kesmistim sonra,ebede hic verme fazla almis dedi..
Boyuda dogumda 50 cm
1.ay 54
2.ay 56ydi simdi 61 olmus masallah dedi..

Bebisin kilosu simdi belli ya 1 hafta sadece emzir sonra tekrar bakin kilosuna normalse vermezsin mama bnm gb kafana gore baslama :)

Artik memislerin dopdolu olmasi gerekmiyor bebislere gore ayarlaniyor duzen oturuyor..
 

Masallah canim..
Bizimde 2 bacaktan 1 koldan ve birde agizdan rotarix asisi olmustu 2. ayda,bugunde sadece rotarixin 2.dozu oldu..
Boyu ilk zamanlar hizli uzamisti diye hatirliyorum,masallah,her ay ayni olmaz ki bence normal..Bizimkide yavas yavas gitti bu ay atmis boyu bayagi..

Ama yine de hic kilo almamasida beklenmemeli tabii..

Yangin icinde uzuldum..Allah yardimcilari olsun,soner insallah..
 
Canim bir daha bupabilirmiyim bilmiorum ama nasil konu yazilio nasil alintilar okunuo allah askina bisi yazin essekten dustum nerde bnm forum

Ben normal chormedan giriyorum telefonla,en son okuyunca sayfayi kaydediyorum actigimda ordan devam ediyor,baktigim yerden sonra yazilanlarda sag ustte bildirim olarak cikiyor..
Ilk zamanlar abone olmustum konuya ondan sanirim..Abone degilsende ustlerde bi yerlerde vardir secenek fln,azcik kurcalamak lazimm..Bence topluca sikayet edelim :)))
 
selam kizlar.umarim herkes iyiydir.arada okuyorum.eskisi kadar giremesem de.bebeklerin gunleri gunlerine uymuyor.kizim 17 mayis dogumlu.gaz bitti galiba.hergun karnina masaj yapiyorum hala.bu ara uslu.emzigi tavsiye ederim.gunduz 2 saat uyanik kalinca agzina emzik verip kendikendine uyumasini bekliyorum.bazen ninni dinletiyorum..bu hafta itibari ile yarim donuyor.ellerine cingirak veriyorum salliyor.oyun halisina da bu hafta alisti.uzanip tutuyor.ama once bunlarin hic biri yoktu.sakin gece uyku saatini geciktirmeyin.20:00 de uyusun.saat 24 ve sabat 5 te uykusunun arasinda emziriyorum.7 civari uyaniyor.siz huzurlu olursaniz o da olur.bazen aglama krizine de giriyor uyku saatini kacirirsak.gunduz 3,4 saatte bir emiyor zorla emxirirsem agliyor.dogumda olusan sinir zedelenmesi tamamen gecti.iyiyiz sevgiler bizden size
 
Bu aksam Sezen'le arasi 20 gun olan bebekleriyle bir aile dostumuz geldi..
Bebisin eline oyuncak verince uzanip aldi tuttu ve oynadi disetlerini kasimaya calisti,tam olarak dönüyor sadece altta kalan tek kolu daha cekemiyor :)

Hemen siz geldiniz aklima demek az kaldi dedim bizimkiilerede..

1 gun bile farkediyor arkadaslar,kimimiz birsy yazarken olmayanlar uzulmesin gunler cok onemli..
 
canım mama veriyormusun.karışmak haddim değil ama bence mama takviyesi yap.benimki ayda 1kilo alıyo.keşke turkiyede olsaydınız.sağlıkta nekadar geri bir ülkeymiş.
Yapmiyoruz canm gerek yok dedi bende ne yapacagimi bilmiyorum...
Turkiyeye gidicez buyuk ihtimal 3 haftaya orada basliycam gibi hem 4 aylik olucak ozamana kadar.
 
