Güle güle kullansın miniş ya inanmıyorum o ayakkabılarda benimde gözüm kalmıştı alışverişi abarttığımiçin alamadım
Canım english home dan bu desenin oldugu nevresim takımını almıştım o nevresim takımının üzerindeki baykuş nakışını kalıp çıkardım kağıda..keceden kesip kundaklik pazen bezin köşesine çapraz gelecek sekilde makinede diktim tek tek..alttaki ağaç dalını da etamin ipliğinden elimle yaptım tabiki yine kalıba gore..üzerindeki çiçekler de keceden..pazen bezin kenarını da makinede sulfile geçip sonra elimle tığ ve etamin ipliği ile battı çıktı seklinde geçtim..en son kundak kuşaklarını pazen bezin nakış yaptıgım köşesine yani baykuşun sag tarafına denk gelen köşeye ve baykuşun sol tarafına gelecek sekilde diktim.bu sekilde bebegi sararken kuşağı rahat baglayabilirsin..illa makinan olması gerekmez elde de dikebilirsin hepsini cok zor degil..bu arada pazen bezi yıkamadan dikişe başlama pamuklu oldugu için çeker..Mrsbeyaz kundaklarına bayıldım. Maşallah ellerine sağlık. Uzun zamandır bu kadar hoşuma giden birşey olmamıştı. Nasıl yaptın? Çok mu zor? Anlatabilir misin biz de deneyelim
Kızlar göğüs için birkaç arkadaşta söylemişti,ayva çekirdeklerini bir fincana koyun,su ekleyin,durdukça jel haline geliyor o su..Ve göğüs uçlarına iyi geliyor,şimdiden başladım bende..
BİRAZ ERKEN OLDU AMA ŞİMDİDEN YAPALIM DEDİK.BUNLAR BİR KISMI.SENİ BEKLİYORUZ BEBİŞİM
Canım english home dan bu desenin oldugu nevresim takımını almıştım o nevresim takımının üzerindeki baykuş nakışını kalıp çıkardım kağıda..keceden kesip kundaklik pazen bezin köşesine çapraz gelecek sekilde makinede diktim tek tek..alttaki ağaç dalını da etamin ipliğinden elimle yaptım tabiki yine kalıba gore..üzerindeki çiçekler de keceden..pazen bezin kenarını da makinede sulfile geçip sonra elimle tığ ve etamin ipliği ile battı çıktı seklinde geçtim..en son kundak kuşaklarını pazen bezin nakış yaptıgım köşesine yani baykuşun sag tarafına denk gelen köşeye ve baykuşun sol tarafına gelecek sekilde diktim.bu sekilde bebegi sararken kuşağı rahat baglayabilirsin..illa makinan olması gerekmez elde de dikebilirsin hepsini cok zor degil..bu arada pazen bezi yıkamadan dikişe başlama pamuklu oldugu için çeker..
evet bunu duymuştum.bide gögüs uçlarına masaj yapın diyorlar.kimisi de ne yaparsan yap bebeğin çekimiyle ilgili diyor :99:
ayyy, hepside çok güzel. emeğinize sağlık. Allah sağlıklı hayırlı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin.
darısı da başımıza.
Evet masajıda duymuştum,son zamanlarda emzirir gb göğüsleri alıştırmaya çalışın diyorlar..Bence tabi ki bebeklede alakalı ama yapılan şeylerin büyük katkısı olacaktır,öyle hiçbirşey yapmadan bırakırsak daha kötü olur tabi ki..
Ellerinize sağlık buarada,hazırlıklar bitmiş gb :) Artık miniklerin gelmesi heyecanı sardı çok..
Yaparsın canım ins..bi zorluğu yok sadece biraz özen ve fikir yürütmek istiyo bu isler..kolay gelsin şimdiden..Uzun uzun yazmışsın emeğine çok teşekkür ederim. Ben bu baykuşlara bayılıyorum senin yaptığın kadar yapamasam da deneyeceğim inşallah. Bakalım nasıl olacak umarım az da olsa benzetebilirim :18:
valla hazırlıklar bitti gibi sağolsun babanne ve annane bize bişey bırakmadılar.bunlarda hazır yapım nerde bende o estetik :)
bana kalan çanta seçimi bu konudada sizlerden fikirler bekliyorum.Kanz'ın bir modeli var onu beğeniyorum.Bazı arkadaşlarımda Nike ve Adidas 'ın çantalarını alıp kullanmışlardı.Fena fikir gelmiyor bana aslında :44:
cnm dönence fiyatı nedir
BİRAZ ERKEN OLDU AMA ŞİMDİDEN YAPALIM DEDİK.BUNLAR BİR KISMI.SENİ BEKLİYORUZ BEBİŞİM
Nevresim arayisina girdim ve karar verdim ikinciyide bebek dogunca cinsiyete gore alirim. Allaha biraktim icimde kiz diyor artik kalp atisi yuksek cikiyor diye ama etrafimdakiler cok erken girmissin ultrasyona yanilmada olabilir tekrar kontrole git diyo ama devletin uygun gordugu hak 1 kere onun disinda dışında hemsire karnimin buyuklugune bakar kalbi dinler. Yanlis bisey farkederse ancak tekrar ultrasyona yollar...
Ruyamdada cok guzel olan kiz bebegimi emzirdigimi gordum istee kesin kizz dedim
1 hafta gecmedi doktor kiz demesine ragmen oglun olucak diyodu 8 oglan sahibi 1 aile dostumuz ve doguruyordum cirkin ama cok tatli olan bi oglum oldugunu gordum.. ve aklim karisti burda :))
Esimde erken dogumla oglan dogurdugumu gormus neyse odur ama yanilmalarida duyuncada pembe kiyafetleride keske baska renk alsaydim diyordum ama kendime engel olmaya calisiyorum artik.
Seninki kalp atislari kacti sonra gittinizmi hic kontrole 100/? Kac dendi ikisindede
Ya canım çok şaşırdım ultrasona doğum boyunca sadece 1 kere bakılmasına. Bebek için çok mu zararlı acaba? Beni de aksine sürekli 3 haftada bir çağırıyolar ultrason için şimdi tereddüt ettim. Belki de İsveçte yapılan uygulama daha sağlıklıdır. Bu arada kalp atışlarının kaç olduğunu hiç sormadım normal olduğunu duyunca zaten hiç aklıma gelmiyor sormak ama Dediğin gibi kız çocuklarında kalp atışı erkeklere göre daha fazlaymış
öncelikle güle güle kullansın oluşun battaniye ve nevresim takımını çok güzeller doğuştan fenerli olacak heraldeEki Görüntüle 964723 Eki Görüntüle 964726
Bunlarda oluşumun battaniye ve nevresim takımı. Kızlar yorganını yastığını nasıl alacaksınız yünüm silikonmu pamuk mu kaz tüyümü ben pamuk düşünüyorum ama karar veremedim...
öncelikle güle güle kullansın oluşun battaniye ve nevresim takımını çok güzeller doğuştan fenerli olacak heraldecanım ben yastığını anneme yaptırmayı düşünüyorum yün olacak yorganı da yün yorgan olacak yine. uyku seti de alacaz zaten yün daha sağlıklı geliyor bana.
Eki Görüntüle 964723 Eki Görüntüle 964726
Bunlarda oluşumun battaniye ve nevresim takımı. Kızlar yorganını yastığını nasıl alacaksınız yünüm silikonmu pamuk mu kaz tüyümü ben pamuk düşünüyorum ama karar veremedim...
cok şirinler hayırlı olsun. İyi gunlerde kullansın mınık prensEki Görüntüle 964723 Eki Görüntüle 964726