• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Cornellacım çok teşekkür ederim Kübünü almak aklıma gelmedi hiç :44: x[SUP]2[/SUP]den yapmaya çalıştım ama olmadı çıkaramadım :52:

Aklımın bi köşesine yazdım artık bunu :1: :16:

Bu arada iskorpitin sorularına cvp verdiğin zaman yazıcaktım ama unutmuşum

Yazını çok begendimm
:16:

anladm ama şimdi küp kök açılımını unuttum :1: :1: :1: :1:

kesin açılım yapılcak bi soru çözmüştük üstteki verinin küp kökünü alcaz muhmetelen aşağıdakine benzetcez

kübün açılımını biliyorumda küp kökünkünü bilmiyorum :26: bakıyım nete bi

kübün açılımını biliyorumda küp kökünkünü bilmiyorum :26: bakıyım nete bi

ben şimdi öyle bi salladm ama bi an sanki bu tarz sorularda benzetme yöntemi yapılıyo gibi geldi tam soruyu göremedm ya :1:

öyle bişi olmayabilirde yoksa boşuna arama aküp bküp açılımları var ya onu kastediyorum

. a3–b3=(a–b)(a2+ab+b2)
ii. a3+b3=(a+b)(a2–ab+b2)
iii. a3–b3=(a–b)3+3ab(a–b)
iv. a3+b3=(a+b)3–3ab(a+b)

ben şimdi öyle bi salladm ama bi an sanki bu tarz sorularda benzetme yöntemi yapılıyo gibi geldi tam soruyu göremedm ya :1:

öyle bişi olmayabilirde yoksa boşuna arama aküp bküp açılımları var ya onu kastediyorum

. a3–b3=(a–b)(a2+ab+b2)
ii. a3+b3=(a+b)(a2–ab+b2)
iii. a3–b3=(a–b)3+3ab(a–b)
iv. a3+b3=(a+b)3–3ab(a+b)

aaa 3. formülden çıkıyo sanki direek :D

çözdüümmm :52::52:

a[SUP]3 [/SUP]- b[SUP]3[/SUP] =[(a-b)[SUP]2[/SUP] + 3ab].(a-b) den çıktı sonuç :27:

Begushh saol :16: ama formüldeki 3ün tekini çarpı 3 sanmıştım rezilliğime doymıyım :9: kübüymüş

aaa 3. formülden çıkıyo sanki direek :D

bu tarz soruları çok çözdüm ama şu an hatlayamadım gerçekten bi benzetme olayı olduğu kesin de yoksa soru çıkmaz 2-a-b=16 yı boşuna vermemştir :1: :1: :1:

Rica ederim cnmm ne demek hatırlayabildiğim kadarı öyleydi demek doğruymş ben en iyisi çalışayım :1:

Son düzenleme:
ne güzel bayağı çalışanlar var ben biraz geri kaldım yeni başlamıştım ama rahatsızlığm var bide misafirim geldi falan sadece 3 tane matematik konu bitirebildim inşallah yarım bırakmam çalışmalarımı

bu tarz soruları çok çözdüm ama şu an hatlayamadım gerçekten bi benzetme olayı olduğu kesin de yoksa soru çıkmaz 2-a-b=16 yı boşuna vermemştir :1: :1: :1:

Rica ederim cnmm ne demek hatırlayabildiğim kadarı öyleydi demek doğruymş ben en iyisi çalışayım :1:

İlk 2 formül ezberimde benim böyle soru çözmemiştim daha önce:1:

O formülle çözmeye çalıştım ama olmamıştı :1:

Öğrenmek iyi olduu

Dahada unutmaamm :16:

ne güzel bayağı çalışanlar var ben biraz geri kaldım yeni başlamıştım ama rahatsızlığm var bide misafirim geldi falan sadece 3 tane matematik konu bitirebildim inşallah yarım bırakmam çalışmalarımı

Çok geçmiş olsuun :16:

Biran önce iyileşirsiniz umarım..

Ne güzel 3 konu bitirmişsinizz yetişirsiniz bize merak etmeyin :1:

2013 KPSS ye girdim ama kötü geçti :( Yaklaşık 10 gün sonra çalışmaya başlıyorum.Daha yorgunluğumu atamadım.Ben de sizlerle olucam kızlar.

2013 KPSS ye girdim ama kötü geçti :( Yaklaşık 10 gün sonra çalışmaya başlıyorum.Daha yorgunluğumu atamadım.Ben de sizlerle olucam kızlar.

umudunu kaybetme yıne de beli olmaz........ama olurda kötu bır sonuc olursa aramıza bekleriz.......:34::34:

Sonunda birşeyler bitirebildim.
Gelişim pskolojisi
Pskolojiye giriş,gelişim pskolojisine giriş ve fiziksel gelişim bitti.
Cornello ekler misin sana zahmet canım.

Kızlar :5: Bugün üstümde bi kırgınlık var anlamadım neden :14:

Bi test çözebildim sadece :5:

İftardan sonra inş bitiricem oran orantıyıı :16:

Bu arada kitaplarım geldi :52: Pazartesi günü sipariş verdim bugün elime ulaştı

Yargıyayınevini kutluyorum çok hızlılaar

Fiyatlarıda normale göre çok çok iyii :32: Tavsiye ederim kızlar :46:

Back