• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Konu anlatim mi tek kitap tatlim:31:
Ama benim hic sifir kitabim yok ki bastan baslayabilecegim :44: suanda maddi olarak musait degilim kaynak alamam elimdekileri cozeyim diyordum ama bu durumda bastanda baslayamam:44:

evet cnm konu anlatımlı tek kitap.....

çogumuzun sıfır kıtabı yok benım de yok.....bu bastan baslamana engel değil......aç kıtabını konuna çalış...bak nette kitapseç diye bir sıteye gır orda kıtaplar cok fazla ındırımde.....

pegemnet dıye bır site de var orda 2-3 lıraya kadar dusen soru bankaları var.

topiğimizde alan var.heyaksi almıstı hem de 1 guns onra elıne ulasmıs kıtapları....2-3 lirayı her seye verıyoruz...dolmusa bınıyoruz 2 lıra zaten.....
linklerını bulayım bıraz bekle.....

http://www.pegem.net/kitabevi/urunler.aspx?id=673&Marka=1&p=1&Fiyat=0-14

bu lınkden 0-10 tl arası istedıgın kıtabı bulabılırsın.

durumun müsait olana kadar bu sekılde idare edebılırsın bence....

Son düzenleme:
Tuğba ablacım nasılsın :16:

Yaş problemlerini bitirdim bugün :21: 3 tane sorum var akşama ellerinizden öper :52:

Akşama Tarihin ilk konusuna çalışıcam soru bankasındaki soruları çözüceem :31:

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepinizz :16:

İyi çalışmalar herkese :8:

Tuğba ablacım nasılsın :16:

Yaş problemlerini bitirdim bugün :21: 3 tane sorum var akşama ellerinizden öper :52:

Akşama Tarihin ilk konusuna çalışıcam soru bankasındaki soruları çözüceem :31:

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepinizz :16:

İyi çalışmalar herkese :8:

iyiyim cnm benım çok şükür...sende düne göre iyisin sanırım:34: ders çalıstıgına göre:52:

sor bakalım sorularını....müsaitsen şimdi sor....çözen oolur olmaz kim gelırse bakar sorularına:34:

tarihe giriş yapıyoruz çok güzel:46:

iyiyim cnm benım çok şükür...sende düne göre iyisin sanırım:34: ders çalıstıgına göre:52:

sor bakalım sorularını....müsaitsen şimdi sor....çözen oolur olmaz kim gelırse bakar sorularına:34:

tarihe giriş yapıyoruz çok güzel:46:

Evet iyiyim şükür :16:
Aslında müsaitim yazayım hemen :1:

Tarihe başlamıştım aslında ama soru çözmeden olmuyo :26:ilk konuyu tekrar edip soruları bitircemm :16:

evet cnm konu anlatımlı tek kitap.....

çogumuzun sıfır kıtabı yok benım de yok.....bu bastan baslamana engel değil......aç kıtabını konuna çalış...bak nette kitapseç diye bir sıteye gır orda kıtaplar cok fazla ındırımde.....

pegemnet dıye bır site de var orda 2-3 lıraya kadar dusen soru bankaları var.

topiğimizde alan var.heyaksi almıstı hem de 1 guns onra elıne ulasmıs kıtapları....2-3 lirayı her seye verıyoruz...dolmusa bınıyoruz 2 lıra zaten.....
linklerını bulayım bıraz bekle.....

KPSS, Kitap, KPDS, KPSS Kitapları, Akademik Kitaplar, ÜDS, SBS Kitapları, Çıkmış Sorular, Yayınları,

bu lınkden 0-10 tl arası istedıgın kıtabı bulabılırsın.

durumun müsait olana kadar bu sekılde idare edebılırsın bence....

Linke hemen bakiyorum tatlim tesekkurler:29: bende baslayayim yavastan gaza geldim ben bu topikte :10::10:

Evet iyiyim şükür :16:
Aslında müsaitim yazayım hemen :1:

Tarihe başlamıştım aslında ama soru çözmeden olmuyo :26:ilk konuyu tekrar edip soruları bitircemm :16:

ok to beklıyoruz soruları.......

Linke hemen bakiyorum tatlim tesekkurler:29: bende baslayayim yavastan gaza geldim ben bu topikte :10::10:

incelenı cnm bütcene göre bulabılırsın inş.

