yok canım kare kök değilde küp kök küp kök a - küp kök b :)
anladm ama şimdi küp kök açılımını unuttum
kesin açılım yapılcak bi soru çözmüştük üstteki verinin küp kökünü alcaz muhmetelen aşağıdakine benzetcez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım kare kök değilde küp kök küp kök a - küp kök b :)
ahsen_16 hoşgeldin topiğimizee
Umarım herkes istediği yerlere atanır önümüzdeki senee
Eki Görüntüle 757174 .....................
anladm ama şimdi küp kök açılımını unuttum
kesin açılım yapılcak bi soru çözmüştük üstteki verinin küp kökünü alcaz muhmetelen aşağıdakine benzetcez
kübün açılımını biliyorumda küp kökünkünü bilmiyorum :26: bakıyım nete bi
ben şimdi öyle bi salladm ama bi an sanki bu tarz sorularda benzetme yöntemi yapılıyo gibi geldi tam soruyu göremedm ya
öyle bişi olmayabilirde yoksa boşuna arama aküp bküp açılımları var ya onu kastediyorum
. a3b3=(ab)(a2+ab+b2)
ii. a3+b3=(a+b)(a2ab+b2)
iii. a3b3=(ab)3+3ab(ab)
iv. a3+b3=(a+b)33ab(a+b)
aaa 3. formülden çıkıyo sanki direek
bu tarz soruları çok çözdüm ama şu an hatlayamadım gerçekten bi benzetme olayı olduğu kesin de yoksa soru çıkmaz 2-a-b=16 yı boşuna vermemştir
Rica ederim cnmm ne demek hatırlayabildiğim kadarı öyleydi demek doğruymş ben en iyisi çalışayım
ne güzel bayağı çalışanlar var ben biraz geri kaldım yeni başlamıştım ama rahatsızlığm var bide misafirim geldi falan sadece 3 tane matematik konu bitirebildim inşallah yarım bırakmam çalışmalarımı
İlk 2 formül ezberimde benim böyle soru çözmemiştim daha önce
O formülle çözmeye çalıştım ama olmamıştı
Öğrenmek iyi olduu
Dahada unutmaamm
Çok geçmiş olsuun
Biran önce iyileşirsiniz umarım..
Ne güzel 3 konu bitirmişsinizz yetişirsiniz bize merak etmeyin
helal olsun cnm...bulabildin mi linki?
2013 KPSS ye girdim ama kötü geçti Yaklaşık 10 gün sonra çalışmaya başlıyorum.Daha yorgunluğumu atamadım.Ben de sizlerle olucam kızlar.
umudunu kaybetme yıne de beli olmaz........ama olurda kötu bır sonuc olursa aramıza bekleriz.......
Ümidim yok canım.Dinlendikten sonra aranızdayım.Teşekkür ederim.