Yaa canım süpermiş sayende ben de girdim sepete ekledim bi şeyler böyle birbirimizi indirimlerden haberdar edersek çok faydalı olur teşekkürler. Yalnız beden olarak ne aldın mesela şu tavşanlı 3 lü tişört 80 cm kalmış en küçük. altını da uyumlu olsun diyorum ama o da 86 cm kalmışsen nasıl uydurdun yardımcı olur musun bana da.
kızlarrr ben bugün bunları aldım. nasıl : ))
hemen hemen önemli ihtiyaçları alınmış bebişin hepsi çok güzel. Güle güle kullansın sağlıkla. Park yatağı süper kalitesi nasıl canım? benimki daha gelmedi o yuzden nasıl olduğu hakkında fikrim yok
Çok güzeller,giysileride öyle :) Renk seçimlerinde çok hoş annesi,sade ve şık,çok severim..Güzel günlede,bol gülüşlerle kullanın inşallah :)
çok teşekkür ederim canım. sabahtan beri rahat durmuyor kızım, dönüp duruyor. cicilerini aldığımı hissetti galiba
canım sanırım kastettiğin aşağıdakiler. onların ben alırken de bedeni yoktu ama çok beğendiğim için ikisini de 86 aldım, bayağa bir ileriye dönük oldu ama çok beğendim dayanamadı. illa ki giyecek sonuçta
Evet canım bunlar ya inşallah kalitesi de iyidir şimdi alıyorum ben de 86 olsun bi daha ucuza bu markayı bulamayabilirim :)
kızlar hepsiburada da mothercare ürünlerinde bayağa indirim var. sabahın köründe kalktım ve bunları aldım, saatlerdir uğraşıyorum ama değdi sanırım. içime sindi hepsi gelmeleri için sabırsızlanıyorum
cok guzeller abartili renkler yok sade olmuslar gule gule kullanmak nasip olur insallahkızlarrr ben bugün bunları aldım. nasıl : ))
kızlar hepsiburada da mothercare ürünlerinde bayağa indirim var. sabahın köründe kalktım ve bunları aldım, saatlerdir uğraşıyorum ama değdi sanırım. içime sindi hepsi gelmeleri için sabırsızlanıyorum
Hepsi cok cok guzeller gule gule kullanin insallahtulumlar ve digerleri kac beden aldiniz?
cok guzeller abartili renkler yok sade olmuslar gule gule kullanmak nasip olur insallah
Ay çok güzeller ya güle güle kullansın o tsirt lere bayıldım
unuttum lansinoh kutusunun icinde neler var sut sagmami yoksa krem pamuk vs mi ? :)
slm cnm aldıklarınızı güle güle sağlıkla kullanın hepsi çok güzel. bu arada bebişinin kilosu ve boyu kaçkızlar hepsiburada da mothercare ürünlerinde bayağa indirim var. sabahın köründe kalktım ve bunları aldım, saatlerdir uğraşıyorum ama değdi sanırım. içime sindi hepsi gelmeleri için sabırsızlanıyorum