canım gk e yeni başladım zaten toplamda 4 konu çalıştım. o 10 tane de sanırsam ordan geldiği için yapabildim inşallah daha da iyi olacak canım çalıştıkca. atanmayı çok istiyorum
Heaaa ozaman tamam sorun yok canım Benimde matematik öyle ilerleyemiyorum diğerlerini bitirmekten bir de zaten matematiğim çok kötü fena denemelerde 10 net yapabiliyorum geri kalan boş zaten şimdilik. Ama yeneceğimmmm
Bu arada kızlar Tarihte Cumhuriyet Dönemine başladım bugün. . . İnkılaplara geldim ki saat geç olmuş kafam almıyor artık bıraktım :) Bugün aylık çözdüğüm denemelerimden birini daha çözdüm. 63 net çıktı çıka çıka . Türkçemde sorun yoktu , matematik içler acısı , tarih gelebildiğim yere kadar güzel çıktı ama kaçırdığım çok ufak ayrıntılardan 2 soru boşu boşuna gitmiş , coğrafyada sorun yok , vatandaşlık son konularım eksik olduğu için hatalarım var tabi bir de güncellerden kısaca durum bu. Ve hemen hemen aldığım puan 70'e tekabül etti bu puanla hayatta da atanamam Konuları bitirip tekrara geeyim denemelerimi, paylaşmaya devam edeceğim ibret olsun herkese