- Konu Sahibi Safransari
-
- #2.001
Kızlar size çağdaş sorularını göndermek istedim yapamadım hocamız tüm çıkmış soruları derlemiş bana yapmam gerekenleri yazarmısınız bu eklentilerden yapamadım dosyayı kabul etmedi
olmadı beceremedim hepsi gelmedi 300 küsür ve cevapları olması lazım yaptım olmadı
67 tane olsun napalım :) teşekkürler tekrardanolmuyor kızlar kusura bakmayın yapamadım
gunaydn bende ders çalışırken dıkkatm cok dagılıyor bu son zamanlarda neden böyle oldukı :S
havalar ısındı ya ondandır. ortalık cıvıl cıvıl... ama bu son aylar çok önemli bizim için. soru çözmeye çalış az da olsa
pire için yorgan yakma :)buyuk ıhtımal ondan bırde bızım bölumden alan bıkaç kurum merkezı atamadan çıktı benım en çok ıstedgm afad dı o merkezı atamadan cıktı mülakatlı oldu ondan da keyfım kaçtı açıkçası
pire için yorgan yakma :)
başka kuruma atanırsın. sonra tekrar çalışarak mülakatlara katılırsın
inşalah canım.. Gönlüne göre olsun herşey. bende mta yada enerji ve tabii kaynaklar bakanlığı istiyorum. puanları yüksek baya ama elimden geleni yapıyorum.Atanabilicegm bölüm bi iski kaldi canm birde dsi bnlara atanirsam şantiye de calismak zorunda kalicam onuda yapabilirmiyim bilmiyormki ins bi o gün gelsnde smdi yuksek puan almaya calisiyorm umarm alirimda gönlüm afad istiyor hep oof of
inşalah canım.. Gönlüne göre olsun herşey. bende mta yada enerji ve tabii kaynaklar bakanlığı istiyorum. puanları yüksek baya ama elimden geleni yapıyorum.
aminn inşallah atanırız allah yardmcımız olsun
aminn inşallah atanırız allah yardmcımız olsun
Sistemin ne olacağı hiç belli olmuyor. Biz elimizden geleni yapalım da gerisi kismet artıkinşallah canım
haklısın canımSistemin ne olacağı hiç belli olmuyor. Biz elimizden geleni yapalım da gerisi kismet artık
Canım ders calisamiyorum onun haricinde güzel gidiyor. Bu iki hafta tatil oldu bana bayahaklısın canımtatil nasıl gidiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?