Haklisn cnm ben de hergun herdersten 50 soru cozmeye gayret edyrm toplam 250 faln olyr.dedgn gbi vakit yaklalasiyorCanım bence günlük 150-200 sorunun altına düşmemeliyiz. Zamanımız daraldı çünkü.
andROME604626 .!.:Kızlar ya hafta sonu dershane denemesine girmiştim. 87 aldım, kötü bir puan değil şu an için ama GY'de inanılmaz hatalar yapmışım.İlk defa 50 netin altına düştüm. Ama GK de gelişme var 41 net yapmışım. GY deki o aptal hataları, dikkatsizlikleri yapmamış olsaydım 90 puanın üstüne çıkıyormuşum. Neyse gaza geldim bir sonraki denemede 90ı göreceğim.
[sıze=3]ben de gelicem yakında
Benide alın aranıza
Ama o dersler o konular
Herkese allah kolaylıklar versin[/sıze]
Mrb kizlar ben de evde calisiyorum ve motivasyona ihtiyacim var
canım linkleri atar mısın bana da?:26:Kızlar internette dershanelerin Türkiye geneli denemeleri var, indirip çözün bence zaman tutarak. Sadece ders çalışmak olmaz, süreyi iyi kullanmak da önemli. Bulamazsanız özel mesajla link atarım.
Hoşgeldiniz kızlar.
Kızlar ya hafta sonu dershane denemesine girmiştim. 87 aldım, kötü bir puan değil şu an için ama GY'de inanılmaz hatalar yapmışım.İlk defa 50 netin altına düştüm. Ama GK de gelişme var 41 net yapmışım. GY deki o aptal hataları, dikkatsizlikleri yapmamış olsaydım 90 puanın üstüne çıkıyormuşum. Neyse gaza geldim bir sonraki denemede 90ı göreceğim.
ben çözüyorum canım bitirdiğim konuları.Egitim bikimleri cozen var miiiiiii
ben çözüyorum canım bitirdiğim konuları.
Gk gy le birlikte mi cozuyorsun ayri bir gun mu ayiriyorsun nasil calisiyorsun
gayet güzel canım . inş faydalı olur senin için. başarılar. ii geceler :)Kızlar iyi gecelerRaporumu vereyim , Türkçe yazım kuralları bitti 85 soru , Geometri ikizkenar üçgen bitti , Tarihten de 129 soru çözdüm. Matematik çözecektim ama baya geç olmuş artık yarına inş. Bugünlük bu kadarcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?