- 1 Ekim 2013
- 1.199
- 182
Kızıma aldığım ciciler
Kızıma aldığım ciciler
Hangi ülkedesin bende dışardayım..
Cibinlik kumaş olması daha iyi olur ama size dürüstte birşey söylüyüm çok kısa süreli kullanım oluyor ben aldığıma pişman oldum çünkü oğlum 6 aylık olur olmaz cibinliği çekip kendine dolamaya başladı :)) bu durumu 5. Aylıktan sonra yapanda oluyor ..
Benimde ilk scan de belki kız dır dediler ve bende kızdır diye elbise almıştım ki 7 aylık olduğunda oğlan olduğunu öğrendim CNm yani seni çok anlıyorum ünisex renk en iyisi olucaktır .turkuaz güzel renk kıza da olur bence gerçi ben oğluma pembe hariç her renk giydiyorum özellikle kırmızı çok yakışıyor ..
Sen de benim gibi çoğu şeyi netten halledenlerdensin desene :) aslında ebay in internet sitesinde de güzel şeyler var ben Türkiyede olduğum için pek cesaret edemiyorum ama kalite dersen tabi ki özdilek daha güvenilir. hayırlı olsun tekrar Canım
Sen de benim gibi çoğu şeyi netten halledenlerdensin desene :) aslında ebay in internet sitesinde de güzel şeyler var ben Türkiyede olduğum için pek cesaret edemiyorum ama kalite dersen tabi ki özdilek daha güvenilir. hayırlı olsun tekrar Canım
Bunlar bugün e bebekten aldıklarımıza :)
Aldığınız pembe hastane çıkışı seti çooook güzel, ben de 5li takımını almıştım. Bebişiniz hepsini güle güle giysin inşallah
cevabin icin cok tesekkurler canim cibinlik o nevresimlerle gelicek icinde yani tek secebilecegim kumasli yada tullu olucagi bebegim sevmese cikartirim mecburpeki neden kumas dedin cogu tul diyo aklim karisti :44:
isvecte yasiyorum tum belirtilerim oglani gösterirken kizin olucak dendi bende basladim alisverise ama hala esim pek pembe almama izin vermez is arkadasinin basina gelmis kiz denmis dogunca bebegi pipili görunce ciglik atmis kadin dogumdaaldiklari herseyi odasi kiyafetleri hep kizmis esimde korkuyor cinsiyeti ögrenmeye gidelim diyo Allah ne verirse odur dedim unisex alicam cogunu dedim ve gitmeyi reddettim doktora....
sana kacinci haftada kiz denmisti ve hangi ulkedesin kalp atimi nasildi bilgi verir misin hergun aklim karisiyor? bana 17. haftanin bitimine dogru dendi 100/80 belki 100/90 bile dedi doktor
sonra hemsireye kontrole gidiyoruz arada kalp atimi dinler oda ilkinde 157 cikti bebegin kalp atis hizi sonra 155 denince kizdir kesin dedim cunki kizlarin ki cok hizli atarmis en sonkindede 146 cikti.
Nevresim arayisina girdim ve karar verdim ikinciyide bebek dogunca cinsiyete gore alirim. Allaha biraktim icimde kiz diyor artik kalp atisi yuksek cikiyor diye ama etrafimdakiler cok erken girmissin ultrasyona yanilmada olabilir tekrar kontrole git diyo ama devletin uygun gordugu hak 1 kere onun disinda dışında hemsire karnimin buyuklugune bakar kalbi dinler. Yanlis bisey farkederse ancak tekrar ultrasyona yollar...Benim de tüm belirtilerim erkekti. üstüne bi de ultrasonda bakıp erkek dediler 19. haftada, hatta eşimin doğum gününde müjdeyi verdim ama 3 hafta sonra gidince kız oluverdi :) şimdi hem erkek hem kız kıyafetleri oldu bebeğin. ben de senin gibi pembe almamaya çalışıyorum eşim özellikle pembe renginden nefret eder ama bazen de engel olamıyorum :) bakalım biz de kesin kız diyemioruz bu çelişkiden sonra ama turkuaz çok güzel bi renk hem erkek hem kız farketmez kullanabilir çok güzelmiş beğendim hayırlı olsun
Bunlar bugün e bebekten aldıklarımıza :)
Canım ben çanta olarak bunu aldım görüntüsü resimdekinden daha hoş. Gerçi biraz bavul gibi ama ben seviyorum böyle bavul gibi şeyleri :) butikbebeden indirimden almıştım. içinde alt değiştirme örtüsü çıktı bi tane. biberon soğuk sıcak bölmesi ve onun dışında başka kullanışlı bölmeleri var
Eki Görüntüle 960458
Anakucağını henüz almadım ama ben şunlardan birini düşünüyorum hatta northstar arkadaşımız da almış indirimden fiyatı uygun geldi eğer artmazsa hafta içi ben de almayı düşünüyorum. kırmızı olanın sallanma özelliğinin fazla olmadığını duymuştum o yüzden kararsızım
Eki Görüntüle 960460
Eki Görüntüle 960461
