- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 34
Bende önlisans gıda mezunuyum. 3001 tercih etmek için çalışıyorum. senın bölümden atama oluyor mu, kaç puan alman gerekiyor?
gıdadan niye alım yapmazlar ki yaa düz memurlukdan tercih yapacaksınız mcbur canım yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende önlisans gıda mezunuyum. 3001 tercih etmek için çalışıyorum. senın bölümden atama oluyor mu, kaç puan alman gerekiyor?
Sonunda birşeyler bitirebildim.
Gelişim pskolojisi
Pskolojiye giriş,gelişim pskolojisine giriş ve fiziksel gelişim bitti.
Cornello ekler misin sana zahmet canım.
Kızlar Bugün üstümde bi kırgınlık var anlamadım neden
Bi test çözebildim sadece
İftardan sonra inş bitiricem oran orantıyıı
Bu arada kitaplarım geldi Pazartesi günü sipariş verdim bugün elime ulaştı
Yargıyayınevini kutluyorum çok hızlılaar
Fiyatlarıda normale göre çok çok iyii Tavsiye ederim kızlar
Kızlar Bugün üstümde bi kırgınlık var anlamadım neden
Bi test çözebildim sadece
İftardan sonra inş bitiricem oran orantıyıı
Bu arada kitaplarım geldi Pazartesi günü sipariş verdim bugün elime ulaştı
Yargıyayınevini kutluyorum çok hızlılaar
Fiyatlarıda normale göre çok çok iyii Tavsiye ederim kızlar
bu sorular nasıl sorular yaaapadişah bigün kendisine yeni vezir seçmek ister ve saraya vezir olmak isteyen 5 kişi gelir. padişah karar veremez hiç birisinin gönlü kırılsın istemez ve bir test yapar. saraya 5 TANE KAVUK GETİRTİR. bu kavuklardan 3 TANESİ KIRMIZI, 2 TANESİ BEYAZDIR. AMA BUNDAN VEZİRLERİN HABERİ YOKTUR. padişah vezirlerin gözlerini kapatır ve kavukları karışık bi şekilde vezirlerin başına koyar. gözlerini açtıklarında 5 sn. içinde cevap vermelidirler tek bi cvp hakları vardır ve bilemiyenin kafası uçacaktır bilende yeni vezir olacaktır. gözler açılır ve 3 sn. içinde tek bir cevap gelir. " benimki de beyaz" diye. bu padişah kavuğun rengini bilir ve vezir olur. diğerlerinin kellesi uçar.
soru : adam kafasındakinin beyaz olduğunu nerden bilmiştir?
valla süper acıklamışsın canım nasıl buldun yaa tebrik ederim vallaŞimdi bn şöle düşündüm 36 yı çarpanlarına ayırdım 3 lü olcak şekilde 9.2.2 , 3.3.4 ,6.6.1 ,9.4.1,12.3.1 ,6.2.1 şeklinde yazılabiliyo (bn bu kadar buldum) şimdi bunları toplarsak 13,10,13,14,16,9 yapıyo bu memur karşı kapının numarası bnm için yeterli değil ddğne göre demek ki iki tane o toplamı o numara yapan var o zmn 13 tür ddm ben 13 yapan da 9,2,2 ile 6,6,1 di en son ipucu da büyük kızın kızıl saçlı olması yani bir tane büyük kız var o yüzden 6,6,1 olamaz cvp 9,2,2 olur ddm bilmiyorum doğru mudur:)
banada simdi mantıklı geldi
Vuu demek istiyoruumm
Ne güzel açıkladın okuyunca bana mantıklı geldi bence doğrudur
Baya bi kafa yordum ama bana da mantıklı geldi:) vezirli soruya kafam ermedi ama:)
Bende geçen sene önlisans olarak girdim 1 yıl hazırlanmıştım sınava denemelerimde 2 3 soruyu kaçırıyordum fulldü yani nerdeyse
Herkes bana atanacak gözüyle baktı inandı bende azmettim çalıştım ama sınavda mahvettim herşeyi kaydırdım matematiğimi
ben hatırlamadığım sorularımla bile 88 hesaplamışken sonuç bir geldi 80 rezillikti yani
Bölüm atamam olmadığı için 3001e talim ondada bilirsinizki bu puanla çok zor
Kpss topiğim vardı çoğu kişiye yardımcı oldum burda özelden siteden heryerden çalışma yöntemlerimi anlattım yeri geldi destek oldum
Onlar 84-90 arası aldılar atandılar ben böyle ortada kaldım marangozun kapısı kırık olur hesabı
Cornella beni hatırlamalısın sevgi_melegi :)
Seninle de o zamanlardan tanısmıstık
İnşallah seneye aynı hatalara düşmeden hedeflediğim 91 puana ulaşırım/z
Eki Görüntüle 757174 .....................
