2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Sonunda birşeyler bitirebildim.
Gelişim pskolojisi
Pskolojiye giriş,gelişim pskolojisine giriş ve fiziksel gelişim bitti.
Cornello ekler misin sana zahmet canım.

vayyyyyy helal sana ekliyorum hemen

cnm açlığa dayansak bıle vucut ıste bu.halsızlık yapabılır.....iftardan sonra devam edersin

Yeni kitap mutluluğu paha biçilemez ben kitap alınca çok mutlu oluyorum sayfaları açıp kokluyorum falan:)) iftardan sonra açığını kapatırsın canım m.etme:)
Bu arada cornellacım ben listeye yazdırmadım ismimi die beni çalışmıyo sanmayın kısa bir süre sonra bir çok konuyu bitirmiş olarak toplu halde yazdırcam inş:)

bu sorular nasıl sorular yaaa
valla süper acıklamışsın canım nasıl buldun yaa tebrik ederim valla

Vuu demek istiyoruumm

Ne güzel açıkladın okuyunca bana mantıklı geldi bence doğrudur
banada simdi mantıklı geldi
Baya bi kafa yordum ama bana da mantıklı geldi:) vezirli soruya kafam ermedi ama:)

ben hiç anlamadım bu mantık sorularını ayvayı yedim

inşallah alırsın canım 91 puanı aynı hatayı bende yaptım bende ummadıgım sonucları aldım önlisans olarak tekrar hazırlanıcam herkez istedigi sonuçları alır ve atanır inşallah

valla heyaksi soruları sorduğunda elime kağıt kalem aldım, özellikle senin çözdüğün bu soruyu çözmeye uğraştım ama küplü hale getirmek aklıma gelmemişti. çözümünü öğrendim iyi oldu. teşekkürleeer cnm

çözdüümmm

a[SUP]3 [/SUP]- b[SUP]3[/SUP] =[(a-b)[SUP]2[/SUP] + 3ab].(a-b) den çıktı sonuç

Begushh saol ama formüldeki 3ün tekini çarpı 3 sanmıştım rezilliğime doymıyım kübüymüş

bunlar işte hep formül unutunca çözemiyoz, sık tekrar etmek lazım bu formülleri

mini mini birler çalışkn ikiler nerdeymiş......

harıl harıl ders mı çalısıyor kk nın azimli hatunları......

mini mini birler çalışkn ikiler nerdeymiş......

harıl harıl ders mı çalısıyor kk nın azimli hatunları......

Tuğbacığım bu arada söylemeyi unuttum ben 3. gündür matematik çalışıyorum bizim bulunduğumuz ilin MEB şube müdürü tanıdığım benim, ona sormuştum 0 dan başlayanlar için matematik kitabı hangini önerirsiniz diye, oda gitmiş bunu almış benim için sağolsun..

Çalışmaya başladım ve günlük ödev yapıyorum, Sevdanın oğlu süper zeka hocam da o oldu nasıl buldun kitabımı?

Kargoyu nasıl beklediğimi anlatamam :) o kitap koklama alışkanlığı bende de vaar :44:çok seviyoom yeni kitap kokusunu

Uhu kokusunu da çok seviyorum alakasız oldu ama parmaklarıma uhu döker oynardım

Bu arada kendime geldiiim biraaazz Bi kaptırmışım kendimi 8 testi bitirdiimm 1 testim kaldı onada yarın bakıp 1. dereceden denklemlere giriş yapıcaaam

Ehh sorularım olmadan olmaz tabi 1sorucuk geliyo kızlaar

1- a b c pozitif tam sayılar olmak üzere
a /0.1 = b/0.35 = c/0.25 olduğuna göre a + b + c toplamının en küçük değeri kaçtır ? ( cevap 14 :44: ben 7 buluyorum )

Teşekkürler şimdiden

2 soru geliyodu aslında yazarken çözdüm birini ne şapşiğim :)

