- 31 Ağustos 2012
- 22.052
- 35.260
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sana bir sorum olacak,
Kpss sistemi değişti ama ben pek takip edemedim.
Ales tarzı sorular hangi ders ve konularda olacak?
Merhaba arkadaşlar . Bende aranıza katıldım
İlk defa kpss ye gireceğim ve ilk hazırlanmam. 2 gün önce başladım çalışmaya. 2014 kitapları olmadığı için , 2012 kitaplarıyla ve matematikle başladım. Fakat müfredatta artık matematik ALES tarzı mantık soruları çıkacakmış. Yeni kitaplar çıkana kadar , eski kitaplarla temelimi oturtmaya çalışıyorum ..
kpss de dilin de içine girdiği bir puan türünün hesaplanması için yds şart diye biliyorum, çünkü memurluk sınavında yapılan dil soruları kaldırılmıştı galiba. net bir bilgisi olan arkadaşımız varsa cevaplar.
hastane demişsin cnm geçmiş olsun önemli bişey yoktr umarım...
güle güle gitsin kardeşin
ben bir program indirdiydim pc ye, lanet olsun başka bir programla çakışmış ve nete giremedim bu yüzden. bugün yaptırdım da anca girebildim
ayrıca bugün daha başlamadım çalışmaya , inş birazdan dersin başına geçicem
çalışanlara kolay gelsin, yeni gelenler de hoş gelmişler
Ya bu a grubu b grubu ne ? ben hiç bilmiyorum biri bana bilgi verebilir mi?:26:
Coğrafya maden ve enerji kaynaklarını bitirdim. Eklemenı rica ediyorum
Oyle canim gecen gun kitap alacaktim annem aldirtmadi evdekileri bitir oyle al dedi gecen seneki kitaplarimida aradik bulamadik konu anlatimlilari bulduk testleri atmisiz demekki dedi annem bende alana kadar bole yapim diyodum
Nereye kayit yaptiriyosun canim
gözlerim hala cok yorgun uykum var.....ama uyuyamıyorum
dün gelemedım iftardan önce kardeşimle dısarı cıktık bıraz dolandık ordan da yemek yıyıp yolcu ettik....
bayagı da alışmıstım
neyse bahanem de kalmadıgına göre daha düzenli bir biçimde ders çalısabılırim ama.....amalarım var....
1 hafta sonra esımın arkadasları tatıle gelıyor sonra da bız Allahın ıznı ile tatıle cıkıyoruz
evlilik zor zanaat kızlar
daha iftar yemegı verılecek
neyse 1 gun bır gundur değil mi boşa gecırmemek lazım....
cornella benim bitirdiğim konuları da ekler misin bir ara SAYI SİSTEMLERİ, BÖLME- BÖLÜNEBİLME birde herkes adını ve yaşını yazmış bende yazayım adım buket yaşım 30 en büyük ben miyim acaba :)
Allah kavuştursun canım.
mrblar gerçekten böyle bi sayfanın olması çok iyi olmuş bende resim öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim şimdiden başlamayı düşünüorum çünkü malüm matematik bilgin yok denecek kadar az dier dersler içinde geçerli tam bi araştırma yapamadım daha nereden başlasam napsam die ama burası gerçkten iyi oldu sizinde önerilerinizi alarak başlıcam....
birde hani atama yapıldığında puan yazıo ya o minimum puan mı oluo yoksa max. mi?
Günaydın kızlaar Uyanalı yarım saat oldu daha
Tuğba ablacım geçmiş olsun umarım bişi çıkmaz Kardeşinlede Allah kavuştursuun
Bende istiyom tatill
Ben dün tarihin ilk konusunu çalışıp 8 test çözdüm 3 tane daha kaldı
2. konuya başlamayı düşünüyorum umarım başlayabilirim :18:
Biraz canım sıkkın bi kaç gündür istediğim gibi çalışamıyorum
Buket abla memnun oldum
merhaba hoş geldin bekleriz cnm aramıza.......
atama oldugunda her ıkı puan da yazar .....min ve max. iki puan türü de yazar.
sağol cnm
inşallah bir şey cıkmaz.....yarın sabah ilaçlı mr çekilecegım sen bilirsin
valla cnm tatıl dediğimiz de işte memlekete gıdecegız...
şöyle 10 yıldızlı bir otel olsa sıcacık ince kum taneleri olan kumsalı olan bi yer olsa.....hafif de ruzgar esse....her şey ayagıma gelse ben hiç kıpırdamasam yan gel osman yatsam
uzanmışım kumsala güneş damlar içine desem
neyse cıkalım hayallerden hoppppppp gercege dönelim
Evet abla biliyorum biraz Damardan kontrast madde verip öyle sokuyolar makineye :26: Allah yardımcın olsun
Ahh ahh öyle bi tatil olsa ne güzel olurr ama hava değişikliği bile iyi gelir insana
Bu yaz için çok hayallerim vardı ama staj işim olmayınca hepsi yattı hayırlısı :)
Cornella kitaplarim geldiii bi kutu
sağol cnm bakalım ne cıkacak
sen nerde okuyorsun büşra?
ayy ne güzel ya bı ben alamadım daha.seçemıyorum onca kıtap arasından hangısını alacagımı....
yenı kıtapların da geldı.ohhmiss artık yavastan başla......
her yerde min puan yazıo max. puanı bulamadım
her yerde min puan yazıo max. puanı bulamadım
cnm sen neye bakacaksın söyle bi......