çözdüümmm
a[SUP]3 [/SUP]- b[SUP]3[/SUP] =[(a-b)[SUP]2[/SUP] + 3ab].(a-b) den çıktı sonuç
Begushh saol ama formüldeki 3ün tekini çarpı 3 sanmıştım rezilliğime doymıyım kübüymüş
mini mini birler çalışkn ikiler nerdeymiş......
harıl harıl ders mı çalısıyor kk nın azimli hatunları......
Yeni kitap mutluluğu paha biçilemez ben kitap alınca çok mutlu oluyorum sayfaları açıp kokluyorum falan:)) iftardan sonra açığını kapatırsın canım m.etme:)
Bu arada cornellacım ben listeye yazdırmadım ismimi die beni çalışmıyo sanmayın kısa bir süre sonra bir çok konuyu bitirmiş olarak toplu halde yazdırcam inş:)
Tuğbacığım bu arada söylemeyi unuttum ben 3. gündür matematik çalışıyorum bizim bulunduğumuz ilin MEB şube müdürü tanıdığım benim, ona sormuştum 0 dan başlayanlar için matematik kitabı hangini önerirsiniz diye, oda gitmiş bunu almış benim için sağolsun..
Çalışmaya başladım ve günlük ödev yapıyorum, Sevdanın oğlu süper zeka hocam da o oldu nasıl buldun kitabımı?
merhabalar
uzun zamandır kpss ye hazırlanıp hazırlanmama konusunda kararsızdım
dün iyice netleştirdim baktım özelde birşey olmayacak bari kpss ye hazırlanayım dedim
gerçi hiçbir bilgiyi hatırlamıyorum en son öss ye girmiştim bu tarz sınav olraka üzerinden epey zaman geçti
girenlerle rekabet edemeyecek kadar unuttum tüm bildiklerimi
herşeye sıfırdan başlıcam dün biraz soru çözdüm berbat ötesi nasıl başarırım bilemiyorum doğrular nasıl artar
çalışma teknikleriniz varsa paylaşır mısınız?
merhaba hoş geldin......güzel bır karar almışsın.....
cnm her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır demişler....sen en ıyı nasıl anlıyorsan derslere o şekilde çalışmalı hangı dersten eksıksen ondan başlamalısın ben matematık ve turkce yı tavsıye ederım şuan......
bir de teknıkler için ilk sayfada benım mesajımı okursan orada kpss nasıl çalışılır,matematık nasıl çalışılır hepsı var....link falan var onlara tıkla.....
bulamazsan yardımcı oluurm
sağol canım matematiği hiç söylemiyorum da tarih coğrafya da pek iyi sayılmaz türkçe yine idare eder
tüm hepsini unutmuşum bildiğim dediğim şeyler bile çorba olmuş
bakalım hakkımızda hayırlısı inceliyorum hemen
bir de ;
mesela matematık çalışacaksın önce elındekı kıtaptan konuya göz gezdır arkasından netten ekol hoca var onun videosunu izle ve soru çöz.....yapamadığın olursa gel buraya soruyu yaz....cevabı veren mutlaka olur....
çok sağol canım bu yıl eşimle beraber hazırlanıcaz
o dershaneye gidicek ben evde ondan yardım alarak çalışıcam
umarım dershanenin de faydasıı görürüz
ahh matematik baş belam zaten umarım yapabilirim.
netten türkçe tarih coğrafya için başka kaynak site var mı
bugün başlamaya karar verdim
iş yerinde sakin bir gün böyle fırsatı bulamam her zaman
çok güzel gamzecim......eğer sen kitabı begendıysen sorun yok cnm....zorlanmıyorsan çalışırken demek ki iyidir
bu arada sevdanın çocukları ne yaptı kaç puan aldılar ? nasılmış sınav sonuçları?