2014 Mayıs anneleri bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşalım..

Güle güle kullansın miniş ya inanmıyorum o ayakkabılarda benimde gözüm kalmıştı alışverişi abarttığımiçin alamadım :KK43::KK5::KK8:

Butikbebe'ye neredeyse her hafta geliyo bu ayakkabılar takip ederseniz mutlaka görürsünüz ben çok sevdim tavsiye ederim :KK16:

Mrsbeyaz kundaklarına bayıldım. Maşallah ellerine sağlık. Uzun zamandır bu kadar hoşuma giden birşey olmamıştı. Nasıl yaptın? Çok mu zor? Anlatabilir misin biz de deneyelim :KK49: :emir_bebek:
Canım english home dan bu desenin oldugu nevresim takımını almıştım o nevresim takımının üzerindeki baykuş nakışını kalıp çıkardım kağıda..keceden kesip kundaklik pazen bezin köşesine çapraz gelecek sekilde makinede diktim tek tek..alttaki ağaç dalını da etamin ipliğinden elimle yaptım tabiki yine kalıba gore..üzerindeki çiçekler de keceden..pazen bezin kenarını da makinede sulfile geçip sonra elimle tığ ve etamin ipliği ile battı çıktı seklinde geçtim..en son kundak kuşaklarını pazen bezin nakış yaptıgım köşesine yani baykuşun sag tarafına denk gelen köşeye ve baykuşun sol tarafına gelecek sekilde diktim.bu sekilde bebegi sararken kuşağı rahat baglayabilirsin..illa makinan olması gerekmez elde de dikebilirsin hepsini cok zor degil..bu arada pazen bezi yıkamadan dikişe başlama pamuklu oldugu için çeker..

Son düzenleme:
Kızlar göğüs için birkaç arkadaşta söylemişti,ayva çekirdeklerini bir fincana koyun,su ekleyin,durdukça jel haline geliyor o su..Ve göğüs uçlarına iyi geliyor,şimdiden başladım bende..:KK34:

evet bunu duymuştum.bide gögüs uçlarına masaj yapın diyorlar.kimisi de ne yaparsan yap bebeğin çekimiyle ilgili diyor :99:

BİRAZ ERKEN OLDU AMA ŞİMDİDEN YAPALIM DEDİK.BUNLAR BİR KISMI.SENİ BEKLİYORUZ BEBİŞİM :emir_bebek:

Eklentiler

• $1 (1).jpg
    $1 (1).jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 72
  • $971210_536065126431209_773043580_n.jpg
    $971210_536065126431209_773043580_n.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 64
  • $554044_517313708306351_1237358731_n.jpg
    $554044_517313708306351_1237358731_n.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 51
  • $546230_473332732704449_197328008_n.jpg
    $546230_473332732704449_197328008_n.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 62
  • $528853_484308551606867_362495951_n.jpg
    $528853_484308551606867_362495951_n.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 53
  • $482405_536064839764571_1619577022_n.jpg
    $482405_536064839764571_1619577022_n.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 49
  • $419557_341966662507724_49383946_n.jpg
    $419557_341966662507724_49383946_n.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 57
  • $406789_293547074016350_350713006_n.jpg
    $406789_293547074016350_350713006_n.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 69
Canım english home dan bu desenin oldugu nevresim takımını almıştım o nevresim takımının üzerindeki baykuş nakışını kalıp çıkardım kağıda..keceden kesip kundaklik pazen bezin köşesine çapraz gelecek sekilde makinede diktim tek tek..alttaki ağaç dalını da etamin ipliğinden elimle yaptım tabiki yine kalıba gore..üzerindeki çiçekler de keceden..pazen bezin kenarını da makinede sulfile geçip sonra elimle tığ ve etamin ipliği ile battı çıktı seklinde geçtim..en son kundak kuşaklarını pazen bezin nakış yaptıgım köşesine yani baykuşun sag tarafına denk gelen köşeye ve baykuşun sol tarafına gelecek sekilde diktim.bu sekilde bebegi sararken kuşağı rahat baglayabilirsin..illa makinan olması gerekmez elde de dikebilirsin hepsini cok zor degil..bu arada pazen bezi yıkamadan dikişe başlama pamuklu oldugu için çeker..