Cok haklisin canim 1 GUN bile cok cok önemliymis :)
Dun kizimin eline bir oyuncak verdim hemencik tuttu agzina göturdu masallah dedim hemen provasini bile yapmamistim alistirmak icin....
Boynunu tam tutabiliyor yere yuzustu birakinca sirf tv ye bakmak icin basini dimdik kaldirabiliyor zorlansada...
2 gun öncede acayip sesler cikarmaya basladi ciglik atarcasina o koltukta uzaniyor esimde pc de takiliyordu onu kucagina almasi icin sesini yukseltip duruyordu kesinlikle alamiyordu birden HEYOO dedi sanki tabi bize öyle geldi dayanamadi kucagina aldi hemen :)))

Kötu birsey daha ögrendi emmek istemiyo bazen bazende ac oldugu halde reddedince gögsumun ucunu olmayan disleriyle s1k1p cekiyor canimi cok acitiyor iyikide disi yokmus bebeklerin dogarken.
 
Yarin randevumuz var...
Kizimin kalbine ultrasyonla bakilacak 3 doktor dinleyerek kesinlestirmisti kalbinde delik oldugunu....
Buna alistik... Insallah kucuktur ve kendiliginden kapanir
 

Umarım emme olayı yakında çözülür, kızımın meme emerken uyumasını özledim beni istemediğini görünce daha çok üzülüyorum. Biberon verince alıyor ama internette araştırdığıma göre biberon ile ne kadar geç tanıştırsa o kadar iyi diyor çünkü biberon kolay olduğu için onu tercih etmeye başlıyormuş ve memeyi red ediyormuş. Ne kadar anne memesi gibi olsa da sonuçta zorlanmadan biberonla çok güçlü çekmesine gerek yok basınca süt geliyor hemen. Ama çığlık çığlığa ağlayınca mecbur biberonla veriyorum sakinleşiyor sonra hemen memeye alıp devam etmesini sağlıyorum şu dönem bir an önce geçer umarım
 
 

Canim 3 haftada kiloyu o kadar yazmistin 1 hafta daha aldigini dusunursen gayet nnormal degerler arasinda,Sezen 1200 aldi diye ebe fazla almis dedi,tamam cok cok degil sonucta ama artik her ay 1 kilo almayacaklar,simdi kilosunu biliyrsun ya hic mama vermeden dene 1 hafta sonra tekrar bakilsin kilosuna eger azsa basla mamaya benden sana tavsiye..
Evet gunler cok onemli,patt diye kahkahalarla gulmeye basladi birden..Dedigin gb kafa tutmalar vs hizla gelisiyorlar..masallahh hepsinee..
Oyunlarini,oyuncaklarini,sarkilarinizi bol bol muhabbeti eksik etme,ne gorurse ogrenecek..

Yarin randevumuz var...
Kizimin kalbine ultrasyonla bakilacak 3 doktor dinleyerek kesinlestirmisti kalbinde delik oldugunu....
Buna alistik... Insallah kucuktur ve kendiliginden kapanir

Kapanir canim insallah,guzel haberlerle donersiniz miniginlee♥
 

MasaLlah kuzuya. Ben soydugundan eminim aslinda yani en azindan gun icinde. Acikinca mumkun degil susmuyor cunku. Uykusu bol bizimkinin ye ic yat modunda. Dolsun memelerimiz :)
 
Genelde bu aylarda anneler bu yanlisa dusermis,cok kafana takiliyorsa saglik ocaginda kilosuna baktir,1 hafta sonra tekrar baktir..Eger az aliyorsa o zaman gerekeni yaparsin canim..

UYkusu duzenli ve cisini de aksatmadan yaptigi icin doydugunu dusunuyorum aslinda. Emmeyi de seviyor. Haftaya uc aylik kontrolumuz var o zaman ogrenirim kilosunu. Bu ay kilodan cok boyumuz uzadi sanki bakalim... Sezen'e de masallah bu arada. Prensesi opuyoruz.
 
Cok haklisin cnm. Iki tane olunca dengeyi saglamak cok zor olmali. Ben sadece hayal edebiliyrm. Allah yardimciniz olsun.
Dedigim kuklanin fiyati yarisina inmisti butikbebede. Ahsaptan. El seklinde ve her parmakta farkli figur var. Bir bak istersen
 
Biberon bu,cam ve kaucuk uclu,hizli degil akisi..
Ben mama verdim canim biara ama biberon aliyor diye emmesinde bir degisiklik olmadi..Hem emdi hem biberonuda aldi..Simdi sadece emiyor..

Canım çok teşekkür ederim, bugün hemen alacağım. Aventin maşallahı var valla, foşur foşur akıyor. Sözümona anne memesi gibi diyorlar..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…