- Konu Sahibi Safransari
-
- #1.981
Kizlar nasilsiniz denemem polisesi edaasya ve devrim ??
Bizim dogu gorevimiz geldi siirt 'e gidiyoruz.
Nasil bir yer hic bilgim yok islerim daha da yogunlasti.calisamadigim icin pek giremiyorum artik daha cok calismaya basladim.
Hepimize kolay gelsin
İyi calismalar...
Kizlar nasilsiniz denemem polisesi edaasya ve devrim ??
Bizim dogu gorevimiz geldi siirt 'e gidiyoruz.
Nasil bir yer hic bilgim yok islerim daha da yogunlasti.calisamadigim icin pek giremiyorum artik daha cok calismaya basladim.
Hepimize kolay gelsin
İyi calismalar...
hoşgeldin, nerelerdeydin uzun süredir yoksun.
sınava az kaldı taşınma olayı çok vaktini alır. sınava kadar gitmesen ailende kalsan olur mu ? çalışırsın. taşınıyorum desen nerden baksan en az 2 haftan gidecek toplan git yerleş derken...
bende ev değiştircem ama gözüm kesmiyor hiç vakit çok az kaldı
hoşgeldin, nerelerdeydin uzun süredir yoksun.
sınava az kaldı taşınma olayı çok vaktini alır. sınava kadar gitmesen ailende kalsan olur mu ? çalışırsın. taşınıyorum desen nerden baksan en az 2 haftan gidecek toplan git yerleş derken...
bende ev değiştircem ama gözüm kesmiyor hiç vakit çok az kaldı
tesekkur ederız zeycanm sen nasılsın hayırlı olsun şarkınız kaç yıllıkmış siirt bızde seneye gıdıcez şark'a hayırlısı olsn ınsallah en yakın arkadaslarımızda kars'a gidiyorlar üzülüyor insan ya
zeycanım merhaba ben iyiyim çok şükür çalışmaya devam doğu görevini benim durum belli olmadığı için istemedik biz size de hayırlı olsun Allah kolaylık versin hayırlı olsun umarım hemen alışırsınız inş kolay gelsin
Devrim bende soma ya o kadar çok üzüldüm ki, hala her olayla ilgili haber okuduğumda bigazim düğümleniyor
Orada her bekleyenin yerine kendimi koydum.
Rabbim ailelerine sabır versin.
Zeycanim eşin ilk tercihe siirt yazdığına göre mutlaka bir bildiği vardır, eminim gidenler memnundurki oda ona gore ilk tercihini yazdı. Inşallah güzel olur herşey
Bizde 6 gündür memleketteyiz bir annemler bir kaynanamlar derken 20 test cozebildim sadece. Bugün mersin e yazlığına geçiyoruz 3-4 günlüğüne. Umarım orada daha çok cozebilirim. Oradan urfa gaziantepi gezip eve donecegiz. Sanırım haftaya bugün evde oluruz
Eve geçtikten sonra inşallah sıkı bir çalışma içerisine girecegim
Herkese kolay gelsin.
Tesekkur ederim canim bende iyiyim derslerle mesgulum tasinma isi cikti simdi de daha da yogunum.gelip size haber vermek istedim.
Merkez mi ilce mi belli degil canim merke olursa 3 yil oradayiz.
İstanbulu cok ozluyceeemm ve ariycam bu yasami orda nasil bir yer ama hic bilgim yok bilenleriniz var mi ??
Cevremizdeki tum polis memurlari gidiyor nerdeyse..ben de uzuluyorum ama hayirlisi olsun insallah
ben de hala atlatabilmiş değilim. haberleri izleyince dağılıyorum.Devrim bende soma ya o kadar çok üzüldüm ki, hala her olayla ilgili haber okuduğumda bigazim düğümleniyor
Orada her bekleyenin yerine kendimi koydum.
Rabbim ailelerine sabır versin.
Zeycanim eşin ilk tercihe siirt yazdığına göre mutlaka bir bildiği vardır, eminim gidenler memnundurki oda ona gore ilk tercihini yazdı. Inşallah güzel olur herşey
Bizde 6 gündür memleketteyiz bir annemler bir kaynanamlar derken 20 test cozebildim sadece. Bugün mersin e yazlığına geçiyoruz 3-4 günlüğüne. Umarım orada daha çok cozebilirim. Oradan urfa gaziantepi gezip eve donecegiz. Sanırım haftaya bugün evde oluruz
Eve geçtikten sonra inşallah sıkı bir çalışma içerisine girecegim
Herkese kolay gelsin.
taşınmak zor... kolay gelsin şimdiden. araya soru filan sıkıştırmaya çalış o zaman:26: çok kopma derslerden.Hos bulduk canim
Mecburen gidicez benim ailem 16 saatlik uzakta biz istanbuldayiz.esimi birakip ders calisamam icim hic rahat etmez.elimden geleni yapiyorum eylule de cok kalmadi.vakit su gibi akip geciyor.
Nasil tasinacagimi da hic bilmiyorum
aa denizli ha :) güzel memleketim , çoktandır gitmedim denizliyezeycan eşimde polis ve bi çok doğu ilini gördü.rahatmış siirt hatta biz denizlideyiz.ve onların şubedende giden var siirte.hayırlı olsun canım.
canın istemese de otur calış bir süre sonra kendiliğinden motive olursun, bir şeyler öğrendikçe seversin dersleriKizlar motive olamıyorum ne yapmak gerekir???
Kizlar motive olamıyorum ne yapmak gerekir???
Kızlar bende ders calisamiyorum
Tatilde tahmin ettiğim gibi ders calisamadim
Cumartesi yada pazara evde olacağız inşallah.
O zaman sıkı bir kamp yapacagim
o bahaneHerkes aynı dertten muzdarip kesin bahar çarptı bizi o zaman :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?