• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Büyük oğlu SAKARYA üniversitesi inşaat mühendisliğini kazandı canım..Küçükte sağlık mesleği kazandı :16: ikisininde istediği oldu, çalışkanlar maaşallah ..:nazar:

üni tercıhlerı açıklandı mı ? benım de eşimin kardeşi tercıh yaptı merak ettım:44::44::44:

üni tercıhlerı açıklandı mı ? benım de eşimin kardeşi tercıh yaptı merak ettım:44::44::44:

aaa tam olarak bilmiyorum ama samet baktı netten ve puanı oraya yetiyor diye direk orayı düşündü ama tercih yaptımı yapmadı mı bilemiyorum hayatım..:44::44:

çok güzelmiş eşinle beraber bırbırınıze destek olursunuz...

matematık için ekol hoca

sedefonurun tavsiyeleri;kızlar matematikten ofisokul u öneririm. sorular üzerinden anlatıyor konuyu, verimli oluyor.
orda testler var önce çıktısını alıp kendiniz çözmeyi deneyin. daha sonra videoyu izleyin

coğrafya;zorlueokul.com da nihan akar diye bi hoca var. coğrafyada bu kadının üstüne tanımam. inanılmaz eğlenceli anlatıyo ve çok kalıcı oluyo. mesela 1 saatte madenleri anlatmıştı ki ben bu videoları geçen yaz izlemiştim. bi arkadaş bana arakdaşının üyeliğini vermişti, o bitene kadar topiğimdeki kızlarla oradan izlemiştik. bana şu an madenleri sorsan 5 sene sonra sorsan yine hatırlarım, o kadar kalıcı anlatmıştı. fakat zorlueokul ücretli, ama sen kendi bütçene göre ders izleyebiliyosun. bi araştır derim ben

tarih;
hatta direk bi blog sitesi buldum. buradan indirip izleyebilirsiniz

KPSS KAZAN: TARİH - 1 İslamiyet Öncesi Türk Tarihi - İlk Türk Devletleri

verdiğin sitelere öğleden sonra göz gezdiricem canım
eşimle rekabet içindeyiz ama o benden daha önde tabi
sonuçta dershaneye gidicek bende ondan faydalınıcam:D

merhaba kızlar...

ben 20 ağustos itibariyle çalışmaya karar verdim..
kafam bomboşken çalışmalıyım diye düşünüyorum.. şuan ne yapsam girmio çünkü :35:bi tatili hakettiğimi düşünüyorum :52::27:

sizlerede Allah zihin açıklığı versin :nazar: kolay gelsin :16:

yarım yamalak öğrenmektense tam öğrenmeyi tercih ediyorum.. hedefim büyük nede olsa :34:

merhaba kızlar...

kafam bomboşken çalışmalıyım diye düşünüyorum.. şuan ne yapsam girmio çünkü :35:bi tatili hakettiğimi düşünüyorum :52::27:

yarım yamalak öğrenmektense tam öğrenmeyi tercih ediyorum.. hedefim büyük nede olsa :34:

tmm cnm nasıl daha rahat edeceksen öyle olsun...arada ugra ama

merhaba kızlar...

tmm cnm nasıl rahat edeceksen öyle olsun.....ama sakın daha fazla erteleme:34:

yok cornim daha erteleyemem zaten zamanım çok kısıtlanmaya başladı :50:

20 agustostan itibaren hem gy-gk hemde alan ikisini bir gidicem mecburen..

yani 1 ay makroyla geometiriyi bitireceğim gibi.:68::68:. tekrara da vaktimin kalması için bu şart.. :18::18:

3 ağustosta tatile çıkıcam şimdi sadece evde oyalanmak adına tatile kadar manevi açıdan ibadetlerimi yerine getiriyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün hazır fırsatım varken tarihten başlıyayım dedim
zorluokul dan özgür güvercin nin videosunu izledim
islamiyet öncesi türk tarihi
ee bir yerden başlamak lazım

yani 1 ay makroyla geometiriyi bitireceğim gibi.:68::68:. tekrara da vaktimin kalması için bu şart.. :18::18:

3 ağustosta tatile çıkıcam şimdi sadece evde oyalanmak adına tatile kadar manevi açıdan ibadetlerimi yerine getiriyorum..

tabı o da lazım cnm....biz burdayız.hoş bızde agustosun ılk haftası memlekete gıdecegız....ama pc yanım da olacak....

bugün hazır fırsatım varken tarihten başlıyayım dedim
zorluokul dan özgür güvercin nin videosunu izledim
islamiyet öncesi türk tarihi
ee bir yerden başlamak lazım

çok güzell:46::46::46::46:

ben evleneli ilk defa tatile çıkıyorum .. eşimin tatil anlayışı ailesine gitmek..benim aileme ziyarete gelmek o yani..

oyuzden yılların birikimiyle bir rahatlamak adına tatil yapmalıyım... insallah sınavımı kazanırsam memur olarak işe girersem zaten eşime ne bakacam kendi paramı kendim öderim tatilimide yaparım...

uzun lafın kısası benim bu sınavı kazanmak için çoookkk fazla gerekçelerim var.. ve ben inanıyorum sizlerde inanın lütfen..

