Kolay gelsinEvet canım ya ben derse başlayayım daha vatandaşlığa başlayamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsinEvet canım ya ben derse başlayayım daha vatandaşlığa başlayamadım
ALLAH razı olsun canım sana da kolay gelsinKolay gelsin
Teşekkürler sizden de Allah razı olsunALLAH razı olsun canım sana da kolay gelsin
Buraya AY_60 ve benden başka kimse uğrmıyor artık
Canımmm ALLAH yardımcın olsunBen dogru dürüst çalışamıyrum betülcüm
Kitabı elime aldım ama tempoya giremedim bi türlü maalesef
şu haftasonunu da atlatmam lazım bu yaz benim cidden yogun geçiyo...
aslında sınav benim için çok çok önemli kendimi toparlamalıyım
amiinn cümlemizin :)Canımmm ALLAH yardımcın olsun
Nerelerdesin sen görünmüyorsun?amiinn cümlemizin :)
Nerelerdesin sen görünmüyorsun?
Yatılı misafirler uzun süreli olunca rahatsızlık verebiliyorlar Bizimde bir kaç gündür yatılı misafirlerimiz var üstelik habersiz geldiler En kızdığım olaydırbetül taaaa bi zaman demştim ya yatılı misafirim var diye işte onlarla ilgileniyorum yaa
yarın yolcu edicez inşallah salı günü sıkı bi ev temizligi carsamba kitaplara yumulma yapıcam resmen :)
bugünleri telafi edip 15 günlük yogun tempoya girmem lazım
tabi bu arada kayınvalidem ve kaynımlarda kalmaya gelebilir inşallah sınavdan vazgecmek zorunda kalmam bu gidişleeee
sen nasılsın neler yapıyorsun?
rabbim gani gani zihin açıklıgı versin sana ve çalışan herkeseeeee
Yatılı misafirler uzun süreli olunca rahatsızlık verebiliyorlar Bizimde bir kaç gündür yatılı misafirlerimiz var üstelik habersiz geldiler En kızdığım olaydır
Seni anlayabiliyrum ve benimde çalışmalarım aksadı yani
ALLAH yar ve yardımcın olsun inşaALLAH , seni de özledim arada unutma beniiiii
Amin canım cümlemiz hayırlısıyla atanırız inşaALLAH....(amin...)
Ayy Uhibbukem bende seni çok özledİm... ALLAH yar ve yardımcın olsun inşaALLAH...(amin...)evet uzun sürünce misafirlik ister istemez evde bi düzen degişikligi oluyo bu da işin zor yani maalesef...
bende özledim seni yaa bi doy doya muhabbet edemiyoruz güya taaa ne zaman aldıgım modüler setin türkçe kitabını aldım elime aldıgımla kaldım
dua et bana bi an önce derslere başlıyım
86.145 ile meb e atandım ilçe milli eğitimde memurum. sıralamam 3.700 dü geçen sene temmuzda atandım.
çok mu az kaldı ne ne zaman geçti bu süre hemen böyle mideme ağrılar giriyo yavaştann bitirmem gereken bisürü kitap test vs var ben hepsini bitirmek istiyodum çoğunun kapağını bile açamıcam sanırım
senin bölüm ne canım ? önlisanstan mı giriceksinAynı durumdayım, eksıgım cok.
Benım de basıma agrılar gırıyor.
senin bölüm ne canım ? önlisanstan mı giriceksin
canım istedikten sonra olmayacak şey değil cidden ve az ağlamadım anlamıyorum diye. ama sınav günü inanılmaz rahattım eğer kısmetimde varsa olur dedim çok şükür rabbime nasip etti. inşallahh gönlüne göre hayırlısıyla kısmet olur sanadaevli ve çocuklu olarak sadece akşamları 2 ay çalışarak 3001 den atanmak vay anasını sayın seyirciler ıslık çalmak istiyorum şu an kendimi gerizekalı gibi hissettim cidden Hayırlı olsun arkadaşım umarım bir gün bana da nasip olur