How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2014 kpss son dk hazırlananlar hep beraber son dk hazırlanalım mı?

kimse bakmıyor galiba buraya artık
Ben bakıyorumda 2 gündür siteye girmeye uğraşıyorum... Nerdeyse yeni üyelik alacaktım yani.
Site yenilenince benim şifreyi tanımlamadı nedense çok kızgınım anca şifre sıfırladım falan onlarla uğraştım...

ben de varımm.. Haziranın ortasında çalışmaya başladım.. ihtiyaç yayınlarının setini aldım türkçe vatandaşlık cografyayı bitirdim tarihi yarıladım mat. geometri duruyo hala.. Geometriden hiç anlamam zaten ama matematikten umudum var biraz.. tarih bitsin mat.e başlıcam.. Çok zorlanıyorum ama çook...

Ben bakıyorumda 2 gündür siteye girmeye uğraşıyorum... Nerdeyse yeni üyelik alacaktım yani.
Site yenilenince benim şifreyi tanımlamadı nedense çok kızgınım anca şifre sıfırladım falan onlarla uğraştım...
Anladım geçmiş olsun,bende girip bakiyorum kimse yok Delirdim mat sorusu çözebilir misiniz :)

ben de varımm.. Haziranın ortasında çalışmaya başladım.. ihtiyaç yayınlarının setini aldım türkçe vatandaşlık cografyayı bitirdim tarihi yarıladım mat. geometri duruyo hala.. Geometriden hiç anlamam zaten ama matematikten umudum var biraz.. tarih bitsin mat.e başlıcam.. Çok zorlanıyorum ama çook...
Valla bende yetiştirme derdindeyim,kolay gelsin

Eyvah vatandaşlık hiç demeyin bana okudum hiçbirşey anlamadım bende sadece matematik var yoksa sıfır çekerim vallahi :p:confused::confused:
Ahhh o matematik bende de olsa ALLAH'ın izniyle yapardım bir şeyler , vatandaşlığı soru çözerek çalışmanızı sorudan sonra da konu okumanızı tavsiye ederim daha kalıcı oluyor bende :KK39:

Ahhh o matematik bende de olsa ALLAH'ın izniyle yapardım bir şeyler , vatandaşlığı soru çözerek çalışmanızı sorudan sonra da konu okumanızı tavsiye ederim daha kalıcı oluyor bende :KK39:
Denerim ama en ufak bir bilgim yok hiç ders felan görmedim,sadece matematik çözsem ah tarihle batiriyorum netlerimi ben bende bir işe yaramıyor o_O

Back