cok teşekkürlerherkez eksik olduğu dersdenmi başladı
kızlar merhaba ben de size katılmak istiyorum kabul ederseniz. :)
Bende data ile ihtiyaç arasında kaldım :26: Datayı tarih için çok övüyolar baya ayrıntılıymış galiba ? senin bi bilgin var mı ?
İhtiyacın anlatımını alcam büyük ihtimal data yıda soru bankası olarak alırım ilerde bilemedm çok kararsızımm
Günaydın çalışkan kızlar hepiniz ne güzel çalışıyorsunuz,ben Ramazan geldi diye çalışmaı bıraktım ama çalışmalıyım,lütfen yarım nasıl yapayım
ehlimana,
cornella sizler tecrübelisiniz yardım edin.
Günaydın kızlar size komik bişey anlatıym da yüzünüz gülsün sabah sabah gerçi öğlen oldu ama:)) dün çözemediğim bi soru vardı nasıl kafama taktıysam rüyamda çözdüm buldum diye uyandım kalktım kitapta da çözdüm halim hal değil valla:)))
kendını bayagı kaptırmısın demek ki
canım en önemlisi ne biliyomusun hatalarımızın farkındayız.. ve ona göre bir planımız varbende hep dersane diye tutturmuşumdur ama eşim göndermemiştir gereksizzz evde çalışş demiştir , bende kendsine gıcık olmuşumdur yani şimdi ne bilim hak veriyorum .. evdede yapabiliyorum çünkü diyorum.. ben 29 yaşındayım..2012de evde kendim hazırlanmıştım ..şimdide alandan dersaneye gidem dedim cıkss dedi evdeki hörmetli ne edem paşa paşa evde çalışcam ,yapcak bişi yok..ama ya olacak ya olacak gözüyle bakarsak bu iş gibime geliyor benimde hiç deneyimim yok seninle aynı özelde iş düşmedi bana hiç
birde torpilimde yok diyim ben Allaha güveniyorum birde kendi çalışmalarıma olursa ne ala olmazsa son çarem bankacılık açıkcası...hakkımda hayırlısı olsun.. tabiki torpille girende çok ama torpilsiz olanda çok sonuçta berabere kalıyor bunun sonucu..i şte bu yüzden bütün derslerden giricem ya ben sınava biri olmazsa diğerine başvurcam..diğeride olmazsa mülaketta elenirsem ötekine başvurcam..kader..kısmet.. ki ben çift dikişli bir tembel öğrenciyimm.. diploma notum çok düşük.. okudun mu sayfaları bilmiyorum ama not orlamasıyla ilgili acaba alım varmı yokmu diye kızlara sordurdum.. + ingilizceye yüklenmemin sebebide sırf bü yüzden benim referansımda yok.. belki dersaneye gitsem sallardım bi hoca ismi ama öyle bi şansımda yok en azından derimki kendi kendimi egale ettim... yaptım mı yaptımmm.. hee bankacılıkta olmazsa tekrar düz memurluk için sınava girer düz memur olarak atanırım ne yapayım.. 35e kadar yolum var nasılsa
bu arada tşk ederim ,benden kaynaklı problemle şubatta tüp bebeğe karar verildi ama henüz tedavi kısmına geçemedik pek aksiliklerimiz oldu napak kader6 yıllık evlilikten sonra bebeksizlik fena koyuyor insana
son birşey söyleyeyım..sureklı gecmısı irdeleme neden niçinlerle boğuşma oldu bitti önümüze bakacaz bundan sonraeğer sürekli geçmişi düşürsen ilerleyemezsin..gelecek hakkında planlar yapamazsın.. başarını engelleyebilir..
kuzum sana ne yazcamı unuttum..yukarda destansı bi uzunlukta yazmısım gene
heh hatırladımsözeld ersleri...
okuyosun önce 2 kez oku istersen... özet çıkarıyosun..sonra tarih videosu dinliyosun.. bide zihim haritası çıkartıyorsun oldu bitti masallah baköncelik daima çözümlü testler..sonrada cevaplı testler
evet ydsyi kastettim anamm sürekli isim değişikliğine gidiyolar hangi birini aklımda tutam
ben kpdsye (yds) hiç girmedim ama çok niyet ettim çalıştım..bıraktım sonra tekrar çalıştımm falan.. başvuru tarihlerini kaçırdığım için girememiştim daha doğrusu
az önce kardeşimle bunun müzakeresini yaptım nasıl çalışmalıyım diyebana dediki;(kaderşime soruyorum çünkü o da bi kaçkez toelfe girmişti )
önce konuları bitir...sonrada gramer çalış.. kipleri bil.. snava yakında kelime ezberle dedi.. zaten sen grameri öğrendikten sonra kitap okurken yada bbcyi takiplerken bilmediğim kelimeleri deftere yaz dedi.. sonrada ezberlersin dedi..
ben geçen sene 6.seviye vardı ekol hocadan ordan çalıştım iyi oldu.deftre not tuttum hatta. çok güzel anlatmış hocası..sonra kelime ezberledim birazcık ama ezberlenen kelimeler çabuk unutuluyor söyliim..