eski tayin yerimiz gölcükte halkeğitimin ebru kursuna gidiyordum hocamız meslek lisesi çıkışlı çocuk gelişim mezunuydu.. azmetmiş devletin üniversitesi olan güzel sanatlar fakültesini kazanmış ve şimdi resim öğretmeniydi...

verdiğim örnekten umarım anlamışsınızdır.. inanırsanız başaracağınıza.. bölünümüz ne olursa olsun kazabilirsiniz.. istediğiniz mesleği yapabilirsiniz sadece bu sizin kendinize inanmanıza bağlı.. beyninizi küçümsemeyin bir başkası yapabiliryorsa pekala sizde yapabilirsiniz ondan ne eksiğiniz var ki?

lütfen kendinize güvenin ,başaracağınıza inanın.. gerisi çorap söküğü gi,bi gelir zaten :34::16:

selam kızlar bugün gittim dershaneleri gezdim. ama bir karar veremedim. uzmankariyer, ihtiyaç, yaklaşım, pegem ve yediiklim e gittim ihtiyaç ile pegem mi daha çok beğendim ama karar veremedim. :D

merhaba kızlar...

iskorpitciim :16: Hoşgeldinn yoksun kaç gündür gözlerim arıyodu seni :16:

Tabi ki haketmişsindir tatilii :) güzelce tatili yapıp dön tekrar aramızaa :1:

ben evleneli ilk defa tatile çıkıyorum .. eşimin tatil anlayışı ailesine gitmek..benim aileme ziyarete gelmek o yani..

oyuzden yılların birikimiyle bir rahatlamak adına tatil yapmalıyım... insallah sınavımı kazanırsam memur olarak işe girersem zaten eşime ne bakacam kendi paramı kendim öderim tatilimide yaparım...

uzun lafın kısası benim bu sınavı kazanmak için çoookkk fazla gerekçelerim var.. ve ben inanıyorum sizlerde inanın lütfen..

eski tayin yerimiz gölcükte halkeğitimin ebru kursuna gidiyordum hocamız meslek lisesi çıkışlı çocuk gelişim mezunuydu.. azmetmiş devletin üniversitesi olan güzel sanatlar fakültesini kazanmış ve şimdi resim öğretmeniydi...

verdiğim örnekten umarım anlamışsınızdır.. inanırsanız başaracağınıza.. bölünümüz ne olursa olsun kazabilirsiniz.. istediğiniz mesleği yapabilirsiniz sadece bu sizin kendinize inanmanıza bağlı.. beyninizi küçümsemeyin bir başkası yapabiliryorsa pekala sizde yapabilirsiniz ondan ne eksiğiniz var ki?

lütfen kendinize güvenin ,başaracağınıza inanın.. gerisi çorap söküğü gi,bi gelir zaten :34::16:

aynen öyle iskorpitcim.....bazıları hemen kavrar bazıları geç.....ama illa ki kavrar:34:

sadece çaba-basır-çalışmak=başarı

selam kızlar bugün gittim dershaneleri gezdim. ama bir karar veremedim. uzmankariyer, ihtiyaç, yaklaşım, pegem ve yediiklim e gittim ihtiyaç ile pegem mi daha çok beğendim ama karar veremedim. :D

patruşka hoş geldin cnm....benım bir önerım var neden kursa yazılmayı ertelemeyıp sezon basladıgı zaman kursların derslerıne girip karar vermiyorsun....ya da daha önce o kurslara gıden ark ların yok mu?

iskorpitciim :16: Hoşgeldinn yoksun kaç gündür gözlerim arıyodu seni :16:

Tabi ki haketmişsindir tatilii :) güzelce tatili yapıp dön tekrar aramızaa :1:

heyaksi; bugun ne çalısıyorsun?

Cornella Bugün 1. dereceden denklemlere çalışıyorum video izledim 2 test çözdüm ara verdim biraz başlıcam tekrarr :16:

Yarında problemlere başlamayı düşünüyorumm
:18:

slm arkadaşlar hepinize kolay gelsin.. bende başladım sınava hazırlanmaya matematiğim zayıf olduğu için ilk mat. bitirmeyi düşünüyorum . benide aranıza alırmısınız.. konuları bitirince yazarım buraya.. hepimizee başarılar

merhaba kızlar...

Bende ramazanlikda calisamiyorum yaa

Cok guzel aciklamissin canim yaaa

Ihtiyac nasil di canim

Yeni gelenler hoşgeldileer :16:

Baştaki konulara bakıyodum şu gelişim psikolojisi ve öğrenme psikolojisini ders olarak aldım ben :1:

freud kollberg piaget :10: Hiç sevmiyodum orası ayrıı :1:

slm arkadaşlar hepinize kolay gelsin.. bende başladım sınava hazırlanmaya matematiğim zayıf olduğu için ilk mat. bitirmeyi düşünüyorum . benide aranıza alırmısınız.. konuları bitirince yazarım buraya.. hepimizee başarılar

aldık gitti......hadi bakalım bekliyoruz......

Bende ramazanlikda calisamiyorum yaa

Cok guzel aciklamissin canim yaaa

Ihtiyac nasil di canim

neden çalısamıyorsun cnm.....iftardan sonra bak bıraz......

Back