• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 kpss son dk hazırlananlar hep beraber son dk hazırlanalım mı?

Arkadaşlar merhaba bende hazırlanıyorum sözelde sıkıntı yok ama matematik berbat en az 10 tane doğru yapsam yeticek.Sayısalım kötü olduğu için geometriye hiç bakmayı düşünmüyorum.Sözele ağırlık vereceğim.Bu arada türkçede de mantık falan var.Ordan soru gelir mi sizce?Bir de bende 0 dan başlayanlara aktif matematik kitabi var.Ama dediğim gibi mat çok kötü yeni bir kitap mı alsam bundan mı çalışsam daha da basit anlatan varsa öneri de bulunabilir misiniz?

kızlar merhaba bende yaklaşık kasımdan beri çalışıyorum aynı zamanda özel bi bankada çalışıyorum hem kpss hem iş anlayacağınız :( matematik kötü tabi 2012 den 80,267 aldım ama yetmedi atanmama :( bölümüm muhasebe işten akşam gelip çalışmaya çalışıyorum ama işte bilmiyorum nasıl olacak korkuyorum Allah yardımcımız olsun kızlar

Buraya AY_60 ve benden başka kimse uğrmıyor artık :KK51:

Ben dogru dürüst çalışamıyrum betülcüm:(
Kitabı elime aldım ama tempoya giremedim bi türlü maalesef :(
şu haftasonunu da atlatmam lazım bu yaz benim cidden yogun geçiyo...

aslında sınav benim için çok çok önemli kendimi toparlamalıyım :(

Ben dogru dürüst çalışamıyrum betülcüm:(
Kitabı elime aldım ama tempoya giremedim bi türlü maalesef :(
şu haftasonunu da atlatmam lazım bu yaz benim cidden yogun geçiyo...

aslında sınav benim için çok çok önemli kendimi toparlamalıyım :(
Canımmm ALLAH yardımcın olsun :KK15:

Nerelerdesin sen görünmüyorsun? :KK12:

betül taaaa bi zaman demştim ya yatılı misafirim var diye işte onlarla ilgileniyorum yaa
yarın yolcu edicez inşallah salı günü sıkı bi ev temizligi carsamba kitaplara yumulma yapıcam resmen :)
bugünleri telafi edip 15 günlük yogun tempoya girmem lazım :(

tabi bu arada kayınvalidem ve kaynımlarda kalmaya gelebilir inşallah sınavdan vazgecmek zorunda kalmam bu gidişleeee:KK57:

sen nasılsın neler yapıyorsun?
rabbim gani gani zihin açıklıgı versin sana ve çalışan herkeseeeee:KK36::KK36:

betül taaaa bi zaman demştim ya yatılı misafirim var diye işte onlarla ilgileniyorum yaa
yarın yolcu edicez inşallah salı günü sıkı bi ev temizligi carsamba kitaplara yumulma yapıcam resmen :)
bugünleri telafi edip 15 günlük yogun tempoya girmem lazım :KK43:

tabi bu arada kayınvalidem ve kaynımlarda kalmaya gelebilir inşallah sınavdan vazgecmek zorunda kalmam bu gidişleeee:KK57:

sen nasılsın neler yapıyorsun?
rabbim gani gani zihin açıklıgı versin sana ve çalışan herkeseeeee:KK36::KK36:
Yatılı misafirler uzun süreli olunca rahatsızlık verebiliyorlar :KK43: Bizimde bir kaç gündür yatılı misafirlerimiz var üstelik habersiz geldiler :KK20: En kızdığım olaydır :KK12:

Seni anlayabiliyrum ve benimde çalışmalarım aksadı yani :KK34:
ALLAH yar ve yardımcın olsun inşaALLAH , seni de özledim arada unutma beniiiii :KK20::KK20::KK20:
Amin canım cümlemiz hayırlısıyla atanırız inşaALLAH....(amin...) :KK68::KK68::KK68::KK68:

Yatılı misafirler uzun süreli olunca rahatsızlık verebiliyorlar :KK43: Bizimde bir kaç gündür yatılı misafirlerimiz var üstelik habersiz geldiler :KK20: En kızdığım olaydır :KK12:

Seni anlayabiliyrum ve benimde çalışmalarım aksadı yani :KK34:
ALLAH yar ve yardımcın olsun inşaALLAH , seni de özledim arada unutma beniiiii :KK20::KK20::KK20:
Amin canım cümlemiz hayırlısıyla atanırız inşaALLAH....(amin...) :KK68::KK68::KK68::KK68:

evet uzun sürünce misafirlik ister istemez evde bi düzen degişikligi oluyo bu da işin zor yani maalesef...

bende özledim seni yaa bi doy doya muhabbet edemiyoruz güya taaa ne zaman aldıgım modüler setin türkçe kitabını aldım elime aldıgımla kaldım :(
dua et bana bi an önce derslere başlıyım :(

evet uzun sürünce misafirlik ister istemez evde bi düzen degişikligi oluyo bu da işin zor yani maalesef...

bende özledim seni yaa bi doy doya muhabbet edemiyoruz güya taaa ne zaman aldıgım modüler setin türkçe kitabını aldım elime aldıgımla kaldım :KK43:
dua et bana bi an önce derslere başlıyım :KK43:
Ayy Uhibbukem bende seni çok özledİm... ALLAH yar ve yardımcın olsun inşaALLAH...(amin...) :KK68:

86.145 ile meb e atandım ilçe milli eğitimde memurum. sıralamam 3.700 dü geçen sene temmuzda atandım.

evli ve çocuklu olarak sadece akşamları 2 ay çalışarak 3001 den atanmak vay anasını sayın seyirciler ıslık çalmak istiyorum şu an kendimi gerizekalı gibi hissettim cidden :( Hayırlı olsun arkadaşım umarım bir gün bana da nasip olur

çok mu az kaldı ne :KK43: ne zaman geçti bu süre hemen böyle mideme ağrılar giriyo yavaştann :KK17: bitirmem gereken bisürü kitap test vs var ben hepsini bitirmek istiyodum çoğunun kapağını bile açamıcam sanırım :KK43:

evli ve çocuklu olarak sadece akşamları 2 ay çalışarak 3001 den atanmak vay anasını sayın seyirciler ıslık çalmak istiyorum şu an kendimi gerizekalı gibi hissettim cidden :KK43: Hayırlı olsun arkadaşım umarım bir gün bana da nasip olur
canım istedikten sonra olmayacak şey değil cidden ve az ağlamadım anlamıyorum diye. ama sınav günü inanılmaz rahattım eğer kısmetimde varsa olur dedim çok şükür rabbime nasip etti. inşallahh gönlüne göre hayırlısıyla kısmet olur sanada

Back