2014 Mayıs anneleri bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşalım..

Canım 450-500 TL bi ultrason için çok fazla. Bebeğinin ihtiyacı olan bi şeyi alırsın daha iyi. Gel en iyisi doğumunu burda yap :) Şaka bi yana bebeğin sağlıklı diyolarsa tamam gerisini boşver zaten şurda kaldı 3 ayımız Allah hayırlı doğumlar versin inşallah

amin canim cumlemiz icin insallah bebeklerimizi sag salim kucagimiza aliriz....
araba anakucagi birazda cicileri aldik derken 3 bucuk milyari gectik daha yatagi nevresimi saglik kozmetik urunleri vs varda var yani doguma gelince aslinda hamileyken turkiyeye gelmeyi istedim hem diledigim gibi alisveris yapmak icin hemde rahatca hastaneye gitmek icin ama zararli dedi eltim bebisin kulagi icin ucaga binmek bende gitmedim kizkardesimi getirttim
annemde dogumu burda yap diyor orda yapsam pasaporttu vatandaslikti vizeydi silbastan onlarda skinti olur simdilik hersey burda ama cicilerimiz turkiyeden gelicek giysileri

Canım güle güle kullansın çok güzelmiş. Ben yorganı ve yastığı bellonadan aldım aloe vera bebek yastığı ve aloe vera bebek yorganı.yumuşacıktı beğendim ben

Sn. melek3004 .hayırlı saglıklı dogumlar olur inşallah hepımıze. sıze bı sorum olucakdı. şirinli nevresım tk. markasını ve fıyatını ogrenebılırmıyım acaba. yenimi aldınız onceden mı alındı.

teşekkürler..

kızlar trendyolda avent göğüs kalkanı 30 TL, lasinoh meme kremi 40ml 23 TL, almayı düşenenler için dün avent göğüs kalkanı mothercarede 40 tl.idi. ben bugün trendyoldan sipariş ettim.

kızlarrr ben bugün bunları aldım. nasıl : ))

Eklentiler

• $nevresim.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 67
  • $Chicco-Trío-Living-Almond-LR.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 86
  • $Graco-Contour-Prestige-Deluxe-Oyun-Parki-5063.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 65
  • $pamuk yatak.jpg
    5,6 KB · Görüntüleme: 64
  • $yorgan.jpg
    3 KB · Görüntüleme: 89
  • $mama sandalyesi.jpg
    4,9 KB · Görüntüleme: 78

Âmin hepimize inşallah. Şirinler nevresim takımı değil battaniye taç tan aldım fiyatı 38 TL idi..

Feneriumdanmi aldin canim takimi bende boyle bisey dusunuyorumda oglusa.ben baktim 64 liraya pikeli bir seti vardi bu o takimmi acaba

Yok canım benim yaşadığım şehirde Fenerium yok maalesef orda varmı bilmiyorum. Taçtan aldık ama lisanslı. 60 TL fiyatı pikesi yok nevresim çarşaf yastık..

Canım güle güle kullansın çok güzelmiş. Ben yorganı ve yastığı bellonadan aldım aloe vera bebek yastığı ve aloe vera bebek yorganı.yumuşacıktı beğendim ben

Çok teşekkürler canım. Bende bi bellonaya bakayım orası aklıma gelmemişti bak.

cnm cok begendım gule guke kullan chıcco travel sıstemı ve graco yatagı kaça aldın acaba

chicco trio livinig modeli bu. ben 1700e aldım. internette daha uygun fiyatlar var aratıp bulabilirsin canım. ben neden 1700 verdime gelince ankara babymall da hediye çeki kampanyası var bu pazar kadar sürüyor. her 250 ye 100 tl çek veriyorlar. bu şekilde olunca uyguna geldi tabi. travel set ve mama sandalyesi 2000 tuttu. 800 tl hediye çekiyle de kalan alışverişi yaptık. graco 579 tl ydı canım. hediye çekiyle aldık onu. iyi oldu büyük parçaları halletmek beni rahatlattı : )

kızlar hepsiburada da mothercare ürünlerinde bayağa indirim var. sabahın köründe kalktım ve bunları aldım, saatlerdir uğraşıyorum ama değdi sanırım. içime sindi hepsi gelmeleri için sabırsızlanıyorum

Eklentiler

• $alt62.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 48
  • $86üst.jpg
    4,5 KB · Görüntüleme: 45
  • $86alt.jpg
  • $62alt1.jpg
    4,3 KB · Görüntüleme: 52
  • $56tulum1.jpg
    5 KB · Görüntüleme: 68
  • $alt74.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 50
  • $tshirt2.74.jpg
    2,3 KB · Görüntüleme: 53
  • $tshirt62.jpg
    2,1 KB · Görüntüleme: 50
  • $tshirt74.jpg
    3,1 KB · Görüntüleme: 63
  • $tulum3lü 62.jpg
  • $tulum3lü 68.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 45
  • $tulum56.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 44

Yaa canım süpermiş sayende ben de girdim sepete ekledim bi şeyler böyle birbirimizi indirimlerden haberdar edersek çok faydalı olur teşekkürler. Yalnız beden olarak ne aldın mesela şu tavşanlı 3 lü tişört 80 cm kalmış en küçük. altını da uyumlu olsun diyorum ama o da 86 cm kalmış sen nasıl uydurdun yardımcı olur musun bana da.

kızlarrr ben bugün bunları aldım. nasıl : ))

hemen hemen önemli ihtiyaçları alınmış bebişin hepsi çok güzel. Güle güle kullansın sağlıkla. Park yatağı süper kalitesi nasıl canım? benimki daha gelmedi o yuzden nasıl olduğu hakkında fikrim yok

canım sanırım kastettiğin aşağıdakiler. onların ben alırken de bedeni yoktu ama çok beğendiğim için ikisini de 86 aldım, bayağa bir ileriye dönük oldu ama çok beğendim dayanamadı. illa ki giyecek sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…