çok güzel gamzecim......eğer sen kitabı begendıysen sorun yok cnm....zorlanmıyorsan çalışırken demek ki iyidir
bu arada sevdanın çocukları ne yaptı kaç puan aldılar ? nasılmış sınav sonuçları?

merhabalar
uzun zamandır kpss ye hazırlanıp hazırlanmama konusunda kararsızdım
dün iyice netleştirdim baktım özelde birşey olmayacak bari kpss ye hazırlanayım dedim
gerçi hiçbir bilgiyi hatırlamıyorum en son öss ye girmiştim bu tarz sınav olraka üzerinden epey zaman geçti
girenlerle rekabet edemeyecek kadar unuttum tüm bildiklerimi
herşeye sıfırdan başlıcam dün biraz soru çözdüm berbat ötesi nasıl başarırım bilemiyorum doğrular nasıl artar
çalışma teknikleriniz varsa paylaşır mısınız?

merhaba hoş geldin......güzel bır karar almışsın.....

cnm her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır demişler....sen en ıyı nasıl anlıyorsan derslere o şekilde çalışmalı hangı dersten eksıksen ondan başlamalısın ben matematık ve turkce yı tavsıye ederım şuan......

bir de teknıkler için ilk sayfada benım mesajımı okursan orada kpss nasıl çalışılır,matematık nasıl çalışılır hepsı var....link falan var onlara tıkla.....
bulamazsan yardımcı oluurm

sağol canım matematiği hiç söylemiyorum da tarih coğrafya da pek iyi sayılmaz türkçe yine idare eder
tüm hepsini unutmuşum bildiğim dediğim şeyler bile çorba olmuş
bakalım hakkımızda hayırlısı inceliyorum hemen

bir de ;

mesela matematık çalışacaksın önce elındekı kıtaptan konuya göz gezdır arkasından netten ekol hoca var onun videosunu izle ve soru çöz.....yapamadığın olursa gel buraya soruyu yaz....cevabı veren mutlaka olur....

çok sağol canım bu yıl eşimle beraber hazırlanıcaz
o dershaneye gidicek ben evde ondan yardım alarak çalışıcam
umarım dershanenin de faydasıı görürüz
ahh matematik baş belam zaten umarım yapabilirim.
netten türkçe tarih coğrafya için başka kaynak site var mı
bugün başlamaya karar verdim
iş yerinde sakin bir gün böyle fırsatı bulamam her zaman

çok güzelmiş eşinle beraber bırbırınıze destek olursunuz...

matematık için ekol hoca

sedefonurun tavsiyeleri;kızlar matematikten ofisokul u öneririm. sorular üzerinden anlatıyor konuyu, verimli oluyor.
orda testler var önce çıktısını alıp kendiniz çözmeyi deneyin. daha sonra videoyu izleyin

coğrafya;zorlueokul.com da nihan akar diye bi hoca var. coğrafyada bu kadının üstüne tanımam. inanılmaz eğlenceli anlatıyo ve çok kalıcı oluyo. mesela 1 saatte madenleri anlatmıştı ki ben bu videoları geçen yaz izlemiştim. bi arkadaş bana arakdaşının üyeliğini vermişti, o bitene kadar topiğimdeki kızlarla oradan izlemiştik. bana şu an madenleri sorsan 5 sene sonra sorsan yine hatırlarım, o kadar kalıcı anlatmıştı. fakat zorlueokul ücretli, ama sen kendi bütçene göre ders izleyebiliyosun. bi araştır derim ben

tarih;
hatta direk bi blog sitesi buldum. buradan indirip izleyebilirsiniz

KPSS KAZAN: TARİH - 1 İslamiyet Öncesi Türk Tarihi - İlk Türk Devletleri

Büyük oğlu SAKARYA üniversitesi inşaat mühendisliğini kazandı canım..Küçükte sağlık mesleği kazandı ikisininde istediği oldu, çalışkanlar maaşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…