Bende tam tersı turkıyedeki durumu kıskanıyorum biraz abartılıyor orda ama bebegın buyudugune görmek surekli cok guzel bır duygu.
Hollanda da 2 kez gırılır ultrasyona bizde 1 kez oda diğer avrupa ulkeleride böyle bişey bazıları tabi...
18-20 hafta arası sonra doğana kadar hemşire karın büyüklüğüne bakar ve kalp dinler bizde istersek gidebiliriz özele ama çevremdekiler kimse gerek görmemiş 1 kereyle yetinmiş maşallah nurtopu gibi çocukları var.
Birde nerde okursam okuyayım zararlı değil diyor sonçta yıllardır kullanılıyor ve doğan çocukların onunla alakalı 1 sorunu olmuyor ayda 1 veya 3 haftada 1 gıtmen normal bence canım için rahat olsun isveç çook cimri bir ülke ve en ufak bişeyde ınsanlarından para almaya bahane arayan bir ülke ultrasyonunda bununla alakası var bence cimrilikle :))
Coğu şeyi gerek görmüyorlar misal burda kadın hastahanede nerdeyse kendi başına doğuruyor çook aşrır yardım edıyorlar ama doğal bir şekilde olmasından yanalar ne su patlatırlar ne sunı sancı vermek için acele ederler...turkıyede duyuyorum 40. Haftadan sonra bebek kakasını yerde zehırlenır dıye cabuk alıyorlar ve amelıyatla... eltılerım 41 gecende olmus 42 olup doğuranda böyle bişey duymamşlar bile biraz farklı yanı bende doğum yapınca daha iyi anlıycam inşallah...
Sadece 3d olana gitmek istedim resim almak için 450-500 tl olduğunu duyunca kalsın şimdi onca bebek hazırlığı varken dedim :))
Belki ona son ayda gidebilirım.
BİRAZ ERKEN OLDU AMA ŞİMDİDEN YAPALIM DEDİK.BUNLAR BİR KISMI.SENİ BEKLİYORUZ BEBİŞİM
Canım 450-500 TL bi ultrason için çok fazla. Bebeğinin ihtiyacı olan bi şeyi alırsın daha iyi. Gel en iyisi doğumunu burda yap :) Şaka bi yana bebeğin sağlıklı diyolarsa tamam gerisini boşver zaten şurda kaldı 3 ayımız Allah hayırlı doğumlar versin inşallah
Eki Görüntüle 964723 Eki Görüntüle 964726
Bunlarda oluşumun battaniye ve nevresim takımı. Kızlar yorganını yastığını nasıl alacaksınız yünüm silikonmu pamuk mu kaz tüyümü ben pamuk düşünüyorum ama karar veremedim...
Bunlarda oluşumun battaniye ve nevresim takımı. Kızlar yorganını yastığını nasıl alacaksınız yünüm silikonmu pamuk mu kaz tüyümü ben pamuk düşünüyorum ama karar veremedim...
Eki Görüntüle 966152 Eki Görüntüle 966153 Eki Görüntüle 966154 Eki Görüntüle 966155
Az önce unnadodan aldığımız cicilerimiz ay çok kokoş ya :)
Sn. melek3004 .hayırlı saglıklı dogumlar olur inşallah hepımıze. sıze bı sorum olucakdı. şirinli nevresım tk. markasını ve fıyatını ogrenebılırmıyım acaba. yenimi aldınız onceden mı alındı.
teşekkürler..
Feneriumdanmi aldin canim takimi bende boyle bisey dusunuyorumda oglusa.ben baktim 64 liraya pikeli bir seti vardi bu o takimmi acaba
Canım güle güle kullansın çok güzelmiş. Ben yorganı ve yastığı bellonadan aldım aloe vera bebek yastığı ve aloe vera bebek yorganı.yumuşacıktı beğendim ben
kızlarrr ben bugün bunları aldım. nasıl : ))
Çok güzeller canım çokta kaliteli görünüyorlar güle güle kullansın bebişin :)
cnm cok begendım gule guke kullan chıcco travel sıstemı ve graco yatagı kaça aldın acaba
kızlar hepsiburada da mothercare ürünlerinde bayağa indirim var. sabahın köründe kalktım ve bunları aldım, saatlerdir uğraşıyorum ama değdi sanırım. içime sindi hepsi gelmeleri için sabırsızlanıyorum
Eki Görüntüle 966152 Eki Görüntüle 966153 Eki Görüntüle 966154 Eki Görüntüle 966155
Az önce unnadodan aldığımız cicilerimiz ay çok kokoş ya :)
Yaa canım süpermiş sayende ben de girdim sepete ekledim bi şeyler böyle birbirimizi indirimlerden haberdar edersek çok faydalı olur teşekkürler. Yalnız beden olarak ne aldın mesela şu tavşanlı 3 lü tişört 80 cm kalmış en küçük. altını da uyumlu olsun diyorum ama o da 86 cm kalmışsen nasıl uydurdun yardımcı olur musun bana da.