• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 kpss son dk hazırlananlar hep beraber son dk hazırlanalım mı?

canım istedikten sonra olmayacak şey değil cidden ve az ağlamadım anlamıyorum diye. ama sınav günü inanılmaz rahattım eğer kısmetimde varsa olur dedim çok şükür rabbime nasip etti. inşallahh gönlüne göre hayırlısıyla kısmet olur sanada

Jnaz, hangı yayınların denemesını tavsıye edersınız?

Ayy Uhibbukem bende seni çok özledİm... ALLAH yar ve yardımcın olsun inşaALLAH...(amin...) :KK68:

Ben geldiiim :)

Herkesee merhabaaa :)

benden kötü durumda olan var mıı bilmiyorum :)
Son dk hazırlanan diye benim gibilere deniyor galiba:-)
Bugün güzel bi çalışayım akşam neler yaptıgımı söylerim
hepimize çok çoookkk kolay gelsin:KK68::KK68:

Ben geldiiim :)

Herkesee merhabaaa :)

benden kötü durumda olan var mıı bilmiyorum :)
Son dk hazırlanan diye benim gibilere deniyor galiba:-)
Bugün güzel bi çalışayım akşam neler yaptıgımı söylerim
hepimize çok çoookkk kolay gelsin:KK68::KK68:

Hoşgeldin canımm , panik yapma ALLAH yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH...:KK68:

Hoşbulduumm betülüm :)
tamam sakinim ögleden sonra başlıyorum inşallaah....
duan için canı gönülden amiiinn:KK68:

sen nasılsın nasıl gidiyor çalımalar?
Benide taka tuka çalışmalar :KK68:

Yoğunum şu aralar ama olduğu kadar olmadığı kader , o duadan benim içinde aminnnnn :KK68:

Öğleden sonra beraber başlayalım canım buraya ya sen başlamadan olur mu?

Kızlar merhabaa :) bende bi kpss'ye son anda calişanlar maduruyum :) aslında daha calismaya baslamadim bile sadece konulara baktim netten :) pek olucak gibi degil benim is ama gircez yinede... Suan is yerindeyim bos zamanim varken, soyle bi bakiyim dedim bizim kızlar neler demisler :)

Benide taka tuka çalışmalar :KK68:

Yoğunum şu aralar ama olduğu kadar olmadığı kader , o duadan benim içinde aminnnnn :KK68:

Öğleden sonra beraber başlayalım canım buraya ya sen başlamadan olur mu?

anlamadım ama ögleden sonra birlikte mi başlayalım derse demek istedin ?

Uhıbbuke, naber?
Dgs tercıh yaptın mı? :)

İyiyim asinaz sen nasılsın ?
evet yaptım zaten ne zamandır heyecanla tercih bekliyodum başlar başlamaz yaptım hemen:-)
ilk tercihim çok zor ama bi ihtmal tutarsa müthiş olur yani :))
zaten ilki olmazsa ikinci Allah ın izniyle garanti :)

sen ne yaptın istedigin yerleri tutturuyor musun ?

Kızlar merhabaa :) bende bi kpss'ye son anda calişanlar maduruyum :) aslında daha calismaya baslamadim bile sadece konulara baktim netten :) pek olucak gibi degil benim is ama gircez yinede... Suan is yerindeyim bos zamanim varken, soyle bi bakiyim dedim bizim kızlar neler demisler :)

bende çalışmaya başlamadı bugün açacam kitabın kapagını ve aynen senin gibi düşünüyorum pek olucak gibi degil bu sınav hatta girmesem mi :)

Ben tercıh yapmayacagım. Zaten kılavuza da bakmadım. :)
Senınkı hayırlı olur ınsallah

evet yaptım zaten ne zamandır heyecanla tercih bekliyodum başlar başlamaz yaptım hemen:-)

bende çalışmaya başlamadı bugün açacam kitabın kapagını ve aynen senin gibi düşünüyorum pek olucak gibi degil bu sınav hatta girmesem mi :)

Öyle demek istedimmm :-):-):-):-)

tamam balım sanada kolay gelsin inşaALLAH....:KK68::KK68::KK68:

akşam gelip yazamadım şimdi hemen bi not düşeyim çıkacam :)
dün ders çalışmaya başlıcaktım da sadece kitap kapagını açtım gibi bişey....
bugünse acayip aşka geldim ve ev işlerini bitirip bi saat konu anlatım yaptım :)

ihtiyaç setini begendim ve türkçe kolay oldugu için arandan çıksın istedim kitabı 200 sayfa 50 sayfasını yaptım akşam biraz daha yapıp türkçeyi tamemen bitirmek istiyorum....

kitabı da begendim konu anlatımı sade...ve sorular gayet pekiştirmeli ve daha güzeli testlerimin sonucu güzel hep :) :)

ne uzun anlatmışım yaaa çalışmak bana yaramadı:-):-)

sen neler yapıyorsun betülüm :)

akşam gelip yazamadım şimdi hemen bi not düşeyim çıkacam :)
dün ders çalışmaya başlıcaktım da sadece kitap kapagını açtım gibi bişey....
bugünse acayip aşka geldim ve ev işlerini bitirip bi saat konu anlatım yaptım :)

ihtiyaç setini begendim ve türkçe kolay oldugu için arandan çıksın istedim kitabı 200 sayfa 50 sayfasını yaptım akşam biraz daha yapıp türkçeyi tamemen bitirmek istiyorum....

kitabı da begendim konu anlatımı sade...ve sorular gayet pekiştirmeli ve daha güzeli testlerimin sonucu güzel hep :) :)

ne uzun anlatmışım yaaa çalışmak bana yaramadı:-):-)

sen neler yapıyorsun betülüm :)
Canım kolay gelsin bende vatandaşlık çalıştım , gecede türkçe akşam yazamadım çünkü dün çalışamadım kusura bakma...o_O

Canım kolay gelsin bende vatandaşlık çalıştım , gecede türkçe akşam yazamadım çünkü dün çalışamadım kusura bakma...o_O

estg canım yaa ne kusuru dün bende çalışamadım yaa ama bugün iyiyim :)
türkçeye bugün başladım yarın bitirmek istiyorum tabi nasip...

ben dersleri karışık yapamıyorum önce b kitap bitcek sonra digeri bi ondan bi ondan yaptım mı içim rahat etmiyor yaa...

kısa bi zaman sonra memlekete gdicem çalışmak için çok az vaktim var ne yapsam kardır yani.....

Allah yardımcımız olsun hepimizin:KK36:

estg canım yaa ne kusuru dün bende çalışamadım yaa ama bugün iyiyim :)
türkçeye bugün başladım yarın bitirmek istiyorum tabi nasip...

ben dersleri karışık yapamıyorum önce b kitap bitcek sonra digeri bi ondan bi ondan yaptım mı içim rahat etmiyor yaa...

kısa bi zaman sonra memlekete gdicem çalışmak için çok az vaktim var ne yapsam kardır yani.....

Allah yardımcımız olsun hepimizin:KK36:
Amin canım iyi çalışıyorsun kız maşaALLAH...

Back