Uzun uzun yazmışsın emeğine çok teşekkür ederim. Ben bu baykuşlara bayılıyorum senin yaptığın kadar yapamasam da deneyeceğim inşallah. Bakalım nasıl olacak umarım az da olsa benzetebilirim :18::KK52:

evet bunu duymuştum.bide gögüs uçlarına masaj yapın diyorlar.kimisi de ne yaparsan yap bebeğin çekimiyle ilgili diyor :99:

Evet masajıda duymuştum,son zamanlarda emzirir gb göğüsleri alıştırmaya çalışın diyorlar..Bence tabi ki bebeklede alakalı ama yapılan şeylerin büyük katkısı olacaktır,öyle hiçbirşey yapmadan bırakırsak daha kötü olur tabi ki..
Ellerinize sağlık buarada,hazırlıklar bitmiş gb :) Artık miniklerin gelmesi heyecanı sardı çok..

ayyy, hepside çok güzel. emeğinize sağlık. Allah sağlıklı hayırlı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin.
darısı da başımıza.

amin çok teşekkür ederim ama hepsi hazır :KK43: çalıştığım için böyle olmak zorunda oldu.Hepsi babanneden torununa :21:

Evet masajıda duymuştum,son zamanlarda emzirir gb göğüsleri alıştırmaya çalışın diyorlar..Bence tabi ki bebeklede alakalı ama yapılan şeylerin büyük katkısı olacaktır,öyle hiçbirşey yapmadan bırakırsak daha kötü olur tabi ki..
Ellerinize sağlık buarada,hazırlıklar bitmiş gb :) Artık miniklerin gelmesi heyecanı sardı çok..

valla hazırlıklar bitti gibi sağolsun babanne ve annane bize bişey bırakmadılar.bunlarda hazır yapım nerde bende o estetik :)

bana kalan çanta seçimi bu konudada sizlerden fikirler bekliyorum.Kanz'ın bir modeli var onu beğeniyorum.Bazı arkadaşlarımda Nike ve Adidas 'ın çantalarını alıp kullanmışlardı.Fena fikir gelmiyor bana aslında :44:

Uzun uzun yazmışsın emeğine çok teşekkür ederim. Ben bu baykuşlara bayılıyorum senin yaptığın kadar yapamasam da deneyeceğim inşallah. Bakalım nasıl olacak umarım az da olsa benzetebilirim :18::KK52:
Yaparsın canım ins..bi zorluğu yok sadece biraz özen ve fikir yürütmek istiyo bu isler..kolay gelsin şimdiden..:KK6:

valla hazırlıklar bitti gibi sağolsun babanne ve annane bize bişey bırakmadılar.bunlarda hazır yapım nerde bende o estetik :)

bana kalan çanta seçimi bu konudada sizlerden fikirler bekliyorum.Kanz'ın bir modeli var onu beğeniyorum.Bazı arkadaşlarımda Nike ve Adidas 'ın çantalarını alıp kullanmışlardı.Fena fikir gelmiyor bana aslında :44:

Ohh ne güzel :) Allah eksikliklerini göstermesin anneannelerin babaannelerin..
Çantada ben sonradanda kullanabileceğim birşey düşünüyorum daha sade yanii illa bebek içinmiş gb olsun istemiyorum,Okiedog markasında hem elle,hem omuzda,hemde sırtta taşınabilen çantalar mevcut,çok şıklar..Deneyimli annelerin ortak fikri sırt çantası,kullanım açısından en kolayıymış..Normal günlük şık sırt çantalarıda bulunabilir,çiçekli,şirin vs :)

Son düzenleme:
Nevresim arayisina girdim ve karar verdim ikinciyide bebek dogunca cinsiyete gore alirim. Allaha biraktim icimde kiz diyor artik kalp atisi yuksek cikiyor diye ama etrafimdakiler cok erken girmissin ultrasyona yanilmada olabilir tekrar kontrole git diyo ama devletin uygun gordugu hak 1 kere onun disinda dışında hemsire karnimin buyuklugune bakar kalbi dinler. Yanlis bisey farkederse ancak tekrar ultrasyona yollar...
Ruyamdada cok guzel olan kiz bebegimi emzirdigimi gordum istee kesin kizz dedim
1 hafta gecmedi doktor kiz demesine ragmen oglun olucak diyodu 8 oglan sahibi 1 aile dostumuz ve doguruyordum cirkin ama cok tatli olan bi oglum oldugunu gordum.. ve aklim karisti burda :))
Esimde erken dogumla oglan dogurdugumu gormus neyse odur ama yanilmalarida duyuncada pembe kiyafetleride keske baska renk alsaydim diyordum ama kendime engel olmaya calisiyorum artik.

