• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

cornella temel kvramlar sayı sis bölme bölünebilme konuları bitti ..çok yavaş ilerliyorum akşama kadar evde boş boş oturuyorum bi konuyu ancak bitiriyorum..

Son düzenleme:
bu arada tuğba ablacım problemler bitti benim eklersen sevinirim:21:
tablo ve grafik okuma tablo ve grafik problemleri ise o da bitti :1:

Son düzenleme:
Cnm ilk sorunu çözdüm diğerlerinede bakıyorum :16:umarım anlaşılır çözmüşümdür :)

Sketch Toy: Draw sketches and share replays with friends!

büşracım çoook teşekkürler cnm gayet anlaşılırdı, anladım ki ben :21: :16: :16:

elifcim çoook teşekkürler :16: :16:bu arada yazın iğrenç değilmiş ki, bu sitede anca bu kadar oluyo zaten :46:

soruları görememişim resmen, demek ki bu konudan biraz daha fazla soru çözmeliyim :6:

büşracım çoook teşekkürler cnm gayet anlaşılırdı, anladım ki ben :21: :16: :16:

elifcim çoook teşekkürler :16: :16:bu arada yazın iğrenç değilmiş ki, bu sitede anca bu kadar oluyo zaten :46:

soruları görememişim resmen, demek ki bu konudan biraz daha fazla soru çözmeliyim :6:

maşallah canım :nazar: kalan konularını bitirdikten sonra tatil dönüşünde de mantık problemlerine çalışırsın olur biter :46:

Saol canım brz zorlandım da yazarken kayıveriyo rakamlar:) aynen ben de dediğin gbi düşünüyorum artık matematikte diğer konulardan soru çözümüyle mantık gitmeyi düşünüyorum bakalım:)

merhaba kızlar; hele şükür bugün gidip kursa kaydımı yaptırdım. eylülün ikinci haftası başlıyormuş. 3 tane deneme kitabı 25 tane de deneme sınavı verdiler 2013 hepsi ama olsun aldım seve seve çözerim diye bir de çıkmışken x yayıncılığın matematik kpss defterini aldım o da 2013 ondan da yararlanırım dedim. şimdi çalışmaya ara verdim size bakmak istedim. cornella bitirdiğim konuları yazıyorum ASAL SAYILAR/ FAKTÖRİYEL- OBEB/OKEK listeyi açtığında eklersen sevinirim. herkese iyi geceler ders çalışanlara kolay gelsin..

merhaba kızlar; hele şükür bugün gidip kursa kaydımı yaptırdım. eylülün ikinci haftası başlıyormuş. 3 tane deneme kitabı 25 tane de deneme sınavı verdiler 2013 hepsi ama olsun aldım seve seve çözerim diye bir de çıkmışken x yayıncılığın matematik kpss defterini aldım o da 2013 ondan da yararlanırım dedim. şimdi çalışmaya ara verdim size bakmak istedim. cornella bitirdiğim konuları yazıyorum ASAL SAYILAR/ FAKTÖRİYEL- OBEB/OKEK listeyi açtığında eklersen sevinirim. herkese iyi geceler ders çalışanlara kolay gelsin..

Canım dershaneye kaça yazıldın, benım bulundugum yerde 1000-1200 arası.

cornella merhaba,
bugünlerde temel kavramlar, doğal sayılarda çözümleme, asal çarpanlara ayırma, ebob-ekok, bölme ve bölünebilme, rasyonel sayılar, ondalık sayılar, sıralama konularını tamamladım. listede adımı görmek, motive olmak istiyorum :) teşekkürler. :16:

Çalışkan kızlar,Günaydın ,Hayırlı Cumalar,:72:ben bu topiği arada kaybediyorum,sizleri kaybetmek istemem çalışmamı motive ediyorsunuz:23:

cornella temel kvramlar sayı sis bölme bölünebilme konuları bitti ..çok yavaş ilerliyorum akşama kadar evde boş boş oturuyorum bi konuyu ancak bitiriyorum..

cornella merhaba,
bugünlerde temel kavramlar, doğal sayılarda çözümleme, asal çarpanlara ayırma, ebob-ekok, bölme ve bölünebilme, rasyonel sayılar, ondalık sayılar, sıralama konularını tamamladım. listede adımı görmek, motive olmak istiyorum :) teşekkürler. :16:

:46::46::46::46::46::46::46::46:eklıyorumm hemen.....

Çalışkan kızlar,Günaydın ,Hayırlı Cumalar,:72:ben bu topiği arada kaybediyorum,sizleri kaybetmek istemem çalışmamı motive ediyorsunuz:23:

cnm bu sayfayı kaybetmemenın bır yolu var.şöyle;

sayfanın üstünde
Birinci okunmamış Mesajı göster
Seçenekler
Search Thread
Değerlendirme

yazıyor.burdan seçeneklere tıkla.bu konuya abone ol de.ordan abone ol......:34:

Back