2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Cornellacım çok teşekkür ederim Kübünü almak aklıma gelmedi hiç :44: x[SUP]2[/SUP]den yapmaya çalıştım ama olmadı çıkaramadım

Aklımın bi köşesine yazdım artık bunu

Bu arada iskorpitin sorularına cvp verdiğin zaman yazıcaktım ama unutmuşum

Yazını çok begendimm

anladm ama şimdi küp kök açılımını unuttum

kesin açılım yapılcak bi soru çözmüştük üstteki verinin küp kökünü alcaz muhmetelen aşağıdakine benzetcez

kübün açılımını biliyorumda küp kökünkünü bilmiyorum :26: bakıyım nete bi

kübün açılımını biliyorumda küp kökünkünü bilmiyorum :26: bakıyım nete bi

ben şimdi öyle bi salladm ama bi an sanki bu tarz sorularda benzetme yöntemi yapılıyo gibi geldi tam soruyu göremedm ya

öyle bişi olmayabilirde yoksa boşuna arama aküp bküp açılımları var ya onu kastediyorum

. a3–b3=(a–b)(a2+ab+b2)
ii. a3+b3=(a+b)(a2–ab+b2)
iii. a3–b3=(a–b)3+3ab(a–b)
iv. a3+b3=(a+b)3–3ab(a+b)

aaa 3. formülden çıkıyo sanki direek

çözdüümmm

a[SUP]3 [/SUP]- b[SUP]3[/SUP] =[(a-b)[SUP]2[/SUP] + 3ab].(a-b) den çıktı sonuç

Begushh saol ama formüldeki 3ün tekini çarpı 3 sanmıştım rezilliğime doymıyım kübüymüş

aaa 3. formülden çıkıyo sanki direek

bu tarz soruları çok çözdüm ama şu an hatlayamadım gerçekten bi benzetme olayı olduğu kesin de yoksa soru çıkmaz 2-a-b=16 yı boşuna vermemştir

Rica ederim cnmm ne demek hatırlayabildiğim kadarı öyleydi demek doğruymş ben en iyisi çalışayım

Son düzenleme:
ne güzel bayağı çalışanlar var ben biraz geri kaldım yeni başlamıştım ama rahatsızlığm var bide misafirim geldi falan sadece 3 tane matematik konu bitirebildim inşallah yarım bırakmam çalışmalarımı

İlk 2 formül ezberimde benim böyle soru çözmemiştim daha önce

O formülle çözmeye çalıştım ama olmamıştı

Öğrenmek iyi olduu

Dahada unutmaamm

Çok geçmiş olsuun

Biran önce iyileşirsiniz umarım..

Ne güzel 3 konu bitirmişsinizz yetişirsiniz bize merak etmeyin

2013 KPSS ye girdim ama kötü geçti Yaklaşık 10 gün sonra çalışmaya başlıyorum.Daha yorgunluğumu atamadım.Ben de sizlerle olucam kızlar.

2013 KPSS ye girdim ama kötü geçti Yaklaşık 10 gün sonra çalışmaya başlıyorum.Daha yorgunluğumu atamadım.Ben de sizlerle olucam kızlar.

umudunu kaybetme yıne de beli olmaz........ama olurda kötu bır sonuc olursa aramıza bekleriz.......

Sonunda birşeyler bitirebildim.
Gelişim pskolojisi
Pskolojiye giriş,gelişim pskolojisine giriş ve fiziksel gelişim bitti.
Cornello ekler misin sana zahmet canım.

Kızlar Bugün üstümde bi kırgınlık var anlamadım neden

Bi test çözebildim sadece

İftardan sonra inş bitiricem oran orantıyıı

Bu arada kitaplarım geldi Pazartesi günü sipariş verdim bugün elime ulaştı

Yargıyayınevini kutluyorum çok hızlılaar

Fiyatlarıda normale göre çok çok iyii Tavsiye ederim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…