2014 Mayıs anneleri bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşalım..

Yaa canım süpermiş sayende ben de girdim sepete ekledim bi şeyler böyle birbirimizi indirimlerden haberdar edersek çok faydalı olur teşekkürler. Yalnız beden olarak ne aldın mesela şu tavşanlı 3 lü tişört 80 cm kalmış en küçük. altını da uyumlu olsun diyorum ama o da 86 cm kalmış :KK43: sen nasıl uydurdun yardımcı olur musun bana da.

bu arada bende alt üst olayına dikkat ettim. şunlar takım düşündüm mesela. bunlarda küçük var onlara bak istersen

kızlarrr ben bugün bunları aldım. nasıl : ))

Çok güzeller,giysileride öyle :) Renk seçimlerinde çok hoş annesi,sade ve şık,çok severim..Güzel günlede,bol gülüşlerle kullanın inşallah :)

hemen hemen önemli ihtiyaçları alınmış bebişin hepsi çok güzel. Güle güle kullansın sağlıkla. Park yatağı süper kalitesi nasıl canım? benimki daha gelmedi o yuzden nasıl olduğu hakkında fikrim yok

ben çok beğendim. tüm markaların olduğu bir yerde hepsine baktım hemen hemen. aldığımın hem rengini hem de kalitesini çok beğendim. internetten bakıp daha önce bu ürünü düşünmüştüm zaten ama gidip görmediğim için emin olamamıştım.
ben daha önce hiç bir şey almamıştım şimdi başlayınca durduramıyorum kendimi sürekli bir şeyler alasım var :KK1:

Çok güzeller,giysileride öyle :) Renk seçimlerinde çok hoş annesi,sade ve şık,çok severim..Güzel günlede,bol gülüşlerle kullanın inşallah :)

çok teşekkür ederim canım. sabahtan beri rahat durmuyor kızım, dönüp duruyor. cicilerini aldığımı hissetti galiba :KK1:

çok teşekkür ederim canım. sabahtan beri rahat durmuyor kızım, dönüp duruyor. cicilerini aldığımı hissetti galiba :KK1:

Senin heyecanını,mutluluğunu hissediyordur :) Ne mutluu..Ne kadar güzel birşeyin en yakn şahitleriyiz :) İyi ki kadınım diyorum :)

Son düzenleme:
canım sanırım kastettiğin aşağıdakiler. onların ben alırken de bedeni yoktu ama çok beğendiğim için ikisini de 86 aldım, bayağa bir ileriye dönük oldu ama çok beğendim dayanamadı. illa ki giyecek sonuçta :KK1:

Evet canım bunlar ya inşallah kalitesi de iyidir şimdi alıyorum ben de 86 olsun bi daha ucuza bu markayı bulamayabilirim :)

Kızlarr bebek tulumlarında zıbınlarında 62 mi 68 mi tercih ediyorsunuz bedende? Kararsız kaldım ben

kızlar hepsiburada da mothercare ürünlerinde bayağa indirim var. sabahın köründe kalktım ve bunları aldım, saatlerdir uğraşıyorum ama değdi sanırım. içime sindi hepsi gelmeleri için sabırsızlanıyorum :KK1:

Ay çok güzeller ya güle güle kullansın o tsirt lere bayıldım

$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

Bugün aldıklarımız :)

kızlar hepsiburada da mothercare ürünlerinde bayağa indirim var. sabahın köründe kalktım ve bunları aldım, saatlerdir uğraşıyorum ama değdi sanırım. içime sindi hepsi gelmeleri için sabırsızlanıyorum :KK1:

Hepsi cok cok guzeller gule gule kullanin insallah :emir_bebek: tulumlar ve digerleri kac beden aldiniz?

Arkadaşlar belki biliyosunuzdur ama yınede paylasmak ıstedım. mothercare markanın uzunkollu kısa kollu badılerı tulum mont gıb şeylerı kozyatagında yerı var ordan paket halınde cok uyguna alabılırsınız.dıs gıyım gıbı tısort fılan pek yok ama bedı tarzı full dıye bılırım.

demsagrup dıye de aratırsanız adresı cıkıyor

Merkez Ofis Kısıklı Cad. No: 43 Altunizade 34662 Istanbul / TÜRKIYE
Tel : +90 216 651 7380 / 88

http://www.demsagroup.com/iletisim.aspx

unuttum lansinoh kutusunun icinde neler var sut sagmami yoksa krem pamuk vs mi ? :)

Sağol canım bitti büyük şeyler sağolsunlar. Allah başımdan eksik etmesin onları. Lansinoh içinde ; elektrikli göğüs pompası, göğüs pedi, ıslak mendil, göğüs ucu kremi, süt saklama poşetleri var canım.

slm cnm aldıklarınızı güle güle sağlıkla kullanın hepsi çok güzel. bu arada bebişinin kilosu ve boyu kaç

X