Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cornella temel kvramlar sayı sis bölme bölünebilme konuları bitti ..çok yavaş ilerliyorum akşama kadar evde boş boş oturuyorum bi konuyu ancak bitiriyorum..
kızlar merhaba... çarpanlara ayırmadan sorularım vardı da acaba bakabilir misiniz ?
pc ye resim atma imkanım yok o yüzden siteye attım... iki linkte de sorularım var, 3 tane
Sketch Toy: Draw sketches and share replays with friends!
kızlar merhaba... çarpanlara ayırmadan sorularım vardı da acaba bakabilir misiniz ?
pc ye resim atma imkanım yok o yüzden siteye attım... iki linkte de sorularım var, 3 tane
http://www.sketchtoy.com/46643385
Ben de tatile gidicem canım o yüzden matematik bitsin diye uğraşıyorum bi de ben konu anlatımıyla pek uğraşmadığımdan çabuk ilerliyo:)Elifcim ne güzel ilerlemişsin
Ben ara verdim biraaz Kafamı toplamam lazumm
Cnm ilk sorunu çözdüm diğerlerinede bakıyorum umarım anlaşılır çözmüşümdür :)
iğrenç yazdım farkındayım umarım anlarsın canım 3.soru
ve 2.soru
Elifcim ne güzel ilerlemişsin
Ben ara verdim biraaz Kafamı toplamam lazumm
Ben de tatile gidicem canım o yüzden matematik bitsin diye uğraşıyorum bi de ben konu anlatımıyla pek uğraşmadığımdan çabuk ilerliyo:)
verdiğin ara çok uzamasın büşra çünkü çalışmaların güzel gidiyodu
büşracım çoook teşekkürler cnm gayet anlaşılırdı, anladım ki ben
elifcim çoook teşekkürler bu arada yazın iğrenç değilmiş ki, bu sitede anca bu kadar oluyo zaten
soruları görememişim resmen, demek ki bu konudan biraz daha fazla soru çözmeliyim
maşallah canım kalan konularını bitirdikten sonra tatil dönüşünde de mantık problemlerine çalışırsın olur biter
merhaba kızlar; hele şükür bugün gidip kursa kaydımı yaptırdım. eylülün ikinci haftası başlıyormuş. 3 tane deneme kitabı 25 tane de deneme sınavı verdiler 2013 hepsi ama olsun aldım seve seve çözerim diye bir de çıkmışken x yayıncılığın matematik kpss defterini aldım o da 2013 ondan da yararlanırım dedim. şimdi çalışmaya ara verdim size bakmak istedim. cornella bitirdiğim konuları yazıyorum ASAL SAYILAR/ FAKTÖRİYEL- OBEB/OKEK listeyi açtığında eklersen sevinirim. herkese iyi geceler ders çalışanlara kolay gelsin..
cornella temel kvramlar sayı sis bölme bölünebilme konuları bitti ..çok yavaş ilerliyorum akşama kadar evde boş boş oturuyorum bi konuyu ancak bitiriyorum..
merhaba kızlar; hele şükür bugün gidip kursa kaydımı yaptırdım. eylülün ikinci haftası başlıyormuş. 3 tane deneme kitabı 25 tane de deneme sınavı verdiler 2013 hepsi ama olsun aldım seve seve çözerim diye bir de çıkmışken x yayıncılığın matematik kpss defterini aldım o da 2013 ondan da yararlanırım dedim. şimdi çalışmaya ara verdim size bakmak istedim. cornella bitirdiğim konuları yazıyorum ASAL SAYILAR/ FAKTÖRİYEL- OBEB/OKEK listeyi açtığında eklersen sevinirim. herkese iyi geceler ders çalışanlara kolay gelsin..
cornella merhaba,
bugünlerde temel kavramlar, doğal sayılarda çözümleme, asal çarpanlara ayırma, ebob-ekok, bölme ve bölünebilme, rasyonel sayılar, ondalık sayılar, sıralama konularını tamamladım. listede adımı görmek, motive olmak istiyorum :) teşekkürler.
Çalışkan kızlar,Günaydın ,Hayırlı Cumalar,ben bu topiği arada kaybediyorum,sizleri kaybetmek istemem çalışmamı motive ediyorsunuz