- 14 Mayıs 2012
- 3.342
- 3.030
- 448
Bende tarih konu anlatimini bitirmeye ardından eski konulardan soru çözmeye gidiyorum :13::13::13:
Hadi ALLAH Kolaylık versin akşam brdan haberleşelim gene nasipse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende tarih konu anlatimini bitirmeye ardından eski konulardan soru çözmeye gidiyorum :13::13::13:
Hadi ALLAH Kolaylık versin akşam brdan haberleşelim gene nasipse
Peki,sağolun size de Allah kolaylık versin
Ben bakıyorumda 2 gündür siteye girmeye uğraşıyorum... Nerdeyse yeni üyelik alacaktım yani.kimse bakmıyor galiba buraya artık
Anladım geçmiş olsun,bende girip bakiyorum kimse yok Delirdim mat sorusu çözebilir misiniz :)Ben bakıyorumda 2 gündür siteye girmeye uğraşıyorum... Nerdeyse yeni üyelik alacaktım yani.
Site yenilenince benim şifreyi tanımlamadı nedense çok kızgınım anca şifre sıfırladım falan onlarla uğraştım...
Valla bende yetiştirme derdindeyim,kolay gelsinben de varımm.. Haziranın ortasında çalışmaya başladım.. ihtiyaç yayınlarının setini aldım türkçe vatandaşlık cografyayı bitirdim tarihi yarıladım mat. geometri duruyo hala.. Geometriden hiç anlamam zaten ama matematikten umudum var biraz.. tarih bitsin mat.e başlıcam.. Çok zorlanıyorum ama çook...
Matematiğim iyi değil ki bende çözümlü soru bankasından çalışıyorumAnladım geçmiş olsun,bende girip bakiyorum kimse yok Delirdim mat sorusu çözebilir misiniz :)
Peki zaten foto atılmıyor henüz siteye yenilendiği için yada bende olmadı bilemiyorumMatematiğim iyi değil ki bende çözümlü soru bankasından çalışıyorum
Şimdi matematik mi çalışıyorsun bende coğrafya soru çözümü yapıyorumPeki zaten foto atılmıyor henüz siteye yenilendiği için yada bende olmadı bilemiyorum
Evet çünkü yeniden basladigim için yetişmez korkusu varŞimdi matematik mi çalışıyorsun bende coğrafya soru çözümü yapıyorum
Telaş yapma ALLAH'ın izniyle sakin olursak yetişirz inşaALLAH bende vatandaşlığa başlayacağım şimdi...Evet çünkü yeniden basladigim için yetişmez korkusu var
Eyvah vatandaşlık hiç demeyin bana okudum hiçbirşey anlamadım bende sadece matematik var yoksa sıfır çekerim vallahiTelaş yapma ALLAH'ın izniyle sakin olursak yetişirz inşaALLAH bende vatandaşlığa başlayacağım şimdi...
Ahhh o matematik bende de olsa ALLAH'ın izniyle yapardım bir şeyler , vatandaşlığı soru çözerek çalışmanızı sorudan sonra da konu okumanızı tavsiye ederim daha kalıcı oluyor bendeEyvah vatandaşlık hiç demeyin bana okudum hiçbirşey anlamadım bende sadece matematik var yoksa sıfır çekerim vallahi
Denerim ama en ufak bir bilgim yok hiç ders felan görmedim,sadece matematik çözsem ah tarihle batiriyorum netlerimi ben bende bir işe yaramıyorAhhh o matematik bende de olsa ALLAH'ın izniyle yapardım bir şeyler , vatandaşlığı soru çözerek çalışmanızı sorudan sonra da konu okumanızı tavsiye ederim daha kalıcı oluyor bende
Denerim ama en ufak bir bilgim yok hiç ders felan görmedim,sadece matematik çözsem ah tarihle batiriyorum netlerimi ben bende bir işe yaramıyor
Nankör ders bir gün tekrar etmeseen uçup gidiyorCanım Tarih benimde sıkıntı
Evet canım ya ben derse başlayayım daha vatandaşlığa başlayamadımNankör ders bir gün tekrar etmeseen uçup gidiyor