Kızlar vallahi gordukce heveslendim ciktim bendebisuru sey aldim ama resim koyamiyorumhastane cikisi bi turlu begenemedim sade ve şık bisi olsun istiyorum bu arada kiz bebekler icin ne guzel seyler var ya bugun markafonide gordum disney in mikili hastane cikislarida cok guzel (kizlar icin olani :) ) tavsiye ederim ben H&M den aldim biseyler ama ihtiyaclar bitmez tabiki cunku dogduktan sora cok cabuk buyuyolar bu yuzden 3-6 ay olanlarida alip aradan cikarmak istiyorum ama annem abartma diyip beni durduruyo :) vallahi bayildim sizinde aldiklariniza hepsi birbirinden guzeller biran once saglikli bi sekilde dogsada miniklerimiz giydirsek sevsek koklasak dimi vallahi en cok korktugum sey ne sezeryan ne uykusuz geceler gogus catlagi beni cok korkutuyo cunku kizimda ciglik cigliga emzirmistim kaniyodu goguslerim hicbirsey fayda etmemisti 2 hafta cekmistim insallah ayni sorunla karsilasmam cok korkuyorum bundan
Allah yardimcimiz olsun benimde tek korkum gögus catlamasi ve kanamasi onlari okuyunca bile icim aciyor :18:
cok kiymetlidir benim memiklerim dayanamam valla o aciya simdiden krem arayisina girdim lansinoh alicam ama o aciyi dindiriyormus iyilestirmiyormus tabi kullanmadan bilemem birde hakiki zeytinyagini surmek cok faydaliymis dogumdan önce onada basliycam ki yumusatsin umarim fayda eder ne bulursam deniycem hele bir 34uncu haftalara gelimde
ne dogumdan ne sancilardan nede dedigin gibi uykusuz gecelerden tek korkum yok ilk bebegim tabi ki belki korkucam olunca ama simdilik korku yok
Allah yardimcimiz olsun sag salim bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallahh severiz koklariz
ya bende çok korkuyorum gögüs çatlamasından çünkü yengemin çatlamıştı gezmedik doktor kalmamıştı.kanasa bile emzircen diyordu.kanlı manlı emiyordu ufaklık tabi yengemde ağlıya ağlıya emziriyordu.bende lansinoh kullanmayı düşünüyorum ama ne zaman başlıyacağımı bilemiyorum :18:
32. haftadan itibaren baslayabilirsiniz diye okumustum ama ben sanirim 34 filan baslarim sabah gece surmek uzere kullanirim hakiki zeytinyagida cok iyimis pamukla surulucekmis oda gögusu yumusatip deliklerin rahatca acilmasinimi sagliyormus öyle duymustum onuda bazen kullanirsam insallah birsey olmaz heralde sende öyle yaparsin birde göbek illaki catliyor diyorlar ya o dogru ama gögus ucu yaralarini evde bile yaptigimiz ufak tefek malzemelerle tedavi kendimiz tedavi ederek engellememiz mumkun
birde gögus ucu kalkani var yara olursa bile dogumdan sonra kremleyip onu takiyorsun hicbirseyin degmesine izin vermiyor ve hava almasini sagliyor kullananlar cok memnun eltimde tavsiye etti avent gögus kalkani ve lansinoh kremi listemde alinmayi bekliyorlar[/QUOT
Allah tan teknoloji ilerliyor ya evet baktım gögüs kalkanlarına da .yeğenim 9 yaşında o zamanlarda yoktu maalesef.benim de memişler çok hassas
Eki Görüntüle 928705 Bunlar da kuzularıma ellerimle yaptıgım kundaklar:)
Allah yardimcimiz olsun benimde tek korkum gögus catlamasi ve kanamasi onlari okuyunca bile icim aciyor :18:
cok kiymetlidir benim memiklerim dayanamam valla o aciya simdiden krem arayisina girdim lansinoh alicam ama o aciyi dindiriyormus iyilestirmiyormus tabi kullanmadan bilemem birde hakiki zeytinyagini surmek cok faydaliymis dogumdan önce onada basliycam ki yumusatsin umarim fayda eder ne bulursam deniycem hele bir 34uncu haftalara gelimde
ne dogumdan ne sancilardan nede dedigin gibi uykusuz gecelerden tek korkum yok ilk bebegim tabi ki belki korkucam olunca ama simdilik korku yok
Allah yardimcimiz olsun sag salim bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallahh severiz koklariz
ya bende çok korkuyorum gögüs çatlamasından çünkü yengemin çatlamıştı gezmedik doktor kalmamıştı.kanasa bile emzircen diyordu.kanlı manlı emiyordu ufaklık tabi yengemde ağlıya ağlıya emziriyordu.bende lansinoh kullanmayı düşünüyorum ama ne zaman başlıyacağımı bilemiyorum :18:
Kızıma aldığım ciciler :
Güle güle kullansın miniş ya inanmıyorum o ayakkabılarda benimde gözüm kalmıştı alışverişi abarttığımiçin alamadım
ben bu dönenceyi coook begeniyorum ya seklini renklerini vs ama yasadigim ulkede 2. el harici hicbiryerde bulamadim stokta yokmus malesef
bende bunu aldim ama seninki icimde kalicakAllahim gule gule kullanmayi nasip etsin bebisine insallahh
Eki Görüntüle 960866
ayni marka fisher price goruntu ve muzik farki var seninkindeki o kopekcik cok guzel digerleride rengarenk ay cocuk gibiyim cok seviyorum boyle seyleri :))Sağol canım inşallah hepimizin bebişleri. Senin ki de benimkine biraz benziyor ama zaten.
Sağol canım inşallah hepimizin bebişleri. Senin ki de benimkine biraz benziyor ama zaten.