şimdi sadece ekoldaki ingilizce videoları dinlicem .. sonra gramere yuklencem en sonra kelime ezberlicem.. geçmiş yılların sınav sorularını saatli çözücem bu şekilde yapıcam yani..
sevındım benden başkada gircek varmıs dil sınavına :) birlikte çalışırız olmazsane zaman başlıcaksın çalışmaya sen?
hoşgeldın canımnie almayalımkiii burda her telden mezun var cornimin dediği gibi müfredat aynı sonuçta
ben senin yerinde olsam ihtiyacım konu anlatımını
yargınında çözümlü test kitabını alırım (en ince ayrıntısına kadar soruları bulma kabiliyetine sahipler çünkü) bu çözümlü testlerde bi nevi ders konu anlatım yerine geçiyor bence.. belki biraz özet desek daha doğru
eğer evde hiç yoksa tmm ihtiyaç al,,ama ek kaynak varsa yeni basım kitapları bekle ve ales tarzı çözümlü test al yada konu anlatım al sen bilirsin..
hoşgeldın duygudüğünün hayırlı olsun ,Allah tamamına erdirsin
masallah çok azimlisin.. planında iyi
gelecek yıl hepimize güzel gelir insallah
Haha demek ki inat ettim yapamadım diye rüyalarıma girdi:)) canım bu arada ihtiyacın tarih dediğiniz konu anlatımlı kitabı hangisi bnm de şöle eğlenceli tekdüze bir anlatımı olmayan tarih kitabına ihtiyacım var çünkü bn tarih çalışırken sıkılıyorum ya da güzel tarih anlatan video var mı bildiğin?
bende bir sürü kaynak vardı ama en cok ihtiyacı begenmiştim
kpss defterinin bütün dersleri vardı bende
Günaydın kızlar size komik bişey anlatıym da yüzünüz gülsün sabah sabah gerçi öğlen oldu ama:)) dün çözemediğim bi soru vardı nasıl kafama taktıysam rüyamda çözdüm buldum diye uyandım kalktım kitapta da çözdüm halim hal değil valla:)))
cnm bende data da var ama ben ihtiyaç dıyorum o kıtap olmasa ben tarıh falan anlamazdım heralde...
Kızlar bana kitap sipariş edebileceğim güvenilir kargosu çok fazla olmayan bi site söylermisinizzz :44:
aynen öyle oldu valla
Kız ne tatlısınn Nasıl azim yaptıysan rüyanda çözüvermişsin
Ben öss ye hazırlanırken olurdu bazen bana da
slm kızlar beni de aranıza alın :)) bende 2014 kpss'ye lisanstan giricem. Daha çalışmaya başlamadım nerden nasıl başlıycam onu da bilmiyorum :S
Günaydın çalışkan kızlar hepiniz ne güzel çalışıyorsunuz,ben Ramazan geldi diye çalışmaı bıraktım ama çalışmalıyım,lütfen yarım nasıl yapayım
ehlimana,
cornella sizler tecrübelisiniz yardım edin.
selamlaren kötü olduğun dersten başlaman daha iyi olur bana göre. ayrıca matematik iyi olsa bile bu yaz aylarında ona yüklenmek daha mantıklı olur, sözeller çabuk unutulduğu için.[/QUOT
teşekkür ederim :) Ekimin ilk haftası dersanem başlıyo matametik pek iyi sayılmaz kendi kendime ne kadar verimli olurum bilmiyorum şimdiden başlamam daha mı iyi olur yoksa dersleri mi bekleyeyim
kızlar ucuzkitapal ve kitapseç.ten sipariş verebilirsiniz. ben bizzat aldım bizim topikte de alanlar oldu
gayet sorunsuz güvenilir siteler
aynen öyle oldu vallaben de ihtiyaçın tarihini alcam kitap alcağım zaman yeni yayınlar çıksında
kızlar ucuzkitapal ve kitapseç.ten sipariş verebilirsiniz. ben bizzat aldım bizim topikte de alanlar oldu
gayet sorunsuz güvenilir siteler
bende kitapseç den aldım çoğu kitabımı.
güvenilir, ucuz ama bir defasında set kitp aldım eb den 2 kitapta aynı geldi.
kontrol edin kızlar:)
selamlaren kötü olduğun dersten başlaman daha iyi olur bana göre. ayrıca matematik iyi olsa bile bu yaz aylarında ona yüklenmek daha mantıklı olur, sözeller çabuk unutulduğu için.[/QUOT
teşekkür ederim :) Ekimin ilk haftası dersanem başlıyo matametik pek iyi sayılmaz kendi kendime ne kadar verimli olurum bilmiyorum şimdiden başlamam daha mı iyi olur yoksa dersleri mi bekleyeyim
soru çözüm videolarıyla başla derim hiç olmazsa aklında pratik birkaç yol kalır.
bu arada kızlar aklınızda bulunsun eğer videolardan dinliyorsanız hocayı anlamak için uğraşmayın.
zaten adamı ilk anlattığında anlamalısınız ki sizin dilinizden anlatmış olsun.
sizin anlayacağınız şekilde, düzeyde anlattığını anlamanız demek zorlanmamanız demek.
''antrenmanlarla matematik''kitabı var.
14 günde aşama aşama matematikte ilerlemeni sağlıyor.
ilkokul1 den başlyor resmen üstlere doğru çıkarıyor.
matematik ileri olanlar da alsınlar ales matematiğine baksınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?