Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elifcim ve jooker çok teşekkür ederim ikinizede
Ben daha hiç ders çalışmadımm
Ailecek dışarı çıktık çay falan içtik kıyafet baktım ben yine beğenemeden geldiimm Ne olcak benim bu halim yaa
kızlar nerelerdesiniz bakalım....
benım hastane işlerim vardı bugün.....
akşama da kardeşim gidiyor.
Merhaba canim, ben kitap siparişlerimi verdim, hatta isyerinden bi arkadasa da söyledim oda verdi onu da gaza getirdim calismasi icin gelir gelmez baslayacagim, ama gelimdekilerden karisik cozeyim konu konu ilerlemek icin kitaplari bekleyeceğim
bu test kitaplarını nasıl indiyorduk kızlar tarih test kitabı indirmek istiyordumda :26::26:
benim de nasıl tarih çalışasım var ama gelişim psikolojisine bakıyorum sözel olarak tarih çalışırsam sıkılırım diye korkuyorum gelişim psikolojisi de bitmek bilmedi konular pek uzunKızlar bugün iftara misafir var oturamadım daha dersin başına
Kaç saattir sarma sarıyooz Yemesi 10 dk sürücek çok fena
Çalışan arkadaşlar iyi çalışmalaarrr
Akşama tarihin ilk 2 konusu biticek benim
benim de nasıl tarih çalışasım var ama gelişim psikolojisine bakıyorum sözel olarak tarih çalışırsam sıkılırım diye korkuyorum gelişim psikolojisi de bitmek bilmedi konular pek uzun
Canım biliyorum o dersi geçen dönem bizde vardı Ahlak gelişimi onun evreleri gelenek öncesi sonrası bilmem ne bilişsel gelişim falaan aklımda kalmış azcıık Bide bizim hocanın freud takıntısı vardı Hiç bana göre değil sevmiyorum Allah yardımcın olsuun
Saol canım bizimki de takıntılıydı ona bi de göreli 2 sene oldu benim pek de bişey hatırlamıyorum ama bitircem inş:)
Oyle canim gecen gun kitap alacaktim annem aldirtmadi evdekileri bitir oyle al dedi gecen seneki kitaplarimida aradik bulamadik konu anlatimlilari bulduk testleri atmisiz demekki dedi annem bende alana kadar bole yapim diyodumvalla cnm ben netten hıc kıtap ındırmedım ekrana bakmak gözu yoruyor dıye.
ama normal ındırıyorsun dosya ındırır gıbı...
herkese merhaba kızlar iki gündür giremedim. hafta sonu yoğum geçti evde de durmadık iftar çocuk derken vaktim olmadı size bakıp yazamadım. neyse ama geceleri ders çalışmaya devam ettim. SAYI SİSTEMLERİ, DOĞAL SAYILARDA BÖLME, BÖLÜNEBİLME konularını bitirdim. kayıt için yarın dershaneye gideceğim. hepinize iyi çalışmalar ben yokken neler olmuş bakamaya gidiyorum
merhaba kızlar, kpss b de puan hesaplanması için dil sınavına girmek artık şart mı? ayrıca kpds kaldırıldı sadece dil sınavı olarak artık yds var diye biliyorum öyle mi? bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim...
Merhaba arkadaşlar . Bende aranıza katıldım
İlk defa kpss ye gireceğim ve ilk hazırlanmam. 2 gün önce başladım çalışmaya. 2014 kitapları olmadığı için , 2012 kitaplarıyla ve matematikle başladım. Fakat müfredatta artık matematik ALES tarzı mantık soruları çıkacakmış. Yeni kitaplar çıkana kadar , eski kitaplarla temelimi oturtmaya çalışıyorum ..