Seninki kalp atislari kacti sonra gittinizmi hic kontrole 100/? Kac dendi ikisindede

Ya canım çok şaşırdım ultrasona doğum boyunca sadece 1 kere bakılmasına. Bebek için çok mu zararlı acaba? Beni de aksine sürekli 3 haftada bir çağırıyolar ultrason için şimdi tereddüt ettim. Belki de İsveçte yapılan uygulama daha sağlıklıdır. Bu arada kalp atışlarının kaç olduğunu hiç sormadım normal olduğunu duyunca zaten hiç aklıma gelmiyor sormak ama Dediğin gibi kız çocuklarında kalp atışı erkeklere göre daha fazlaymış

Ya canım çok şaşırdım ultrasona doğum boyunca sadece 1 kere bakılmasına. Bebek için çok mu zararlı acaba? Beni de aksine sürekli 3 haftada bir çağırıyolar ultrason için şimdi tereddüt ettim. Belki de İsveçte yapılan uygulama daha sağlıklıdır. Bu arada kalp atışlarının kaç olduğunu hiç sormadım normal olduğunu duyunca zaten hiç aklıma gelmiyor sormak ama Dediğin gibi kız çocuklarında kalp atışı erkeklere göre daha fazlaymış

Bende tam tersı turkıyedeki durumu kıskanıyorum biraz abartılıyor orda ama bebegın buyudugune görmek surekli cok guzel bır duygu.
Hollanda da 2 kez gırılır ultrasyona bizde 1 kez oda diğer avrupa ulkeleride böyle bişey bazıları tabi...
18-20 hafta arası sonra doğana kadar hemşire karın büyüklüğüne bakar ve kalp dinler bizde istersek gidebiliriz özele ama çevremdekiler kimse gerek görmemiş 1 kereyle yetinmiş maşallah nurtopu gibi çocukları var.

Birde nerde okursam okuyayım zararlı değil diyor sonçta yıllardır kullanılıyor ve doğan çocukların onunla alakalı 1 sorunu olmuyor ayda 1 veya 3 haftada 1 gıtmen normal bence canım için rahat olsun isveç çook cimri bir ülke ve en ufak bişeyde ınsanlarından para almaya bahane arayan bir ülke ultrasyonunda bununla alakası var bence cimrilikle :))
Coğu şeyi gerek görmüyorlar misal burda kadın hastahanede nerdeyse kendi başına doğuruyor çook aşrır yardım edıyorlar ama doğal bir şekilde olmasından yanalar ne su patlatırlar ne sunı sancı vermek için acele ederler...turkıyede duyuyorum 40. Haftadan sonra bebek kakasını yerde zehırlenır dıye cabuk alıyorlar ve amelıyatla... eltılerım 41 gecende olmus 42 olup doğuranda böyle bişey duymamşlar bile biraz farklı yanı bende doğum yapınca daha iyi anlıycam inşallah...
Sadece 3d olana gitmek istedim resim almak için 450-500 tl olduğunu duyunca kalsın şimdi onca bebek hazırlığı varken dedim :))
Belki ona son ayda gidebilirım.

$image.jpg $image.jpg
Bunlarda oluşumun battaniye ve nevresim takımı. Kızlar yorganını yastığını nasıl alacaksınız yünüm silikonmu pamuk mu kaz tüyümü ben pamuk düşünüyorum ama karar veremedim...

Eki Görüntüle 964723 Eki Görüntüle 964726
Bunlarda oluşumun battaniye ve nevresim takımı. Kızlar yorganını yastığını nasıl alacaksınız yünüm silikonmu pamuk mu kaz tüyümü ben pamuk düşünüyorum ama karar veremedim...
öncelikle güle güle kullansın oluşun battaniye ve nevresim takımını çok güzeller doğuştan fenerli olacak heralde:KK1: canım ben yastığını anneme yaptırmayı düşünüyorum yün olacak yorganı da yün yorgan olacak yine. uyku seti de alacaz zaten yün daha sağlıklı geliyor bana.

öncelikle güle güle kullansın oluşun battaniye ve nevresim takımını çok güzeller doğuştan fenerli olacak heralde:KK1: canım ben yastığını anneme yaptırmayı düşünüyorum yün olacak yorganı da yün yorgan olacak yine. uyku seti de alacaz zaten yün daha sağlıklı geliyor bana.

Yaa annemde diyor ben yünden yaptırayım diye ama çok sıcak olmazmı yünde terletip terletip hasta etmeyelim bebişleri. Pamukta sağlıklı olmazmı off karar veremedim bende :KK43: bu arada Buda lohusa pijama takımım. Bugün geldi kargodan :) çok beğendim ben almak isteyenler fiyatı da çok uygun 39.99a aldım ben. Markası arnetta.. $image.jpg

Canım yastık-yorgan ve hazır yatak üstüne silte hepsini pamuktan yaptiriyorum..yün de olur..yorganı cok cok ince dikilmeli..bana daha saglıklı geliyor..alerjik bünyeniz varsa kaz tüyü ve yün tetikleyebilir..Silikon mikrofiber falan hic düşünmüyorum zaten kendim de kullanamam cok terletiyor..

cok şirinler hayırlı olsun. İyi gunlerde kullansın mınık prens:KK16: bende takıpteyım pamukmu kaz tuyumu ne olucak dıye her sıtede baska anlatılmıs aklım karıstı :26: yatak yarı ortopedik olmslıymıs

X