1 - 2012 yılında Bernanın yaşı Ardanın yaşının 5 katıdır.
Berna ile ardanın doğum yılları toplamı 3976 olduğuna göre Bernanın 2023 yılındaki yaşı kaçtır ? (51)

2-Alinin bugünkü yaşı Veli ile Ayşenin yaşları farkının 4 katıdır.
Ali 35 yaşına geldiğinde Velinin yaşı Ayşenin bugünkü yaşına eşit olacağına göre , Alinin bugünkü yaşı kaçtır ? (28)

2- a>b olmak üzere iki kardeşin yaşları iki basamaklı ab ve ba doğal sayılarıdır.
Küçük kardeş büyük olanın yaşına geldiğinde büyük kardeş 60 yaşında olacağına göre a. b kaçtır ? (8)

Çözecek akadaşlara şimdideen teşekkürlerr :16:

merhaba kızlaaar:24:
kitaplarım geldiiii :52:çok güzel görünüyolar çöz beni çöz beni diye bağırıyolar sanki:31:
soru bankalarının içeriklerini bilemiyorum ama güzel görünüyolar bir de tarih konu anlatımlı kitap istemiştim üzerinde keyifli tarih diye yazınca dikkatimi çemişti hem de 10 lira bile değildi aldım ve en çok ona bayıldım cidden bol bol resimli ve keyifli duruyor tarih çalışırken sıkılan varsa bnm gbi tavsiye ederim:1:
resmi de şu $2013-KPSS-Keyifli-Tarih-Konu-Anlatimli-YEDIIKLIM__78301272_0.jpg

Son düzenleme:
Berna ile ardanın doğum yılları toplamı 3976 olduğuna göre Bernanın 2023 yılındaki yaşı kaçtır ? (51)

Ali 35 yaşına geldiğinde Velinin yaşı Ayşenin bugünkü yaşına eşit olacağına göre , Alinin bugünkü yaşı kaçtır ? (28)

2- a>b olmak üzere iki kardeşin yaşları iki basamaklı ab ve ba doğal sayılarıdır.
Küçük kardeş büyük olanın yaşına geldiğinde büyük kardeş 60 yaşında olacağına göre a. b kaçtır ? (8)

Hepsini çözdüm ama of foto çekebilsem keşke du bakiym o programla yazmaya çalışıym:)

merhaba kızlaaar:24:
kitaplarım geldiiii :52:çok güzel görünüyolar çöz beni çöz beni diye bağırıyolar sanki:31:
soru bankalarının içeriklerini bilemiyorum ama güzel görünüyolar bir de tarih konu anlatımlı kitap istemiştim üzerinde keyifli tarih diye yazınca dikkatimi çemişti hem de 10 lira bile değildi aldım ve en çok ona bayıldım cidden bol bol resimli ve keyifli duruyor tarih çalışırken sıkılan varsa bnm gbi tavsiye ederim:1:
resmi de şu Eki Görüntüle 762222

Hayırlı olsun cnm :16:

Ne almıştın sen ?

vuu çok hızlısın elifcim bekliyorum :1:
ay beceremiyorum programla mause olmadan zor oluyo ben anlatıym böyle:1:
2.soru:Alinin bugünkü yaşı Veli ile Ayşenin yaşları farkının 4 katıdır.

Veli ile ayşe arasındaki yaş farkı x olsun velinin de yaşı a olsun.ali=4x veli=a ayşe=a+x olur.ali 35 yaşına geldiğinde aradan geçen yıl 35-4x olur bu geçen yıl sonunda velinin yaşı a+35-4x olur.velinin yaşı ayşenin bugünkü yaşına eşit ise a+35-4x=a+x den x=7 olur ve alinin yaşı 4x=4.7 den 28 olur:34:

Son düzenleme:
1.soru:2012 yılında Bernanın yaşı Ardanın yaşının 5 katıdır.Berna ile ardanın doğum yılları toplamı 3976 olduğuna göre Bernanın 2023 yılındaki yaşı kaçtır ? (51)

cevap:alinin yaşı=x berna=5x(2012 deki yaşları)
alinin doğum yılı=2012-x bernanın doğum yılı=2012-5x olur.o zaman 2012-x+2012-5x=3976 dan 6x=48 ve x=8 bulunur:34:

3.soru:a>b olmak üzere iki kardeşin yaşları iki basamaklı ab ve ba doğal sayılarıdır.

cevap: 1.kardeş:ab, 2.kardeş:ba
küçük kardeş ba olduğunda büyük kardeş ba-ab kadar büyümüş olur.yani ba+ba-ab=60 dan 2ab-ba=60 bulunur.çözümleme yaparsak 20a+2b-10b-a=19a-8b=60 bundan sonra sayı vericez bu denklemi sağlayan b=4 a=2 çıkar çarpımları da 8 bulunur:34:

Son düzenleme:

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

herkese merhaba kızlar iki gündür giremedim. hafta sonu yoğum geçti evde de durmadık iftar çocuk derken vaktim olmadı size bakıp yazamadım. neyse ama geceleri ders çalışmaya devam ettim. SAYI SİSTEMLERİ, DOĞAL SAYILARDA BÖLME, BÖLÜNEBİLME konularını bitirdim. kayıt için yarın dershaneye gideceğim. hepinize iyi çalışmalar ben yokken neler olmuş bakamaya gidiyorum :16:

Elifcim ve jooker çok teşekkür ederim ikinizede :16:

Ben daha hiç ders çalışmadımm :27:
Ailecek dışarı çıktık çay falan içtik kıyafet baktım ben yine beğenemeden geldiimm :5: Ne olcak benim bu halim yaa :25:

Back