2014 Mayıs anneleri bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşalım..

Amin... bakim urunlerinizde bitmis bebisinkileride aldiysan...yeni yeni almaya basliycam bende onlari bebek arabasi ana kucagi kiyafet disinda bisiy almadim daha 30. haftayi bekliyoruz almak icin kalanlari esimin israri yuzunden bana kalsa simdi herseyii biterdi

Butikbebe de Lansinoh urunlerinde indirim var özellikle kremlerinin fiyati iyi almak isteyenlere duyurulur

bunlarda benim kuzumun hastane çıkışları:)

Eklentiler

• $org_634999830552818108.jpg
    16,9 KB · Görüntüleme: 55
  • $Idil-Baby-4838-Kendinden-Eldivenli-20li-Set-344926.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 45
kızlar ben dayanamadım bunları da aldım
limangoda indirim vardı. artık ufak tefek şeyler kaldı, tülbent, askılı bodyler, 1-2 tane daha battaniye falan alcam. onları da denk geldikçe ucuza alırım diye düşünüyorum.
sıra bakım ürünlerine geldi, şampuan, krem, yağ, biberon, bez, ıslak mendil vb. bu gibi şeyler işte : )

Eklentiler

• $62çorap.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 70
  • $62eldiven.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 89
  • $68pantalon2li.jpg
    14 KB · Görüntüleme: 68
  • $68tshirt2li.png
    70,2 KB · Görüntüleme: 67
  • $74alt2li.jpg
    9,2 KB · Görüntüleme: 61
  • $penye battaniye.png
    34,7 KB · Görüntüleme: 73
  • $havlu.jpg
    17,6 KB · Görüntüleme: 56
  • $aðýzmendil12li.jpg
    9,6 KB · Görüntüleme: 77
  • $74sweatshirt2li.jpg
    6,4 KB · Görüntüleme: 77
  • $74astronot.jpg
    9,8 KB · Görüntüleme: 68
  • $önllük2.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 85
  • $önlük1.jpg
    13,7 KB · Görüntüleme: 77
  • $önlük3.jpg
    10,2 KB · Görüntüleme: 60
Merhabalar. bugun trendyol da Deno Kids kampanyası var. bilginize
Bu battanıye yi bır arkadas sormusdu sanırım ...

Gule gule kullansin prenses hepsi birbirinden tatlilar :) Bizdede tekstil olarak önlukler yok onlardanda alirsma tamamdir
dogdugundan itibaren takilabilir salyasi kusmugu icin heralde o önlukler penye oluyor sanirim ?

bende tasınıcam ozmana kadar bırkac ay ıdare etsın dıye bebegı bu tarz bısey alayım dıyorum yada sepet besık nasıl bunlar kullanışlımı aceba derın mı ıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…